Komentari

bobika.blog.hr

Dodaj komentar (18)

Marketing


  • zkkmladost

    Super post...Hvala što ste nas bodrili sinoć!!!! :-)...Pozdrav od cura iz kluba

    avatar

    30.03.2009. (13:05)    -   -   -   -  

  • lujza

    bitno da nam je netko "POKLONIO "majcu i šala od duhova hahahahahahahahahahahahahahahahaha..što oni sami sebi lažu????il što???uzeti su na pošten nacin,,fer play navijacki...to što su kurvinski htijeli uzet transp,da nitko nevidi to je žalosno,na svu srecu viđen je,i tako je osto bez šala i majce..nakon 10g iskustva po tribinama cjele europe,mogu rec da sam se definitivnoo kvalitetno zabavio,,i samo da objasnim dušebrižnicima,,odijebite od tužakanja muriji kad vam se i pas popiša iz cacinaca po igralištu,,i nevodite tuđu brigu govoreci muriji ko ima neke zabrane na utakmice...jako perderski..da vas utiješim,zabarnu za košarku sigurno neam,.sad dosta o tom,malo su neki ljudi gadno zabrijali..nek vode svoju brigu,,mi cemo svoju..bili smo,sad smo,bit cemo..nea potrebe se nikom dokazivat,mi smo se dokazali prije puno puno godina,,,svi smo na tekmama i ak je organizirano il ne,nama netreba motiv da odemo pogledat utakmicu,,a to što je njima motiv doakzat se jer kasne za nama puno godina...i što se tice tog grafita,ja sam ponosan na svoju nacionalanost a to što je njega sramota,pa nek se vrati u svoju otađbinu..ah,,,svašta..uostalom,lako za to,,iako vjerojatno je to netko iz orahovice napisao pa se oce srat po nama..

    avatar

    30.03.2009. (14:59)    -   -   -   -  

  • Krco

    Lujza,mogao si još duži komentar napisat. Ajde i ti malo ohladi glavu jer će se opet svi zakačit za tebe.

    E da, Lujza ima zabranu odlaska na utakmice Dinama i Hrvatske reprezentacije a sve ostalo može i smije gledati i navijati.

    Dosta o mom autu,ajmo malo o meni. Navodno je Kec uvjek najbrži.

    avatar

    30.03.2009. (15:24)    -   -   -   -  

  • lujza

    pa ja ovo pišem totalno hladan..više se sigurno nepalim na gluposti..nea se ko na mene kacit,,ja im ovu tekmu nisam niti jednu uvrijedu reko nit otpijevo,reko sam davno,da smo si vecina nas poznanici da il radimo skupa il u školi itd i nea potrebe sekirat se zbog dve tri budale koji pišu i pricaju gluposti..i necemo više o tom..bili smo sad smo,bit cemo..navodno...heheh..bobe ak smeta komentar obriši ga,al sam iskren jer se pišu laži i gluposti.tipa da nas vekic i tomic placaju..koje su to gluposti..da mi takve stvari seromo i širimo laži da bi promovirali sebe oni bi nas tužili bokte za širenje lažnih informacija.navodno

    avatar

    30.03.2009. (15:52)    -   -   -   -  

  • Goc

    NAVODNO............................

    avatar

    30.03.2009. (16:17)    -   -   -   -  

  • ratar i bekrija

    Kaže radaković da su nas dobili na tribinama. Ha ha ha ha ha ha, popušta mi šelna na mjehuru od smjeha!!! Nevjerovatno! Postavljam retoričko pitanje - kako ga nije sramota pisati takve laži kad je svatko tko je bio u dvorani vidio da su bili manji od makovog zrna, povukli se u onaj svoj ćoškić i bacali petarde sami po sebi i onda još nas pokušali okriviti za to. Kaže ratko na svojem blogiću i da je takma otišla na stranu čečena. Nije otišla nego smo vas mi s pol snage dobili, a što se Čečenije tiče, snovčat ćemo se da mu za rođendan kupimo atlas da jadno neuko dijete nauči nešto o zemljopisu. Ipak smo mi i humanitarna udruga što smo već više puta dokazali.

    avatar

    30.03.2009. (18:19)    -   -   -   -  

  • Krco

    Mislim da se uopće nebi trebali više osvrtat na njihove komentare. Poruke su im bile OK, navijali su ali navijali smo i mi. A to o količini decibela je idiotizam raspravljat jer ja njih nisam ništa razumio što pjevaju zbog bubnja i galame a vjerovatno ni oni nas.Ali me smeta konstantno uspoređivanje i tvrdnje "mi smo bili bolji".
    Naši plačenici su ih pobijedili,mi nismo napravili nikakav incident za vrijeme utakmice i sad nam silom treba nešto nači i nakačiti na nas.

    avatar

    30.03.2009. (19:01)    -   -   -   -  

  • željezničarac

    Kad igraju u Orahovici i tko?

    avatar

    30.03.2009. (20:25)    -   -   -   -  

  • ile

    meni je bilo super zajebancija i pravo navijanje a to što se oni stalno uspoređuju s nama je samo kompleks koji smo im usadili (svako si djete želi bit bolji od idola) tako da bi im trebali reći da su dobri pa da budu sretni imašu repom :-) Mogo bi uskoro i neki sastanak da se dogovorimo za dan opčine i sl

    avatar

    30.03.2009. (23:30)    -   -   -   -  

  • Goc

    Dobro kaze ile, ako ih toliko veseli da im neko kaze da su najbolji pa neka tako i bude.........

    avatar

    31.03.2009. (01:26)    -   -   -   -  

  • Goc

    Neznam jel je ko bio na forumu od duhova, ali ono sta su napisali da "jebu svim Alkosima mater u usta" nije mala stvar.........Mislim da vam ta izjava stvarno nije trebala............

    avatar

    31.03.2009. (01:46)    -   -   -   -  

  • ramić m.

    skupili smo se, otišli tamo, navijali, zabavili se i na kraju što je najvažnije i pobijedili....

    avatar

    31.03.2009. (11:02)    -   -   -   -  

  • Krco

    @ Goc- vidio sam to,al neću komentirat. Neznam samo što smo mi to u subotu tako strašno napravili da nas svi tako lijepo časte. Niti jedan incident.
    Meni je jasno da su oni očekivali pobjedu i da su očekivali da se mi nećemo čuti,ali čemu odjednom još veća mržnja i raspirivanje vatre ako im se plan izjalovio. Netreba nam to. Ni nama ni njima.

    Previše smo se raspisali o njima a mislim da nebi trebali.
    Utakmica je prošla,idemo dalje. Uskoro će dan Općine i trebali bi odigrat utakmicu kontra veterana KK "Mladost" pa ćemo uskoro sastanak o tome.

    Još jednom ponavljam-grafite osuđujem i ograđujem se od toga jer nisu nastali za vrijeme organiziranog dolaska Alkosa u Orahovicu a mogao ih je napisati netko da napakosti i nama i njima. Piše i na plotu PIČKA pa je Mujo našpranjo kurac.

    avatar

    31.03.2009. (11:41)    -   -   -   -  

  • dida99

    A da se takmičite ko može više popit ?

    avatar

    31.03.2009. (11:54)    -   -   -   -  

  • Krco

    @dida- to bi bila najbolja ideja ali teško izvediva.

    avatar

    31.03.2009. (12:03)    -   -   -   -  

  • pleša

    Nek ih pati nek ih smeta Čačinačka Mlladost sveta,nek im samo suze rone mi imamo ŠAMPIONE !!!!!!!

    avatar

    31.03.2009. (18:18)    -   -   -   -  

  • IVANA

    Svaki derbi-ajmo, Jovo,nanovo. Ne treba se spustati na razinu nekih neadertalaca,treba biti covjek. Cestitke Mladosti i Alkosima-NAJBOLJI STE.

    avatar

    31.03.2009. (21:24)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...