Komentari

nepoznatizagreb.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


 • Bitter

  već se dugo dečko i ja spremamo do tog jezera. al sad je on iščašio koljeno i tko zna kolko dugo još možemo zaboraviti na takve egzibicije... :( osim zadnje sličice, izgleda mi jako lijepo! pozdrav, nepoznati!

  avatar

  31.03.2009. (11:15)    -   -   -   -  

 • mini mimi

  Poštovani,

  ako su moja pitanja na pravome mjestu,molim vas da mi odgovorite,a ako nisu,onda mi preporučite koga da pitam.

  Radi se o tome da ja i moji prijatelji želimo u travnju ili u svibnju posjetiti jezero Savica. Sad,pošto nikad nismo ni primirisali tom dijelu Zagreba,zanima nas nekoliko stvari:1. Koje drveće raste tamo? Jer nas ima koji smo alergični na pelud.

  2.Ima li otrovnih životinja? Misli se na paukove i zmije.

  3.Ima li tamo živog pijeska i živog blata?

  4.Smije li se kupati u ijednom jezeru i u kojem?

  Koliko god vam se pitanja čine blesava,nama su važna.

  Hvala.

  avatar

  07.03.2016. (15:12)    -   -   -   -  

 • nepoznatizagreb

  mini mimi, evo mojih odgovora!

  1. Drveća ima raznoraznog, teško je to sve pregledati i prebrojiti .. no, definitivno ima najviše vrba i sličnog raslinja

  2. Otrovnih paukova u okolici Zagreba koliko ja znam nema, no zmije znaju doći ... ali, otrovne zmije su u okolici grada ipak vrlo rijetke.

  3. Eh, baš onog pravog živog pijeska i blata mislim da nema, ali blata (običnog, muljastog, sigurno i dosta dubokog) ima.

  4. Ne bih ti preporučio kupanje ni u kojem slučaju, ponajviše radi otpada kojeg su ljudi bacali i sigurno još bacaju u jezero: staklo, metal i koješta još ... dakle, uživaj u jezerima šećući uz njih.

  avatar

  07.03.2016. (16:12)    -   -   -   -  

 • GP

  E da... pitanja su na mjestu ako čovjek ne želi srljati.
  Ja bih još sugerirao da se kod "ribičkog doma" stupi u kontakt s tamo-prisutnim ribičima koji, makar načelno vole samoću i tišinu, rado i nadahnuto pričaju o toj "svojoj" oazi.
  Tamo nikad nisam osjetio "ugrozu", a, paradoksalno, nadrljao sam na kakti sigurnom Sljemenu (s krpeljima, mojom krivicom)...

  avatar

  07.03.2016. (16:27)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...