Komentari

rudarka.blog.hr

Dodaj komentar (13)

Marketing


  • mala_sanja

    Volim satove i moj braco me skroz razmazio. Redovito dobijem od brace skupe satice kao poklon. Sad radim i sad mu zelim i ja kupiti jedan divan sat. Izabrala sam ga vec, jedan elegantan satic od Emporio Armani. Sada samo trebam otici po njega i uzeti lovetinu sa sobom. Jedva cekam vidjeti njegovo lice. Rodjendan mu je za koji dan! :o)

    avatar

    25.03.2009. (18:19)    -   -   -   -  

  • katalona

    Ne nosim sat. Ne nosim ni vjenčani prsten. Nema veze jedno s drugim ali eto....asociralo me ne nošenje jednoga na ne nošenje drugoga.....

    avatar

    25.03.2009. (18:24)    -   -   -   -  

  • Elle Woods Gone Brunnette

    ja imam fetiš na guessove satove, imam i nekoliko lijepih esprit (te sam nosila još na faksu, ali su i sad lijepi i imaju divan dizajn), četvrtasti gucci sa zeleno-cvenim platnenim remenom i dva d&g (pokloni prijatelja, jedan bijelog remena s brojčanikom od kristalića i jedan srebrni golemi), ali najčešće nosim lijepu veliku mušku omegu seamaster. taj je sat od mog bivšeg nezakonitog stvarno slučajno zalutao među moje stvari kad sam se pakirala i iseljavala od njega, i neko vrijeme ga nisam htjela ni nosit ni vratit (jbg, ako mi se što dogodi u životu mogu ga utopit za 10-12 tisuća kuna, ja sam jako racionalna žena). ali sad mi ga je baš fora nosit. onda glumim snobicu koja može tek tako sprdit 1300 funti na ručni sat pa se smijem sama sebi, mwahahahahaha! a bit će i super poklon za nekog budućeg dečka, jelda? mislim, kriza je, moramo reciklirat malo...

    avatar

    25.03.2009. (18:54)    -   -   -   -  

  • luki 2

    Moram hitno nabaviti jedan poseban sat; koji ne samo da pokazuje vrijeme nego
    ima nebrojeno mnogo drugih funkcija :))))
    Šalim se; ja ima Quartzov sat; prekrasan; svijetli plavom bojom u mraku- i više od toga mi
    - ne treba! Ja sretna!
    Pusa, pozdrav od Luki+Goldie :))))

    avatar

    25.03.2009. (21:19)    -   -   -   -  

  • Kinky Kolumnistica

    Uh, ja obožavam satove, najviše velike, s debelom narukvicom i to tako da boju uskladim s bojom torbice i cipela i remena. Najskuplji mi je bio Paco Rabanne poveći, muški sat koji je na ženskoj ruci izgledao baš nekako moćno i elegantno. Dobila sam ga od tate na poklon kad sam 4. srednje prošla s 5 i koštao je 1400kn. Više ga nemam, a gdje je, bolje da ne pričam jer nisam cicija... :-/ Uglavnom, od ovih tvojih prekrasan mi je onaj s biserima, jako mi se sviđa narukvica! :)

    avatar

    25.03.2009. (22:02)    -   -   -   -  

  • ljelja

    Jesi sigurna da moraš toliko voditi računa o vremenu?!

    avatar

    25.03.2009. (22:21)    -   -   -   -  

  • jja

    Nasmijao me ljeljin komentar.

    Ja sam od onih malo ali skupo, od tih modnih satova malo sto mi se svidja ali eto moj skroz metalni swatch je jedan od takvih, malo novaca (nekih 70-80 eura) prije dosta godian jos je kao novi. Volim fine klasicne zenske modele i volim dobru marku, torbica moze bez potpisa ali sat nek bude sa potpisom. A fina mehanika ima svoju cijenu. I nosim iskljucivo metalne narukvice, ne volim soejcaj akd se ruka oznoji iispod kozne i kad ta koza dugo ostane vlazna.

    avatar

    25.03.2009. (22:37)    -   -   -   -  

  • MODESTI BLEJZ

    a gledaj moje ljepotane - doduše prošle su 2 godine od teksta i Besta pa su dijakritički znakovi negdje nestali, ali nema veze, slije su ostale a to je najvažnije. materijalni dokazi svjedoče mom satovnom bogatstvu, drivo eat your self ;0)))))

    avatar

    25.03.2009. (22:41)    -   -   -   -  

  • fanny

    I ja sam luda za satovima, ne dajem mnogo za njih, ali ih imam svih fela, da pašu uz obleku. Jedan stari urar davno mi je rekao - bitno je da sat ide, da ne padne i da se ne razbije. Uglavnom ide isto onaj od 100, 1000 ili 10.000 ojrića. Ja se po tome ravnam. Juniorka kupuje za sebe, ja za sebe i kombiniramo međusobno.
    Sat je poput ostalih stvari preko kojih ljudi pokazuju svoj status, pa tko voli nek' izvoli. Samo vrag je što neki svoje nisu pošteno zaradili...
    Pozdravček :)))

    avatar

    26.03.2009. (00:15)    -   -   -   -  

  • champs-elysees

    Nikad nisam voljela satove, vjerojatno je to i jedino što sam od stvari (osim kišobrana) pogubila ili su mi ukrali (jednom davno još u srednjoj).
    Prije 1,5 godinu mi je mužić kupio krasan Dona Karan sat koji je više izgledao kao narukvica pa sam ga zato nosila i svi se zapiknuli na njega.
    Sad ga opet ne nosim jer se "remen" tj narukvica strgao kad sam zapela s njim na nekakva vrata.
    Od tvojih mi se najviše sviđa biserni jer je ženstven.

    avatar

    26.03.2009. (08:45)    -   -   -   -  

  • Rib@rnica

    Otkrit ću ti jednu tajnu....nikad nisam dobio sat na poklon, a to je tako lijepi dar za nekog, ali su mi ormarići prepuni parfema,losiona,vodica i kremica...ne moramo ni ja djeca kupovati dok smo živi...

    avatar

    26.03.2009. (10:13)    -   -   -   -  

  • iBloger

    ne trebaju mi satovi, mislim, ocu jednog, ali samo ko narukvicu, ovak imam na mobitelu sat, pa ono :D

    Vjerovatno bih stavio sat na ruku, ali ga nebi ni pogledao :P

    avatar

    26.03.2009. (12:12)    -   -   -   -  

  • Dnevnik nas 2 2

    I ja volim satove, ali mi uvijek onaj poklopčić ispod napravi alergiju i otvori ranu veličine 5 kuna na ruci. Probala sam sve, od premazivanja lakom za nokte, lijepljenja selotejpa i sl. pa sam odustala od satova. Trenutno vrijeme pratim na mobitelu koji, naravno kao i svi imam stalno uz sebe. I naravno, jaaako zavidim onima koji mogu nositi te lijepe spravice.

    avatar

    26.03.2009. (14:24)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...