Komentari

bookeraj.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • lunarossa

    Iz djetinjstva najradije pamtim knjige koje su me znale natjerati u smijeh, a najvise sam se smijala sa Brankom Copicem, sa njegovim Stricem, Nikolicom s prikolicom, Nikoletinom Bursacem... Jos uvijek pamtim i kratke price Marka Twaina iz zbirke "Dnevnik Adama i Eve" (u izdanju Znanja, ako se ne varam).

    avatar

    28.03.2009. (22:56)    -   -   -   -  

  • ZlicaOdOpaka

    Kad si "podijelila" ljude na one koji vole Šenou i one koji vole Zagorku, skoro sam uzviknula: Volim oboje :-)). Ali, u pravu si. Negdje u 3-4 osnovne sam počela gutati Zagorku pa mi je mama dala Zlatarevo zlato. I nije mi tada "leglo" :-)). Pretpostavljam da je Zagorka "lakša" za čitati (vodi računa o mojim tadašnjim godinama :-)) ).

    avatar

    31.03.2009. (20:15)    -   -   -   -  

  • Bookeraj

    @Zlica - sad bih ti u komentarima napisala čitav jedan roman o svemu tome. Moja kolegica je u nedostatku zaposlenja adekvatnog njezinoj stručnoj spremi upravo progutala čitav Zagorkin opus i mislim da ni za fakultet nije toliko zagrizla koliko je zagrizla za (u) Zagorku. Čitala je i njezinu romansiranu biografiju Kamen na cesti i gotovo sve što je napisala, čak se upustila i u potragu za nekim rijetkim i starim izdanjima Zagorkinih djela (kad sam predložila kolegici da se uputi Zagorkinim stopama i počne pisati i objavljivati, odbila je. Čini se da doista postoje ljudi koji su isključivo čitatelji i nemaju potrebu za povratnom komunikacijom kao neki skribomani poput mene)... tako da - svaka (dobra) knjiga ima svog čitatelja.

    avatar

    31.03.2009. (23:22)    -   -   -   -  

  • Bookeraj

    @ Lunarossa - lijepo što si me podsjetila na Marka Twaina, možda sam najčešće čitala Kraljevića i prosjaka. To je također jedna divna djetinja uspomena.

    avatar

    31.03.2009. (23:23)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...