Komentari

artificiallife.blog.hr

Dodaj komentar (2)

Marketing


  • jja

    "nebitno, a za meni zaista bitne stvari nikako da nađem vremena. Izluđuje me to, fali mi samokontrole i discipline i ne znam kako da je postignem?? Lako mi je biti odgovorna na poslu kada znam da me netko kontrolira i da će se netko ljutiti ako ne radim dobro."

    ovaj dio dobro razumijem i samoj mi je tako pa sam svojedobno napisala odu svima koji rade od doma ili su sami sebi sefovi. A da slucajno imam posao amnekenke u cekanjima bih se povukla u neki kut i citala i citala :-)

    Meni se boja jako svidja ali kosa zaista djeluje malo strapacirano, malo bez sjaja i elasticnosti, Ni ja si doma fabrom nisam nikad unistila kosu ali u salonu mi ju jesu. Dapace kad sa svojom bojom iz drogerije na glavi, usetam u salon saljecu me tko mi je zmiksao taj savrsen ton a ja kupila gotovu bocicu welle.
    Za tjeme bih ti preporucila svakako sto blaze sampone sad, probaj naci neke bez sodium lauril sulfata, to je najvaznije., fen izbnaci skroz na par tjedana i mozes u apoteci kupiti neki smirjuci tonik za vlasiste koji se ne ispire.

    Jos je dobro prosla ta frizerka, ovdje bi odmah neku finu tuzbu za to dobila ;-))

    I zaista, sto tebe ima brinuti jel i njoj tako bilo na glavi LOL ti bi bio dokaz da opetovano ne zna sloziti miks.

    tebe prepoznajem samo an prvoj slici kurpnog plana, na kojoj si fotki jos?

    avatar

    25.03.2009. (14:50)    -   -   -   -  

  • lollipop

    e hvala puno na savjetu za šampon!
    ja sam još na onoj skupnoj slici, tamo najlijevija, vidi se samo pola mene :)

    BTW - zaboravila sam napisati da mi je uništena i moja najdraža crna jaknica (dugo sam je tražila i super je jer je ful lagana, a ide na SVE) jer je blajh nekako uspio doći na leđa?? To mi nikako nije jasno, ali dole na leđima, taman da se onako fino vidi, imam ogromnu izbijeljenu fleku :((((

    avatar

    26.03.2009. (10:35)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...