Komentari

stifmeister.blog.hr

Dodaj komentar (12)

Marketing


  • traženje sebe

    ovo je stvarno grozno!!! Iskreno, ja ne kuzim od kud tebi tolika mrznja prema curama za napisati ovakav post. Svi smo mi bili 1000 puta razocarani na neki nacin i rekli da necemo vise ni izac van iz stana medu ljude i za 2 dana smo se priprali i sabrali i izasli van.
    Bila sam s curama (sve solo u potrazi za deckom) vani i jedna je cula kak je neki lik rekao frendu kak smo same sebi dovoljne. Mislim stvarno divota. Bile smo obucene u patike,traperice i neke fora majce, plesale smo celo vreme i zezale i cugale i da nam je bilo tko upao cagale bi i plesale s njima kak i svaki puta.. Al njima je lakse bilo tako opako iskomentirati neko se ubaciti i zezat se malo i cagati..
    Mislim da si vi muski sami sebi radite neke barijere u glavi i predrasude i sami sebi uskracujete mogucnosti da nadete nesto lijepo i dobro.. ako opet to i trazite..Ako vam je cilj se samo trositi okolo nadam se da cete pokupiti koju bolest-da vas peče,svrbi i čoha do iznemoglosti...
    Bas me zanima dal ta cura koja je bila izbacena iz auta van na Sljemenu jer ostala normalna poslije toga il je stvarno izrasla u "kuju" i sjebala iz objesti jos njih 3-4...Radite jedni drugima medvjedu uslugu,samo si niste svjesni toga.. KO zna..Mozda je tvoj frend sjebal vani neku (zaveo pa odjebo) a mozda je ona bila ta koja bi tebi bila super....
    Bas me zanima kaj bi vase mame rekle na takvo ponasanje-"bravo sine? mama te tako ucila??"
    Svatko ima zutih minuta. I ja sam rekla jednom da ste svi muski kreteni, al to sam napisala zato sto mi se par pacijenata bilo zaredalo ... Po tom mogu vidjet samo da il ti nejde barenje il te neka sjebala..

    avatar

    23.03.2009. (11:39)    -   -   -   -  

  • prokontra

    Eto ti još jednog kujističkog komentara (male crne kujice... pardon, knjižice). Uzaludan trud junačino, na ovakav post ćeš dobiti samo hrpu zajedljivih i primitivnih ženskih komentara, ali nećeš mi vjerovati koliko muškaraca (koji misle da su muškarci) podržava kuje, čudo jedno.
    Jbga, dirnuo si u stršljenovo gnijezdo ;D

    avatar

    23.03.2009. (12:26)    -   -   -   -  

  • Ivana

    ajde, molim te, vi samo kujetine i volite.
    hoćeš primjer?
    poznam određenu žensku osobu koja frajere tretira kao čisti šljam. poševi se bilo kad i bilo gdje. ima dečka, vara ga, ali niti jedan dečko još nije rekao da je kurva. ima slatku facu i zato joj je sve oprošteno. sad ti meni reci ko tu koga jebe? ako nisi kuja, ne bariš. simple as that ;)

    avatar

    24.03.2009. (11:13)    -   -   -   -  

  • traženje sebe

    rezime nakon 1-2 dana : obrada ove teme na OVAJ način pravim muškarcima je smiješna a pravim žena previše uvredljiva da bi ju opće komentirali...

    sto znaci da ti nisi pravi muskarac nit sam ja prava zena...hahaha.. ti vrijedas gore od neke stare nadrkane babe, a ja pak imam potrebu se svadat i raspravljati s onima koji pisu ovakve posteve

    kissi kissi Vedrane
    think pink

    avatar

    24.03.2009. (11:16)    -   -   -   -  

  • Bijelin svijet tarota

    hm, s jedne strane ne volim uopce stavljati ljude u ladice, s druge znam da zaista postoje ovakve zene, ali i muskarci (zgodno kako su oni ovdje zanemareni;) ).

    rekla bih da se radi o osobama izuzetno malog samopouzdanja koje kompenziraju neprikladnom bahatoscu.
    gubiti vrijeme na takve osobe? ne,hvala...na svakome je od nas da radi na sebi ;)

    avatar

    24.03.2009. (14:28)    -   -   -   -  

  • marchelina

    Riječ KUJIZAM dolazi od lat. Kud Ji si Zametnuo maloga.
    Daklem, jedno neovisno istraživanje je pokazalo da žena, suočena sa, khm, premalim objektom muškoga subjekta, mora zanemariti osjet Vida, i pojačati osjet Njuha, e da bi rečeni objekt možda najušila kad ga već ne može vidjeti. Dotičnim procesom ženski akter se transformira u Kuju, a sam proces transformacije dobiva, u narodu omiljen, naziv "Kujizam". Još od stoljeća sedmog narodi balkanskoga poluotoka njeguju tradiciju nadijevanja životinjskih naziva ljudolikim bićima, pa tako kompliciranim sistemom evolucije žene postaju "Kuje", a muškarci "Mišići". Što su Mišići manji, to im se ženski primjerci čine strahovitijima, a, u stanju krajnje prestravljenosti, kadri su dotične Kuje nazvati i takozvanim "Dno dna" imenom, tj, o da, nećete vjerovati, ali, u trenucima najveće prestravljenosti, dakle, Mišići naši mali slatki spremni su dotične nazvati i...Feministicama! Feminizam, od lat. Federu Miči to Niškoristiizmene, popularni je pokret ženskog bedra kojim sa sebe zbace Mišića koji se zaigrao i nikad ne bi stao da mu nije odmah pao. Đavamigalipiodnija.

    avatar

    24.03.2009. (17:16)    -   -   -   -  

  • Vinko

    Moram rec da si vjerojatno pogodio mnoge zene u zivac .. tj. otvoreno rekao ono sto si same ne zele priznat :D BRAVO
    I da za sve koje su uvrijedene OVO SE NE ODNOSI NA SVE CURE ! a ako ste povrijedene to znaci da ste se i same pronasle u nekom segmentu teksta

    avatar

    26.03.2009. (22:48)    -   -   -   -  

  • Zlaja

    Dobar, pitak i nepretenciozan post. Bravo!

    avatar

    27.03.2009. (09:51)    -   -   -   -  

  • oblak24

    pa ima takvih žena. obično slušaju narodnjake a muški koji padaju na kujizam su idioti.

    avatar

    27.03.2009. (12:09)    -   -   -   -  

  • fanny

    A eto, u ime svih kuja, ispričavam se i unizujem. Zaboravismo mi kuje da smo ovdje da bi se milo smješkale muškićima, usput dale guze i onda odjezdile milo i nasmješeno oklen smo i došle.

    Eh, da su barem sve žene oduvijek takve i da lansiraju odjebe blentovinama ko ti ko od šale. Vjeruj mi, bio bi ovo jedan odličan svijet, a muški bi se napokon ponašali normalno, a ne kao da je cjeli ženski rod tu samo radi njihovih prohtjeva.

    Želim ti još puno otrpljenog "kujizma", jer ti to zaslužuješ!

    avatar

    29.03.2009. (12:41)    -   -   -   -  

  • FanTom

    "Zanimljivo, čak i zavodnički stručnjaci tvrde da je kujistički štit tek obrambeni mehanizam koji ženama služi da eliminiraju mlakonje, dosadne i nedovoljno uporne muškarce."

    Tu se više radi o kompleksu manje vrijednosti iz nemampojmakakvog razloga. Ne rade to kuje zbog eliminacije nepoželjnih nego zbog toga što one same sebi mogu čestitati "Eto, ne može me svaki dobit", valjda da same sebi zamaskiraju filing da su laka roba (bile one to ili ne). Isto žalosno kao i siroti dečki koji ne uletavaju "jer nisu toliki majmuni".

    avatar

    03.04.2009. (10:14)    -   -   -   -  

  • FanTom

    O da, P.S. Stif, možda nešto znaš o uletima ali nemaš blage o ženskama. Jebote nisu one ništa toliko drukčije od nas tipova, i one imaju svoje mušice, probleme i nesigurnosti, a ovo što ti pišeš zvuči kao da opisuješ neku drugu životinjsku vrstu. Izi čovječe.

    avatar

    03.04.2009. (10:16)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...