Komentari

medovdrugi.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


  • Nessa

    Ovo s frakcijama me podsjetilo na jedno poglavlje Rata cvjetova Tada Williamsa. Ali super je što se sve zapetljava ^_^ Samo ti dalje piši. :-)))

    avatar

    22.03.2009. (14:45)    -   -   -   -  

  • John Bez Terrae

    Ajde, barem jedna stvar koju nisam čitao, a kradem iz nje!! :)))

    avatar

    22.03.2009. (16:21)    -   -   -   -  

  • ZlicaOdOpaka

    Hoću još :-))))))))))))))))))))))))))))).
    Je l' mi se samo čini ili će oba svijeta biti jednako zastupljena? Radoznala sam :-)).

    avatar

    22.03.2009. (18:08)    -   -   -   -  

  • John Bez Terrae

    4 Zlica: Da, zapravo... Ali to je totalno uncharted territory, moram dobro razmislit "kako i na koji način" (kako to savršeno RTL-ovi voditelji vole reći). Sinoć sam odlučio krenuti u tom smjeru, čisto da vidim gdje će me odvesti. Ali ako to napravim imat ću četiri paralelne radnje, a već se gubim u ove dvije... Joj, još kad bi mi netko rekao kako da to sve spojim ;)))) Hehehe, imam generalnu ideju ali, znaš ono, početni entuzijazam i onda a brick wall.

    avatar

    22.03.2009. (20:35)    -   -   -   -  

  • ZlicaOdOpaka

    Imam dojam, čisto subjektivan (daklem, traži još nečije mišljenje) da ti "akcijske" scene leže bolje nego "opisne". Ako si shvatio kaj želim reći :-)). Tako da se možda usredotočiš na dijaloge, rasprave :-)).

    avatar

    27.03.2009. (02:46)    -   -   -   -  

  • John Bez Terrae

    4 Zlica: naravno da jesam jer sam i sam to primjetio. :))) Možda zato što potajno želim stvoriti nešto što neće obilovati milijunima stranica "opisa" i flat radnje. :)) Ali to je samo moja podsvijest, znam da treba postojati ravnoteža između akcije i mushy mushy scena :) But, sve se kuha, slowly, but kuha se :)

    avatar

    27.03.2009. (12:14)    -   -   -   -  

  • tihavoda

    Iako nemam pojma kako se to radi, meni se čini da se ne trebaš koncentrirati na tijek stvaranja i da nema tu takac makac sistema...kao da slikaš sad si vamo sad si tamo. Možeš sad napisat kraj, a za dva mjeseca sredinu, a preksutra početak...ionak sam uletila u polovicu pa onda čitala početak...to je mozaik koji na kraju složiš. Po meni je umijeće znati reći - e, a sad je gotovo...
    Neko je reko (zeko! zeko!) da su umjetnici samo mediji koji prenose božansko u ljudsko, što ja sebi tumačim kao da sve već postoji, a umjetnik je taj koji je u stanju skrnut juhe iz božanskog tanjura.
    Željno očekujem nastavak!
    Magmanje po sitno :))) - mislim da bi možda postigao veći kontrast i jasnoću kad bi izbacio sleng iz naratora i tako ga učinio neutralnijim. A ako ne možeš izdržati, možda narator treba također biti lik. A možda...serem. Forget it. Super si.

    avatar

    21.04.2009. (01:40)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...