Komentari

blogodneverina.blog.hr

Dodaj komentar (31)

Marketing


  • pametni zub

    he he, za jedno 20 godina kad naletiš na neke antičke katakombe, samo odložiš lopatu, streseš prašinu i kažeš: nisam bio na tom predavanju!
    putopis je vrlo živopisan, živopis pravi. i budi u meni sjećanja... eh da sam 40 godina mlađi (bio bih fetus)
    iz Niš?

    avatar

    21.03.2009. (13:08)    -   -   -   -  

  • Neverin

    @zube to je to ja zato jer sam zadnji dana gledao malo previše srpskih komedija

    avatar

    21.03.2009. (13:43)    -   -   -   -  

  • Dvadeseti veljace

    živjo! he he i mene ovo vraća u neka prošla vremena , ko sem tudi jaz živela v Ljubljani in uživala študentsko življenje, hodila po Tromostovju, faks je bil v Aškerčevi...nepozabni dnevi ...pa zato tebi jedno veliko hvala za ovakve putopise...Indiana...:)))

    avatar

    21.03.2009. (15:16)    -   -   -   -  

  • Neverin

    @Dvadeseti, ti si bila isto jedna Kršovka ha:)

    avatar

    21.03.2009. (15:34)    -   -   -   -  

  • Dvadeseti veljace

    eh, eh... mislim da su me tad definirali kao Primorku... dobro sam "istrenirala" naglasak u Kopru...; a Aškerčeva: kemija...:)))

    avatar

    21.03.2009. (15:41)    -   -   -   -  

  • Defton

    Tebi bilo lijepo :D

    avatar

    21.03.2009. (16:36)    -   -   -   -  

  • Semiramida

    He he, pun si doživljaja, super si se zabavio. Baš mi je drago. :-)))

    avatar

    21.03.2009. (16:46)    -   -   -   -  

  • Neverin

    @semiramido, što je najbolje tek kad sam objavio post sjetio sam se još masu tih stvari koje sam izostavio
    @deftone, bome jeste

    avatar

    21.03.2009. (17:00)    -   -   -   -  

  • Ekstrasolarni planet

    Prije nekoliko dana razgovaram se s frendom (s kojim večeras idem na Sardinasa) i kaže on kako u zadnje vrijeme puno više uživa u koncertima nego kad je bio mlad. I nagađamo mi kako mu se promijenila percepcija, izgradio glazbenii ukus, ovo ono, i odjednom sine njemu: To je zato što više ne pijem!

    avatar

    21.03.2009. (17:17)    -   -   -   -  

  • Neverin

    @Ekstrasolarni planet, ali pljuga?

    avatar

    21.03.2009. (17:34)    -   -   -   -  

  • Goran

    Ja, tiste Latinoamerikanke su nepozabne. Tudi jaz sem imel priložnost spoznati par punc in fantjev iz Perua, Čilea in Argentine. Ampak, u najlepšem spominu mi je ostala ena Paragvajka. ,)))))))))
    Zanimivo, ker jaz tudi ne maram plastične skodelice ! Vino, voda, olje in žestica v pvc-u? Sacrilegium !
    Imel si se lepo, čist fajn ! ;)

    LP !

    avatar

    21.03.2009. (17:45)    -   -   -   -  

  • Neverin

    @Gorane, najdraže su mi one limene čaše kao u jedrilicama, ili od terakote hm ili od porculana kao one velike krigle pa je pivo uvijek hladno uf to moram dodat sa bakrenim džezvama

    avatar

    21.03.2009. (18:20)    -   -   -   -  

  • tihavoda

    jučer sam bila u trgovini koja prodaje pokućni accessorize s dizajnerskim potpisima. sve sam dobro proučila ko na izložbi u pokušaju da kupim neki zgodan a ipak ne bolesno skup poklon prijateljici za rođendan. usred razgledavanja ugledam u jednom kutu prozirnu plastičnu čašicu, onu s par žlijebova negdje iznad sredine, kakve stoje u npr. aparatima za vodu. nakon toga spazih iza nje i fancy kutijicu i shvatim da čaša pripada toj kutijici. i sad, pošto stojim u tom nadrkanom dućanu pod budnim okom dviju kokoški s blagajne (mrrrzim kad me tak gledaju ko lopova i drže se ko da su popile svu pamet svijeta zato kaj tu rade), shvatim...da je ta čaša vjerojatno STAKLENA. primam je u ruku u nevjerici, i potvrđujem sumnju. ni sad mi nije jasno ČEMU. no, čitajuć ove komentare, vidim radi se o još jednoj koincidenciji...možda bi trebao nabavit jednu svom frendu :)))
    a što se provoda tiče...blago vama mladima i ludima ;)

    avatar

    22.03.2009. (00:17)    -   -   -   -  

  • Bitter

    Divno je ići u vlastitom aranžmanu. Agencije su strava i užas.
    Sad mi se jede kebab. Pozdrav!

    avatar

    22.03.2009. (00:50)    -   -   -   -  

  • Andrejevna

    Obožavam Roisin Murphy...

    avatar

    22.03.2009. (10:11)    -   -   -   -  

  • Mersault gone worse

    uuuu u u u predobro. a zašto se nije smjelo pušiti?? wtf?? jbt, dugo nisam bila na poštenom koncertu pa ni ne znam rofl. dobar si prijatelj kad nisi bio s bivšom hahahaha ;) i dobro ste prošvercali cugu. svjež kao ljubičica - nešto kao bare? lol

    ponijela me struja svijesti.

    avatar

    22.03.2009. (14:07)    -   -   -   -  

  • Neverin

    @Tihavoda, ja ne volim kod prodavačica kada te pitaju ako ti mogu nekako pomoči, odmah osječam pritisak i hvata me muka. Inače, meni ti je u šopingu kao da sam u opčini radi nekih papira, jedino mjesto gdje se osječam super ugodno su knjižare.. a tamo bi se ponašao ko šopingoholičar da imam para:) a što se tiče frenda, najveću ću mu uslugu učinit ako mu NE kupim nikakvu čašu :)
    @Lips, agencije su za one koji nemaju mašte:)
    @Andrejevna, njezine su pjesme super za vožnju (po noći)
    @Mersault, u Sloveniji u lokalima nije dopušteno pušiti (pošto je ovo bila hala) kao što neće niti kod nas. A mi ionako nismo imali cigarete ako znaš što mislim :) sad će biti niz dobrih koncerata u Zagrebu, ja barem mislim ići na Depeche. Janez je više poznanik nego frend, zapravo frend of frenda ali nema veze, dovoljno mi je da se uživim u drugoga da me prođe volja za činit gluposti. Da dobro smo ju prošvercali, zajebavali smo Roka da ju je prenio u šupku ko što čine oni kuriri sa kokainom :) "svjež kao ljubičica u pravom smislu riječi, samo 4 sata sna i čudili smo se kako to da nismo razbijeni, nikog ne boli glava, nitko nije umoran, ma čudo jedno.

    kakva struja? pazi da ti to hep ne naplati:)

    avatar

    22.03.2009. (14:34)    -   -   -   -  

  • Mersault gone worse

    znaš što, ako naplaćuju vodu i ostale resurse koje nama daje Geja, a bome naplaćuju i sunce, ne samo na plažama, nego i kao grijanje, onda se ne bih čudila ni za račun od hepa. pas mater

    avatar

    22.03.2009. (14:40)    -   -   -   -  

  • Neverin

    ae.. ne voliš našeg dragog sponzora rukometne repke a:)

    avatar

    22.03.2009. (15:21)    -   -   -   -  

  • viam inveniam

    I ja često pohodim koncerte, ali ne mogu zamislit' da će doći vrijeme kad neću moći pušit'. Umjesto da uživam u mjuzi, vjerojatno ću grist' k'o zvijer!

    Odlično napisano:))

    avatar

    22.03.2009. (15:28)    -   -   -   -  

  • Neverin

    @Viam ne brini na sve se čovjek navikne a pravila ionako postoje da ih se zaobilaze:)

    avatar

    22.03.2009. (15:43)    -   -   -   -  

  • Ekstrasolarni planet

    Sardinas je virtuoz, a pljuga? Koncert se održavao u dvorani kojoj su još samo falila slova od stiropora i slika druga Tita za potpuni doživljaj povratka u prošlost , tj. u dvorani evidentno nije bilo ventilacije. Parket na podu. No, ljudi su pušili. Ne puno ljudi, možda 20%. Neki su pušači bili uviđajni pa su 'kad im dođe' izlazili na dvorište riješiti krizu. Bile su dvije-tri pauze pogodne za takvo što. Pravila sam društvo frendici pred ulazom i uvjerila se da je popriličan broj obzirnih pušača. No, u dvorani je ostalo dovoljno bezobzirnih pušača da je zadnjih sat vremena koncerta postalo zagušljivo do granice izdržljivosti. I tako, umjesto da uživam u glazbi (a zadnji sat koncerta je bio najbolji), borila sam se za dah. Na kraju me je oštro zaboljela glava da sam se jedva dovukla do kuće.

    avatar

    22.03.2009. (15:57)    -   -   -   -  

  • Neverin

    @Ekstra... sad sam si zamislio one sastanke kineske komunističke stranke:) a ne znam šta da ti kažem, ja sam jedan od onih obzirnijih pušača:)

    avatar

    22.03.2009. (16:06)    -   -   -   -  

  • wallawall

    Moran ponovit onaj moj stari komentar: Šteta bi bila da ti nemaš serijal dokumentaraca. Umjesto s Miličem na put s neverinom... :-))

    avatar

    22.03.2009. (16:43)    -   -   -   -  

  • Neverin

    @Wall, i to bi bila jeftina produkcija sa odličnim rezultatima.. možeš misliti koliko košta samo nahraniti jednog Milića pa čak i u jeftinim zemljama a meni je dovoljno da mi osiguraš marokanca (kako ovo nesretno zvuči), nešto malo cuge i kut za spavanje i tu su ti svi rashodi:)

    avatar

    22.03.2009. (16:54)    -   -   -   -  

učitavam...