Komentari

semiramidinvrt.blog.hr

Dodaj komentar (9)

Marketing


  • wallawall

    Vrati stari izgled. Nemoj da moran pisat peticiju. Jebate pripa san se kad san otvoria tvoj blog. Mislia san da si nestala i da je neka druga semiramida srušila te s prijestolja.
    Znam da u Zagrebu, sivom gradu vidjeti i biti u takvom prostoru pojačava doživljaj. Lipe slike, nema šta...

    avatar

    20.03.2009. (20:46)    -   -   -   -  

  • Semiramida

    @wallawall - bez brige, vratit ću dizajn na idućem postu, ovako se bolje vidi :-)))

    avatar

    20.03.2009. (21:16)    -   -   -   -  

  • wallawall

    Eto vidiš, moja zadnja! :-)))

    avatar

    20.03.2009. (22:02)    -   -   -   -  

  • Ekstrasolarni planet

    Imam osjećaj da se te biljke nekako muče zgurane, privezane i podrezane u tom tijesnom stakleniku. Kao da ne uživaju u životu, nekako kao da samo vegetiraju?

    avatar

    20.03.2009. (22:10)    -   -   -   -  

  • tihavoda

    Obožavam staklenike. Obožavam hrpetine biljaka naguranih jedna pored druge, pa da zajedno čine džunglasti izgled. Sjećaš li se možda staklenika iz filma Green Card s Andie McDowell? Uh...mljac. Nažalost, sama sam malo kreten za biljke. Naime, brinem, brinem, brinem za njih, al kad mene počnu morit veće brige malo ih zapostavim...pa uspijevaju samo tough cookies, ili one za koje sam se zarekla da im ne želim dopustiti da se predaju. Srećom, majka mi ima zelene ruke, a čini se da ih je prenijela i na unuku...tak da imam džunglu doma, i veću no što bih htjela ;))). I silno patim što živim u stanu, a odrasla sam u kući s dvorištem. I nikad se neću naviknuti na stan. Kao da živim u hotelu. A što ti studiraš?

    avatar

    21.03.2009. (01:31)    -   -   -   -  

  • Semiramida

    @ Ekstrasolarni planet - ma ne muče se, inače za biljke je dobro da ih što više bude na hrpici, jer tada bolje rastu i uspjevaju. Kompeticija dolazi do izražaja i svaka se bori za svoj djelić "svemira", ali ista takva situacija ti je i u prašumama, nema baš tamo puno mjesta, jer je sve puno života...

    @tihavoda - joj znam taj film, predobar mi je. Ma svaki staklenik u bilo kojem filmu koji vidim, meni sline cure... Sreća da imaš doma nekoga ko se brine, kod nas sam to ja. A ovo za stan kužim skroz, živim u kući trenutno i sama pomisao da bih mogla živjet u stanu jednog dana mi je grozna.
    Inače studiram Biologiju na PMF - u, pa onda u sklopu nekih predmeta imamo tako neke "povlastice" u Botaničkom vrtu:-)))

    avatar

    21.03.2009. (11:33)    -   -   -   -  

  • Neverin

    strava, hladni dio me podsječa kad sam pa u kaktuse, da nije boljelo bilo bi zabavno

    avatar

    21.03.2009. (15:55)    -   -   -   -  

  • tihavoda

    joj, meni je biologija bila drugi izbor...nisam ni otišla na prijemni na kraju, jer bi mi to bilo previše predmeta za oba, a prvi je bio dizajn. nekad mi padne na pamet da sam možda i pogriješila...

    avatar

    22.03.2009. (00:21)    -   -   -   -  

  • žubor vode

    Obožavam botaničke vrtove. Lijepo.

    avatar

    26.11.2009. (16:51)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...