Kako prducka, super je! :))) Takav bi mi jedan baš trebao da idem na posao šnjim. :D I to je fakat povijesni auto, svaka čast. :)
18.03.2009. (23:28)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
trnsko
Svaka cast Juretu! Skoro nezamislivo.Inace svaki put pogledam blog,cim upalim PC,ali ne komentiram . Ono nebo je fantasticno,milina.
19.03.2009. (07:00)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
vesna
Cestitke Juretu in vsekakor tudi Liliki! -po dolgih pripravah, studiranju in preracunavanju, po urah in urah v garazi, [pa ne le v garazi:-)] , ogromno vlozenega dela [pa tudi drugih sredstev], ti je pa res uspelo. Se enkrat cestitke. Filmcek je zelo dober. Lepo je gledati tvoj avtek kako vozi po ljubljanskih ulicah in okolici. Zelo lepo pristaja v okvir Stare Ljubljane, le glasba pa se mi ne zdi najbolj uspesno izbrana.
19.03.2009. (09:37)
-
-
-
iva
Bravo, Jure! Čestitam! :-)
19.03.2009. (10:55)
-
-
-
Dalibor
Baš fora auto, bravo za Juru
18.03.2009. (16:54) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
fotkam, kuham, putujem...
divno !
oldtimeri su meni puno ljepsi od novih autiju :)
18.03.2009. (17:13) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Shelly Kelly
Bravo i za T i za drveni pogon i za Jureka...
18.03.2009. (19:12) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
catwalk
Kako prducka, super je! :))) Takav bi mi jedan baš trebao da idem na posao šnjim. :D
I to je fakat povijesni auto, svaka čast. :)
18.03.2009. (23:28) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
trnsko
Svaka cast Juretu!
Skoro nezamislivo.Inace svaki put pogledam blog,cim upalim PC,ali ne komentiram .
Ono nebo je fantasticno,milina.
19.03.2009. (07:00) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
vesna
Cestitke Juretu in vsekakor tudi Liliki!
-po dolgih pripravah, studiranju in preracunavanju, po urah in urah v garazi, [pa ne le v garazi:-)] , ogromno vlozenega dela [pa tudi drugih sredstev], ti je pa res uspelo. Se enkrat cestitke. Filmcek je zelo dober. Lepo je gledati tvoj avtek kako vozi po ljubljanskih ulicah in okolici. Zelo lepo pristaja v okvir Stare Ljubljane, le glasba pa se mi ne zdi najbolj uspesno izbrana.
19.03.2009. (09:37) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
iva
Bravo, Jure! Čestitam! :-)
19.03.2009. (10:55) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Sefica
Zakon autic!
19.03.2009. (14:52) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...