Komentari

bobika.blog.hr

Dodaj komentar (9)

Marketing


  • neutralac

    ja bi samo komentirao onaj crveni karton što ga je jelen dobio,zoki je rekao da je to bila pogreška sudca,ja se s time ne slažem jer sam bio jako blizu toga mjesta i jasno se vidjelo da je prekršaj bio očit,nije to bio nekakav grub prekršaj,ja bih prije rekao neoprezan,jer ga je samo malo s leđa potepao,u normalnoj situaciji to ne bi bio niti žuti karton,ali jelen je bio zadnji igrač i zato je dobio crveni karton

    avatar

    17.03.2009. (15:05)    -   -   -   -  

  • zeleni

    "Pozdrav momcima iz Hercegovca i čestitke na pobjedi kako na terenu tako i na tribinama"
    MORAM PRIZNATI DA MI SE OVA RECENICA NAJVISE DOJMILA.

    Pozdrav i VAMA. Sretno!

    avatar

    17.03.2009. (16:46)    -   -   -   -  

  • ratar i bekrija

    @ neutralac : Ako si bio u blizini događaja morao si vidjeti da napadač iz Hercegovca nije u bio u posjedu lopte, nije bilo povlačenja za dres, jednostavno je u duelu Jelen bio fizički jači i Hercegovac je pao.

    avatar

    17.03.2009. (19:33)    -   -   -   -  

  • ramić

    na mjesto trenera se vratio zavada....ko zna šta će sad bit...

    avatar

    17.03.2009. (19:50)    -   -   -   -  

  • ratar i bekrija

    @ zeleni: Zašto te se najviše dojmila ta rečenica? Bobika je pristojan dečko i jednostavno je prenio stav svih Alkosa u kojem vas pozdravljamo i čestitamo na pobjedi vaših nogometaša kao i na navijanju. Mislim da jednostavno ne treba više ponavljati da Alkosi nisu navijali a ako vas to toliko pali i zbilja mislite da ste nadglasali ljude koji nisu tamo bili, jbg, ne znam šta da vam kažem. U situaciji kad nema drugih navijača vi ste najžešći navijači na svijetu. ČESTITAM!!!

    avatar

    17.03.2009. (19:51)    -   -   -   -  

  • CaBBB

    igru na terenu ne želim komentirat jer se dobrog dijela tekme ne sječam, tj. nisam uopće pratio.. hehe.. a što se ograde tiće, ko je rezmišljo da je ofarbana, iskerno, nisam primjetio.. a što se tiće vas kao navijačke grupe(ne mislim vam solit pamet, al budem malo prokomentiro).. kad smo ušli u ligu s vama o vama sam čuo puno toga, prekid, vidio slike bakljade, bubanj, sve u svemu mala oraganizirana skupina.. nama je isto na početku bilo teško, bilo nas je malo itd, al mi smo iz tekme u tekmu postajali sve jači.. al vi ste od 2004. il tak nešto, neznam šta je kod vas problem, možda je starijoj ekipi dosta toga, mlađih nema da nastave ili neznam..

    p.s. koja je to liga košarkaška??

    pozdrav i vama i sretno..

    avatar

    17.03.2009. (19:54)    -   -   -   -  

  • zeleni

    ratar i bekrija- ma vas je sve bobika zajebao..on je otisao na tekmu u vinkovce tako da ga nije bilo,a bez njega nema nista. šta god napišem ništa ne valja..! alkosi bez ljutnje..

    avatar

    18.03.2009. (00:21)    -   -   -   -  

  • klub sokol hercegovac

    http://www.youtube.com/watch?v=QkXlWq2xsBc
    http://www.youtube.com/watch?v=8 6S3A1vB_7k
    Pozdrav! Ako niste vidjeli pogledajte si neke trenutke od nedjelje

    avatar

    18.03.2009. (13:53)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...