Komentari

domoljubni.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


  • Bocaccio

    Sve sto napisa, sve stoji. Od rijeci do rijeci. Puno boravim vani pa znam. Supruga se prosle godine, kad je dosla k meni, osipala. Kad je prestala piti mlijeko osip se povukao. Gledam koje meso prodaju i usporedjuem s onim kojeg vidim kod nas. Razlika neusporediva. A i sir.

    No da se razumijemo, nije to svugdje i sa svim proizvodima. Ima i onih koji su ok ali su skuplji. No pretezu oni umjetni koji se masovno lifraju na istok: POljska, Ceska, Slovacka, Madjarska, Rumunjska, Bugarska odnosno koji odatle dolaze.

    Od svih zapadnih zemalja, Francuska jos ima najbolju i najzdraviju hranu dok je Engleska kriminal. I Nizozemska. Njemacka i Austrija - tako tako. Italija - papazjanija.

    No na kraju cu te morati razocarati. Ipak cemo uci u EU. I to prije no sto se itko nada.

    I zato jedina sto mogu reci je kupujmo domace ali i tu treba paziti i izbjegavati brandove koje su stvorili veliki trgovacki lanci jer je ta hrana, sirovine, 100% iz uvoza. A po kvaliteti i okusu neusporediva sa onom koja to nije. Jednako tako treba izbjegavati uvoznu hranu koja je odreda donje kvalitete i odgovara opisima u tvom postu.

    avatar

    17.03.2009. (08:50)    -   -   -   -  

  • londra

    đava me tira i pročitat ovo!!! no dobro, ništa od toga ne jeden/ ne pijen pa se da izdurat još koju godinu

    avatar

    17.03.2009. (09:43)    -   -   -   -  

  • draga raga

    To je sve odavno poznato pa opet ljudi i dalje konzumiraju i nije ih briga. Vegetarijanka sam i godinama vec koristim sojino mlijeko i na njemu pise gmo free, a sad da li je to istina... tak i onak mlijeko ne smijem piti. Ipak vise vjerujem europskim proizvodima jer tamo barem postoje zakoni i propisi. Primjerice nase voce i povrce, posebno salata koja se jako puno kupuje, koliko se to kod nas puta sprica i s kakvim otrovima? Prije godinu ili dvije bila je na telki reportaza o neretvanskim mandarinama kak ih stite od mraza paleci automobilske gume oko njih!!! U zapadnoeuropskim zemljama se na pasnjacima vidi jako puno krava, konja i ovaca, sve vise i vise, a kod nas ih se lijepo sve vise zatvara u stale jer moramo ponovit cijeli losi ciklus s bolestima i uzasima, umjesto da se ostave zivotinje vani na miru.

    avatar

    17.03.2009. (10:59)    -   -   -   -  

  • Euro

    e pa prijatelju sada vidis sto ja godinama jedem i kako se trujem u ovoj jebenoj EU..

    avatar

    17.03.2009. (11:22)    -   -   -   -  

  • openminded

    eh da

    avatar

    17.03.2009. (13:35)    -   -   -   -  

  • SUNSHINE

    ajme...
    kad se samo sitin kako je moja baka radila dobar sir-100% od mlijeka! ali sad je neko drugo vrijeme...
    EU eto nas...

    avatar

    17.03.2009. (23:24)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...