Komentari

drinica.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • prokontra

    Nemas pojma koliko me je razveselilo i obradovalo saznanje da postoji netko u Ekvadoru tko ce tom siromasnom i nesretnom te nadasve ispacenom narodu pomoci na nacin da ispravi desetljetnu nepravdu - preimenuje jednu ulicu koja se zove po mrskoj nam jugounitaristickoj tvorevini - Jugoslaviji, u neko drugo, njima prikladnije ime.

    Mislim da tvoju borbu treba itekako podrzati, pa cak i internacionalizirati i da u pravom smislu rijeci ona opravdava tvoj boravak u toj zemlji, tako daleko od mile ti i drage domovine. Znaj da u tom boju nisi sama, uz tebe su i svi posteni Hrvati i Hrvatice, kako u zemlji tako i u postojbini svih nas, Herceg-Bosni.

    Bog te blagoslovio Drino, kud bismo stigli kad bi se sva nasa mladez ugledala u tvoj svijetao primjer. U svjetlu te cinjenice molim te da se za pomoc i savjet obratis nasem Ministarstvu vanjskih poslova - Njegovoj Ekselenciji veleposlaniku u Indoneziji Aleksandru Brozu koji bi ti po tom pitanju mogao biti od velike pomoci.

    Bog i Hrvati.

    avatar

    15.03.2009. (22:32)    -   -   -   -  

  • Drina

    Za sad cu se zadrzati samo na gradu u kojem trenutacno zivim, a svatko neka napravi ono sto moze u svojoj sredini, pa ce svima biti bolje i ljepse!

    Nepravde nanosene Ekvadorijancima, ispravljam svojim misijskim radom, a one nanosene Hrvatima, na sve druge nacine : )

    Veliki pozdrav, uz pohvale zanimljivom sarkasticnom stilu vaseg komentara, i poruku: Ne treba se zaliti na mrak, vec treba zapaliti barem jednu svijecu : )

    avatar

    15.03.2009. (22:42)    -   -   -   -  

  • prokontra

    Zao mi je, Drino, sto je grad u kojem djelujes jako daleko od Zagreba, Vukovara, Knina i Hrvatske. Bilo bi i vise nego pozeljno takve entuzijaste, domoljube i volontere imati i u Lijepoj Nasoj. Znali bismo vas iskoristiti.

    Moja je poruka da ne treba zivjeti u mraku, ali i da nam nije trebalo paliti svjetlo e kako bismo vidjeli sto su nam sve u Hrvatskoj nasi vlastiti Hrvati nakon povijesne 1991. godine na stetu i zalost napravili, sto nema veze s mracnim komunizmom. Bolje da smo ostali slijepi i zivjeli u kao invalidi, u iluzijama.

    Pozdravljam te dragamoja, i zelim ti da ostanes tamo gdje jesi, u sigurnosti izvan drage ti domovine. Svugdje je bolje nego kod kuce, a bit ce i gore - vjeruj mi. Nije to za vas,mlade ljude.

    avatar

    15.03.2009. (23:10)    -   -   -   -  

  • Drina

    Ja se vracam u lipnju, Mesic odlazi vrlo skoro, a za sve ostalo pomoci ce i intenzivne molitve, kao sv. krunice u domovinskom ratu...Ako je Busha zamijenio Obama, moze i Mesica netko kvalitetan, domoljuban i karizmatican! Molimo za to!

    avatar

    15.03.2009. (23:31)    -   -   -   -  

  • mvko

    Draga Drino, neka te ne bole komentari ljudi koji svoje nezadovoljstvo i jad pokušavaju istresti na tebe. Nek svatko napravi svoj dio posla i svima će biti bolje. Podržavam te u tvojem radu da svijet učiniš boljim. Lako je filozofirati i druge kritizirati, treba znati raditi i drugima pomagati. U našim si molitvama!
    Pozdrav

    avatar

    16.03.2009. (14:10)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...