Komentari

gogame.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


  • karlovacgo

    10? Pa to je odlično. Koji su to igrači, zanima me zbog kategorija? Turnir je potvrđen i sigurno će se održati, detalji na mom blogu...

    avatar

    15.03.2009. (07:34)    -   -   -   -  

  • Mladen

    Zasada najavili dolazak: Matej Zakanj 3. dan, Mladen Smud 1. dan, Robert Josičić 3. kyu, Nikola Primetica 7. kyu. Marko Ugarčina 8. kyu, Luka Vračan 12. kyu, Adil Karupović 14. kyu, Filip Galeković 19. kyu, Marko Bačurin 21. kyu, a biti će i Zvonko Bednjanec 1. kyu.
    Vjerojatno će biti hip šrijavljeni, a moće se javizi i koje odustajanje.
    Pozdrav Mladen ... :)

    avatar

    15.03.2009. (16:58)    -   -   -   -  

  • robert jovicic

    MLADEN OVO MI SALJE LUKA AUSEC POGLEDAJ PA MI JAVI DA SE DOGOVORIMO.

    Zdravo!
    Ti znaš da mi hrvatski nije baš jača strana ali ču ipak pokušati. :)
    Htio sam te pitati dali očete vi momci iz Velike Gorice i tamo doči na Bled na turnir? Zašto se još niste prijavili? Jer za sad još imamo povoljne mogučnosti za smještaj takko da vas neče doči skupo. I šta se tiče transfera možemo vam i mi nekako pomoči ako nam se brzo javite da mi to organiziramo. Jedna mogučnost vam je voz Zagreb-Ljubljana - 20 eur oba pravca (ili manje od 15 eur na osobu ako putuje 6 ili više osoba). U Ljubljani čemo vas čekati i vas odvesti na Bled, nema problema.
    Tako da te lepo molim da pitaš svoje kolege kakav im je plan i da ih nateraš da nam svi dođete u posjetu. Neče biti skuplje ko Šamac samo čete možda lakše doči ovamo. :) Ne želim da se opet dogodi ono iz prošle godine (Smud nije organizirao transfera pa ste onda svi ostali kot kuče); valjda ste dovoljno stari da se organizirate! Ja ču vam pomoči ako zatreba!
    U svakom slučaju dobro nam došli na Bled!
    (I izvini što tako maltretiram hrvatski jezik ali mi se ovo ipak čini bolje nego da ti pišem na slovenskom ili na engleskom :)
    Vidimo se,

    Luka

    avatar

    16.03.2009. (09:13)    -   -   -   -  

  • robert jovicic

    MLADEN ODLUCI STO PRIJE DA SE DOGOVORIM S NJIM JAVI MMI PREKO SVOGA BLOGA ILI SE TI POVEZI S NJIMA

    avatar

    16.03.2009. (09:14)    -   -   -   -  

  • Mladen

    Koliko znam, ide se. Treba vidjeti sa Markom da li ide za prevoz. Varijanta Luke za vlak do Ljubljane je OK, a dalje dogovor, je super. Treba popisati tko ide i javiti. Kod mene je još nekaj love kaj je ostalo od Banjaluke, a i klub ima nešto na računu, i plus participacija igrača, sve je izgledno.
    Luka je lijepo rekao da ste dosta veliki da se organizirate. Evo ja ti javljam da idem.
    Prošle godine sam bio na štakama i takovog me pokupio Zoran od kuće. Dakle, veliki dečki napred... dobro Luka veli ... :)
    Odmah ga pozovi 4. 4. na turnir u Karlovac u 10:00. Raspis ću valjda sutra staviti tu na blog ... :)

    avatar

    16.03.2009. (23:25)    -   -   -   -  

  • robert jovicic

    MLADEN TREBALO BI NAS REGISTRIRATI DA DOBIJEMO JEFTINIJI SMJESTAJ ITD.PA NADAM SE DA ZNAS TKO SVE IDE.

    avatar

    17.03.2009. (12:56)    -   -   -   -  

  • Mladen

    Nrznam. Znat ću kada se vidimo. Registriraj se i reci onima koji žele, a vidiš ih da se rigiostriraju. Za lovu ćemo se dogovoriti u četvrtak i subotu, a i za način prevoza. Kreni sa registracijom... Ne morate meni, a ja da pišem. Brže je direktno, zar ne? ... Pozdrav ... :)

    avatar

    17.03.2009. (15:27)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...