Komentari

fanny7.blog.hr

Dodaj komentar (27)

Marketing


  • Bocaccio

    Malnarova nocna mora i ona dva pajaca, Swartz i Lucicka. Zar to jos postoji? Hm, kad se sjetim kako je Mesic svojedobno kopao nos i jeo grah u toj istoj emisiji (prije puno puuu puuuuuno godina) ... Cemu se onda cuditi?

    avatar

    12.03.2009. (18:26)    -   -   -   -  

  • sagittariusclassic

    ...Ali Fanny, bilo bi dosadno kad ne bi postojali marginalci da nas uveseljavaju! Pa evo, dobili su i svojih pet minuta slave na tvom "gotovo hladnom" blogu. Ipak je to popriličan uspjeh za stranku od dva člana i analogno tome, dva glasača...:)))))))))))))))))

    avatar

    12.03.2009. (19:48)    -   -   -   -  

  • teuta

    Nekad davno gledala sam povremeno te emisije. Već dugoooo nisam njih ni "pomirisala" hahaha.
    Ah, ta komunikacija!!! Nikada nećemo biti zadovoljni s njom ali ne samo kod nas, draga. Dovoljno je da pogledaš komunikaciju na blogu između nekih blogera.
    Tko zna u pravom smislu uopće slušati druge??? Malotko, nažalost.

    Pozdravček draga i cmokkkk.

    avatar

    12.03.2009. (20:47)    -   -   -   -  

  • nadripjesnik

    Pozdrav!
    Upravo sam pročitao tvoj post o opasnostima interneta. Da, to je. Sve se može pojednostaviti uvijek. Jedan psiholog iz Japana govori o sličnom problemu koji je zadesio i njihove krajeve. Upozorava na mnogo loših stvari koje mogu uslijediti i ovdje.
    Imam 22 godine, zadnjih se godina više služim internetom. Kad pogledamo stvarnost adolescenata i djece... Oni ne igraju nogomet, ne voze se biciklima, ne igraju "gume"... Oni imaju facebook. To je iskrivljena slika svijeta, iskrivljenost svoga profila i pogleda na tuđi. Psiholog upozorava na svašta.... Ističe umrežavanje među problemima. Ništa neću navoditi. Očito je da će ta djeca koja odrastaju uz to sve (internet) biti svojevrsni pioniri nove generacije. Oni ne znaju normalno komunicirati, oni bježe iz društva da ne iznevjere facebook... što god! mi smo, recimo, imali i prognaništvo i poslijeratne godine koje su došle kao osvježenje, ali ovo s današnjom djecom bi trebalo bolje nadzirati. nisam roditelj. tko zna kakav ću bit, ali skoro se bojim roditeljstva nad djetetom još mlađe generacije.
    Lijep pozdrav!

    avatar

    12.03.2009. (22:25)    -   -   -   -  

  • catwalk

    Da, u vlastitom dvorištu se nađe primjera... u biti, većina talk show emisija ima te probleme, kod Malnara je samo sve do kraja pušteno s lanca. :)) Pa onda krivo interpretiranje i vađenje iz konteksta u novinama, sve to je nedostatak manira u komunikaciji, u širem smislu.
    p.s. dobri crteži

    avatar

    12.03.2009. (22:35)    -   -   -   -  

  • More ljubavi

    Sve o čemu pišeš najlakše je objasniti na primjeru. Pak onda ovako...
    Kada uđeš u trgovinu bilo čime, recimo odječom, pa počneš gledati po policama izloške najčešće ćeš se upitati: Pa zar će to itko kupiti? A onda na cesti vidiš da je netko kome je to odgovaralo ipak i kupio. Primjera je svuda oko nas bezbroj, od obične žlice do automobila. Koliko god tebi bilo ružno uvijek će se nači onih sa različitim ukusom. Ista je stvar i sa morom i sa komunikacijama o kojima pričaš. Treba ponuditi a kupaca će se uvijek nači.
    Pozdrav u ime oboje

    avatar

    13.03.2009. (09:00)    -   -   -   -  

  • fanny

    @bocacciozg - Noćna mora postoji, na Z1, ali je rijetko gledam, ponekad okrenem, tek toliko da vidim dal' su živi :) Ovih pajaca nema već dugo u medijima, pa se čisto pitam - gdje su :)
    A što se tiće kopanja nosa, baš neki dan u Saboru, na aktualnom satu vlade - kamera uhvatila Pankretića kako kopa dlake iz nosa :)))) Tko nas vodi :))))))))))))))))))))

    @Sagi - eto vidiš, dala sam ih njihovih varholovskih 15 minuta :) Koji su to likovi, veli moj Pajo kad je to gledao - možda bi Švarci barem riješio - Slovence (ko o kome, Pajo o Slovencima). A ovaj "umalo hladan", uopće ne znam kak sam tamo dospjela, sad da napišem post o stanju vlastite stolice, ostala bih na listi, ma da što god blesavo napisala:)

    @teuta - ni ja ih ne gledam, zamjerio mi se onaj Braco, toliko se pravi pametan, a najgluplji je od svih. Ovi ostali su barem onakvi kakvi jesu. A on se umislio da je uz bok Malnarovoj inteligenciji. Ove koji ne znaju komunicirati na blogu - bježim od njih k'o vrag od tamjana :)))

    @nadripjesnik - uživaj dok nisi roditelj, jer te ništa na to ne može pripremiti :) Tek kad postaneš, onda ćeš kao i mi svi - po sluhu. Nema recepta.
    Imam kolegu čiji sin je išao s mojom juniorkom u razred, on njega jednostavno otjera s kompjutera i pošalje van. Inače taj čovjek ima averziju od klima uređaja i svih novotarija (kako ih zove), pa se čudim da je komp uopće i kupio. :)

    @catwalk - kod Malnara mi se uvijek sviđalo što su totalno pušteni s lanca. Iako mi ponekad idu na živce. No uvijek imam daljinski :) Iako više volim i to, nego nekakvo kvazi moraliziranje :)

    @More ljubavi - "svaka roba ima svoga kupca", stara poslovica.
    Tako će biti i s realityjima, kad ih bedaki više ne budu financirali s telefonskim glasanjem, ugasit će se. Neke stvari se nikad neće promijeniti - "sto ljudi, sto čudi" (al' sam se razbacala s mudrostima) :)

    avatar

    13.03.2009. (13:55)    -   -   -   -  

  • sagittariusclassic

    ...E pa bojao sam se da ćeš "umalo hladan" staviti u krivi kontekst, možda sam se krivo izrazio i trebao staviti "umalo hladan" u općeniti kontekst. ..:) btw. zaslužuješ biti tamo gdje jesi, tvoj blog je pravi, rasni blog, onakav kako bi blog trebao izgledati, a ne kao neka smodopadna, kompleksirana, kvaziintelektualna, izdrkavanja koja se nalaze tamo gdje im zbilja nije mjesto...:)

    avatar

    13.03.2009. (18:51)    -   -   -   -  

  • fanny

    @Sagi - ma ja sam tebe shvatila :) Nije meni do nikakvih lista stalo (to stvarno mislim), ja pišem za one s kojim a se razumijem i s kojima na sam na istoj valnoj...

    Tnx za komentar, nisam toliko skromna da ne priznajem svoju najveću kvalitetu - jednostavnost i iskrenost uz dozu samokritičnosti (koja mi dobro dođe da mogu ismijavati druge).

    A čim se služiš visokoumnim (manje razumljivim) riječima, to izgledaš pametnije - glupacima :))) A da mi se budale dive, to mi stvarno nije cilj :) (ne znam zašto mi je na pamet trenutno pao - Slaven Letica)
    :)))

    avatar

    13.03.2009. (19:44)    -   -   -   -  

  • promatram, razmišljam

    ... njihova kultura često zakaže i na površinu ispliva da i nisu tako daleko od Balkana, koliko oni misle da jesu. Pogotovo naši dobri prvi susjedi Slovenci...

    Eheheeee komunikacija ljudova ...

    Prošvrljaj malo više blogom, vidjet ćeš kulturu ophođenja.

    avatar

    13.03.2009. (21:25)    -   -   -   -  

  • MENTINA

    hahaha, draga moja trebala bi ti vidjeti sto znaci kulturna, uljudjena komunikacija ovdje u digiciji....nasi su male bebe prema ovima ovdje. Ja u pocetku nisam mogla doci k sebi gledajuci ovdasnje emisije gdje u pravilu svi u glas govore odnosno vicu,deru se i gestikuliraju a nerijetko dolazi i do fizicki obracuna, naguravanja, svekolikih gnusnih uvreda jednom rjecju gore ne moze biti :(((((((( i to ne u nekim zlj emisijama nego u uglednim emisijama i politickog i zabavnog karaktera a protagonisti su vidjeniji ljudi javnog zivota. Zalosno ali istinito. Neke emisije jednostavno necu vise ni gledati jer ne uspijem nista skuziti od govorenja-deracine u glas i opceg kaosa. Voditelji se nekad jako trude obuzdati takve scene i situacije ali rijetko uspijevaju jer se svi zapale pa jedno 10-15 minuta traje makljaza dok se strasti malo ne smire. Za ne vjerovati!!!!! Stoga mislim da su na nasoj tv fakat nevinasca bez mane naspam ovih ovdje, believe me!!!!

    avatar

    14.03.2009. (00:57)    -   -   -   -  

  • gogoo

    Ne daj se Jarane! sredi ga stolicom. Sad ću pozvati boksača i fotografa sa lanjske "Farme", a kod poznatog nogometaša ćemo uplatiti tiket za koćekoga. Nego, kako to da Maminjo nije u Saboru?

    avatar

    14.03.2009. (02:28)    -   -   -   -  

  • katalona

    A čim se služiš visokoumnim (manje razumljivim) riječima, to izgledaš pametnije - glupacima :))) A da mi se budale dive, to mi stvarno nije cilj :)
    Ovim si me oborila s nogu.... Bravo :))))

    avatar

    14.03.2009. (15:03)    -   -   -   -  

  • sagittariusclassic

    ...ma ne radi se o izričaju, umjetničkom dojmu, nego o širini spoznaje tematike o kojoj se raspravlja...:)))))))

    avatar

    14.03.2009. (17:32)    -   -   -   -  

  • fanny

    @promatram, razmišljam - ma neću, dobro mi je i ovako :)

    @MENTINA - iako sam temperamentna i volim brbljati, mislim da bi me digički mentalitet dotukao. Volim razgovarati, ali s onim normalnim razmakom - ja pričam, ti slušaš, ti pričaš - ja slušam. Nadvikivanje i upadanje u riječ jednostavno me radi nervoznom :) Pa povisivanje tonova i odmah djeluje kao svađa.
    U svakom slučaju draga, nije ti lako. No imaš sreće što živite sami, pa se moš povući u svoj mir :)

    @gogoo - farmu sam zaboravila, no kako čitam ove sezone si pljuju u hranu po skrivećki (!!). A Maminjo...kako se njega nisam sjetila :)

    @katalona - imala sam čast upoznati dva akademika i neke visoko obrazovane ljude, a i one bez formalnog obrazovanja a izuzetno inteligentne. I kod jednih i drugih zajednička osobina je jednostavnost izražavanja. Mislim da se riječnik sa stručnim terminima treba upotrebljavati samo u profesionalnom krugu. Sve izvan djeluje glupo, no kako sam rekla - ostavlja dojam na bedake :)

    @Sagi - ponekad je to dvosjekli mač, ponekad mi širina spoznaje otežava život, radije bih bila - nesvjesna. Tako je lakše živjeti :))))))))))

    avatar

    14.03.2009. (18:56)    -   -   -   -  

  • prorok

    Čuj i ja volim da se busam po prsima
    al ženskim ak je to moguće :):):):):)
    Prijatno veče vam želim.

    avatar

    14.03.2009. (19:34)    -   -   -   -  

  • sagittariusclassic

    ...ak oš bit nesvjesnija, popij konjačić...:)))))))))))))

    avatar

    14.03.2009. (22:34)    -   -   -   -  

  • LudaMarta

    Daleko smo mi Hrvati od Europe po mnogočemu, a pogotovo po kulturi ophođenja i po kulturi općenito... No, to je tema o kojoj bi se dalo razglabati i teorija koja svakako ima mnogo primjera koji je mogu potvrditi..
    Samo da javim za natjecanje.. 2. nagrada, 89.38 i ne idem dalje (a prije 2 godine sam imala 98.20 u istoj kategoriji).. Razboljela sam se dan prije, uhvatila me gripa tako da sam pjevala sa upaljenim grlom i temperaturom.. Malo sam bila žalosna nakon svega, ali što je tu je.. Valjda se tako trebalo dogoditi. Probat ću nagovoriti profu da za glazbeni tjedan radim Rusalku pa ćemo vidjeti.. :)
    Pusa najveća :* :)

    avatar

    15.03.2009. (09:33)    -   -   -   -  

  • iBloger

    tužno, ali istinito.
    Ukrala si mi prvi video ;) (šalim se) :D

    avatar

    15.03.2009. (14:17)    -   -   -   -  

  • Vitae...

    Baš pajaci! Makar ovi naši u politici i nisu tako benigni . Navlače nam suze na oči svojim predstavama ... ali , obično smo sami izabrali šatru ..pa neka nam je ... I evo , gledam u Novom listu pa se načuditi ne mogu ... skandiraju i plješću našemu vrlomu Sanaderu oni jadni radnici iz škvera ( 3. maj ) , a nisu ni svjesni da će ih jednim potpisom ne prodati , nego zbrisati ... prolongirao im noćnu moru!
    Pa neka plješću onda !
    Strahota ..
    Tebi pusa , Fani!

    avatar

    15.03.2009. (14:47)    -   -   -   -  

  • fanny

    @PROROK - znaš ti izabrati pravu stvar :)

    @Sagi - hebi ga, što vrijedi kad se poslije otrijezniš, čeka te i dalje sve oko tebe, a osjećaš se još gore :) Probala sam jednom i odustala - za sva vremena :)

    @Luda Marta - na žalost ni ta Europa nije takva kakva mi mislimo da je :)
    Ma nema veze, glavno je da ideš dalje (Zmaja mi je rekla da si 2.), pa ne buš uvijek s temperaturom i upaljenim grlom. Nemoj biti žalosna, to je samo mali unfal, tebi je put odavno zacrtan, znam ja, a oni oko tebe uvijek bolje vide od tebe :)

    @Sasvim osobno u ponoć - čim radiš s ljudima, znam da imaš iskustva s komunikacijom :)

    @iBloger - ma navela sam u postu da si mi dao inspiraciju. A moeala sam i Schwartza i Lučićku zajedno, ne ide jedno bez drugog :)

    @Vitae - prvo su ljudima pokrali ono što su imali, shebali nas do kraja, pa im onda bace mrvice, a raja sretna k'o mala djeca. Ne vidimo mi dalje od nosa :)
    Ne vrijedi Vitae moja, samo možemo psovati u sebi ili na glas :)

    avatar

    15.03.2009. (15:25)    -   -   -   -  

  • The Sims 3 Sapunica

    Moja komunikacija je takva kakva jest - bez ikakvog prekidanja. :)

    avatar

    15.03.2009. (17:09)    -   -   -   -  

  • Dag Dagoberovic

    nisam ja imao živaca gledat Noćnu moru a posebno ne pijanog Malnara no znalo se zalomiti da sam i pogledao te je znalo biti interesantno no kad su instalirali tu Lučićku tamo smatrao sam da je dobar ukus time pogažen i prestao gledati to potpuno ...
    pozdravi tebi i tvojima :))

    avatar

    16.03.2009. (09:48)    -   -   -   -  

  • --mija--.

    hahaha---jajan i malnarovi klauni --a tek snimka kad im je toni cetinski razbio studio,,reko im je da će ih razbit ko zvečku----parfavor malo smjeha ne smeta nikome i zato postoji daljinski ,ak ti se ne sviđa okreneš dalje. moj blog (nema malnara ,za sada) vjetaruvratima.blog.hr. pozdrav

    avatar

    16.03.2009. (13:35)    -   -   -   -  

  • Uranova Pikula

    oni žive u mom kvartu, to je njihova ideologija nažalost, oni su takvi, glavom i bradom, znam ih dugi niz godina, teže se uklapaju u okolinu, i naravno svi ih doživljavaju kao ekstremiste...ali to je njihov odabir :(

    avatar

    16.03.2009. (17:22)    -   -   -   -  

učitavam...