Komentari

dalmata.blog.hr

Dodaj komentar (17)

Marketing


 • Koraljka

  Daleko in lipa kuća, ovin u svin bojama. Meni dragi samo bili.

  avatar

  12.03.2009. (15:12)    -   -   -   -  

 • Dream_Maker

  Uopće nisi bija dosadan ;))))
  lipo je naučit nešto šta nisi zna ( ja sam znala da postoje
  hakeri i krekeri, i znala sam definirat jedne i druge, ali za
  ove podvrste bome nisam znala )

  R.

  avatar

  12.03.2009. (17:29)    -   -   -   -  

 • Andrejevna

  Novih saznanja u životu nikada dosta...:)))

  avatar

  12.03.2009. (18:08)    -   -   -   -  

 • čiovka

  Poslat ću ti sutra! Sad mi je malo kasno za pritraživat po slikama! :-))

  avatar

  12.03.2009. (23:11)    -   -   -   -  

 • zuzayok

  tako je!!!!
  :))

  avatar

  13.03.2009. (00:19)    -   -   -   -  

 • čiovka

  Poslala san...... je li stiglo? :-))

  avatar

  13.03.2009. (09:12)    -   -   -   -  

 • DALmata

  Koraljka-i ja to kažen....dobrodošli su samo oni koji imaju želju pomoc ljudima na netu

  Dream-baš mi je drago ca nisan bija dosadan :))) e a te podvrste i jesu ono šta njih međusobno razlikuje...ocu rec one amatere koji sebe svrstavaju u hakere i cine nered po mreži od dobronamjernih ljudi

  Andrejevna-tako je....i ja težin uvik naucit ponešto novo

  zuzayok-dakako :))))

  čiovka- stiglo je ...fala....sorry ca san te mucija pa si morala tražit :) vraticu ja uslugu kad naucin slikavat :))))

  avatar

  13.03.2009. (10:09)    -   -   -   -  

 • DALmata

  * e bravo ....da nebi sad ispalo eto Marin sebe svrstava u gori navedeno društvo ,jer san napomenija da je to deruštvo s kojin visin na netu.....a ne ja san ajmo rec mali sitni "šegrt Hlapic" :) željan znanja i ucenja.......a dosta toga se i naucilo ali daleko san ja od njih :)))))....ali bitno je to da su to krasni ljudi koji imaju volju naucit nekoga (tukca ka ja) novin vještinama i mogucnostima racunala i mreže,i na ciju pomoc možeš racunat u svakom trenutku.......

  avatar

  13.03.2009. (10:20)    -   -   -   -  

 • e evo me zagora vrilo zivota

  a bože koliko naziva imaju...ajme kad ulete :))
  topli zagrljaj..

  avatar

  14.03.2009. (16:07)    -   -   -   -  

 • Katja

  Čula san za većinu od ovoga šta si napisa, al sama neman veze, samo ne otvaran sumnjivu poštu, ne iden na razne čudne stranice i nikad ne kliknen di mi neko nepoznat kaže.

  avatar

  14.03.2009. (19:22)    -   -   -   -  

 • vatrena primorka

  Ma hakeri su srušili moj sistem na delu tako da firma još vavik ima problema:)

  avatar

  15.03.2009. (12:30)    -   -   -   -  

 • slatko grko

  A u koju ja grupu spadam, hahaha, reko bi Naučenjak duduk :))

  avatar

  15.03.2009. (15:25)    -   -   -   -  

 • carla

  Ti si bija prvi čovik koji me učija na compu...pri 10 godin i više...a još uvik iman puno od tebe učit, vidiš ti to...

  avatar

  15.03.2009. (16:13)    -   -   -   -  

 • gustirna

  Donekle san znala da su hakeri osobe uz računalnog svita kojima se triba klanjat, ali ovako iscrpno objašnjenje nisan očekivala. :-))
  U donji post vidin da imaš ljutiku u vrtal. U Francusku san kupila neke košarice za kužinu ( a štaš, jedna kućanica ne može uteć od tih kućnih gluparija), ka za kapulu, luk (češnjak) i.... treće ima naziv - echalotes, i po nazivu ne bi nikad pogodila šta je, ali po slici... to je ljutika, ili kako je višani zovu - ljućika.
  Eto, moglo bi se reć i da Francuzi sade ljutiku. Oni su inače poznati po tome da vole sve vrste lukova - crveni, bijeli... :-)))
  Ono "skoro" u tekstu o Nici - nije baš vezano za nostalgiju (iako san i ja od one - svugdi pođi - doma dođi i kod kuće je najlipše.) Nica i ostatak Azurne obale podsjeća malo na naš dil Mediterana (pogotovo prirodni resursi), ali svugdi čutiš osnovne razlike -u iskoristivosti tih prirodnih resursa, kulturi, arhitekturi, uređenju i očuvanju okoliša, urbanizaciji, osjećaju za red - viruj mi, nema psećeg izmeta po trotoarima, ulicama, parkovima, ali imaju sandučiće za plast.kesice kojima se kupi za ljubimcima . Ipak...
  Malopri san se vratila sa Visa i ne bi taj moj dil raja minjala ni za 100 Azurnih i sličnih obala.:-)))

  avatar

  15.03.2009. (20:49)    -   -   -   -  

 • DALmata

  zagora-ima naziva ima...ma i ovo nisu svi ,jema još tega ali to je opet malo šira tema...recimo tajna koja ostaje ipak samo među njima, mile ti gospe pa to ti je ka neko tajno društvo koje ima međusobne znakove raspoznavanja.....je je kad ulete zajebano je :)

  galijanus-tocno ,o ovoj temi se ne govori i ovo je kao recimo jedna ot tabu tema na mreži,a tribalo bi se o njoj govorit i govorit kako bi svit moga razlikovat žito od kukolja.
  E ti idiot ili idioti šta su vas je onda pomeja nije ništa drugo nego idiot,koje je koriti ima od toga nego samozadovoljavanje svoje male niske pobude.

  Katja-vidi se iskustvo ..... ma Kate to šta moš dobit u racunalo puten maila ,msn i ostalih chat programa nije neka opasnost....tako se samo otvaraju "back door" za ciribinbaše i di kojega crvica ili virusica....to su sitne male nepodobštine.....od upada pravog u racunalo ne može se zaštitit........ali srica naša da nismo toliko interesantni krekerima da bi nas napadali svojin glupostima...jerbo a koja in korist od toga .

  vatrena primorka-ekola vidiš zato san ja i pisa ovi post poviše,nisu to bili hakeri nego krekeri ....hakeri ne rade takve gluposti .....posli upada u racunalo možete jedino sve dignit izpocetka -mislin na serverski operativni sustav i vratit datoteke sa sigurnosne kopije(ako je imate) jer trag ,ulaz koji je ostavljen teško ce te izbrisat /nac ako je to bija maher .

  slatko grko-duduk:))))) misliš kad on završi sve te nauke od škole da ce znat nešto više ??? lol....to su posebne škole viruj mi ,malo se toga nauci regularnin putevima.

  carla-ala muci još cu imat problema radi ovakvih komentara ,procitaju li tvoja dica ovo najeba san hehehehe,znace odma ko je kriv ca rucak nije na vrime,ca mama troši vrime na racunalo više neg bi tribala i tako dalje i tako bliže.....ma zajebajen se ja ka i inace.Bilo mi je drago naucit te one prve korake.....ali mogu rec da si brzo prohodala :))))

  gustirna-a ca san ti reka,nima nama do našega ,sve to vanka je ono nekako ima svoje draži i cari ali opet srce i duša patu za ovin ovde.E a ca misliš odakle je donilo tu ljutiku u Francusku ....a bice koji naš pample oli koji arap ca se sad naziva Francuzen lol.
  Neka si se ti nama vratila ,dobro nan došla nazad :))))

  avatar

  16.03.2009. (07:33)    -   -   -   -  

 • zlatna djeva

  ajme šta si me smanta sa ovin hakerima. Pa crni, pa bili. Ništa mi više nije jasno.

  avatar

  16.03.2009. (11:13)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...