Komentari

stazicsdp.blog.hr

Dodaj komentar (79)

Marketing


  • nažigač

    Kao što se i očekivalo, tvoje je pitanje izazvalo smijeh na klupi pretilih samozadovoljnih vladinih službenika. Ne postoji pitanje koje bi u ovom trenutku Vlada shvatila ozbiljno zahvaljujući većini u saborskim klupama. a koja i garantira nastavak cirkusa zvanog balkanska parlamentarna demokracija. Ružno to izgleda s ove strane ekrana i izaziva u građanima već poznatu apatiju i lijep osjećaj nemoći. Tvoja zamolba je na mjestu, ali Dragog Velikog Vođu ne zabrinjava previše sve dok je okružen svojim dekorativnim fikusima, oleandrima i kaktusima. Lijepo od tebe što barem imaš toliko duha te ti preostaje jedino dobro se u Saboru zabavljati, a nas nasmijavati svojim ironičnim i satiričnim dosjetkama. Barem nešto.

    avatar

    11.03.2009. (11:46)    -   -   -   -  

  • nitkoiništa

    Od 01.01.2009. vrijedi Zakon o kaznenim djelima protiv tržišta kapitala koji kaže:

    Manipulacija tržištem

    Članak 4.

    (1) Tko s ciljem da za sebe ili drugoga pribavi protupravnu imovinsku korist zlorabi tržište financijskih instrumenata protivno odredbama zakona koji uređuje tržište kapitala tako da:

    ...

    3. širi informacije putem medija, internetom ili bilo kojim drugim načinom koji daje ili bi mogao davati lažne ili obmanjujuće signale u pogledu financijskih instrumenata, uključujući glasine i lažne ili obmanjujuće vijesti, gdje je osoba koja je proširila informaciju znala ili bila dužna znati da je informacija lažna ili obmanjujuća,

    kaznit će se novčanom kaznom ili kaznom zatvora do tri godine.

    (2) Ako je postupanjem iz stavka 1. ovoga članka počinitelj pribavio znatnu imovinsku korist ili je prouzročena znatna imovinska šteta, kaznit će se kaznom zatvora od jedne do pet godina.

    avatar

    11.03.2009. (12:50)    -   -   -   -  

  • dejmon

    Negdje i na nekom blogu sam primjetio kako blogovi političara ne trebaju značiti ništa. To i sada mislim. Sabor kao najviše i vrhovno zakonodavno tijelo u našoj državi je devalvirano na vrlo jednostavan način - političari su sami sebi uskočili u rupu. Kopali i iskopali. Godine će pokazati da se ne treba povoditi za ispraznim riječima. Izbori će postojati i dalje jer je to tekovina demokracije, ali i ona je revolucija sama po sebi koja jede svoju djecu. Institucija politike i crkve je svojevrsna devalvacija smisla postojanja i života. Što im više vjeruješ više toneš u besmisao.

    avatar

    11.03.2009. (14:42)    -   -   -   -  

  • aristotel

    e Staziću evo CNN javlja da je zbog Sanaderove izjave o 2. mirovinskom stupu pao indeks Londonske, Tokiyske i burze u New Yorku za čitavih 10%!
    Zbog svega toga NATO preispituje svoju odluku o primanju Hrvatske U punopravno članstvo!

    Kako ste Vi crvenokošci isprazni i jadni, hebote svi ste neki profesori, magistri i sto ja znam sve niste, a na izborima vas s***e nekakav urednik u Startu!

    hahahahahaha

    kaj ste se tak napalili na Sanadera ... ljepo uzmi Normabelle i bocu viskija i na spavanje do idućih izbora...
    ovako samo se nervirate... e da eno vam Mile zaposli predsjednikovu kćerkicu u Holdingu uz svesrdnu pomoć Tomislava Dragičevića predsjednikova dobrog prijatelja...hehe.. čak će imati veću plaću od tebe (samo 18000.- krznenih životinjica)...
    tak kad drugi put krenete u ofanzivu protiv HDZ-a pobrinite se da istih s**nja nemate u vlastitim redovima...postajete nevjerodostojni sami sebi...

    eto jos samo jedna stvar... daj molim Te ne pisi blogove u Saboru, jer ipak je to institucija ove zemlje za koju su njih oko 15-tak tisuća dali svoj život i kao takav zaslužuje malo vise postovanja i od Vas SDP-ovaca ( ha znam da vam je bila savezna skupština draža al' sta cu Vam opet Vas s.....a stranka opasnih namjera)

    pozz... Bog I Hrvati!

    avatar

    11.03.2009. (15:10)    -   -   -   -  

  • hebatga

    Vrlo je ohrabrujuche vidjeti kako predstavnik socijaldemokrata vjeruje u podrzavanje ljigave imperijalistichke propagande "CNBC-style" kojom se radnim ljudima pljachka i ono zadnje shto bi im moglo ostati. Chak i onda kad desnica pochinje shvachati dubinu ponora shpekulantske kradje svega stho se ukrasti moze.
    Jednom davno SSSR je odredio Rumunjsku da obavlja ono shto je i za njih bilo preprljavo a izgleda da i Milanovich ima svoju Rumunjsku.

    avatar

    11.03.2009. (16:00)    -   -   -   -  

  • prokontra

    Uh što si uzbudio ovaj desničarski HDZ nakot svojim saborskim nastupom, a sve rame uz rame, hrabri komentatori - anonimci. Što su u životu to su i na blogu :)))

    avatar

    11.03.2009. (16:27)    -   -   -   -  

  • Bocaccio

    Stari, zaboravljas da ste reformu mirovinskog proveli bas vi, SDP, dok ste bili na vlasti. I da ste vi uveli stupove.

    Sve ima svoj pocetak. I kraj. Na zalost.

    avatar

    11.03.2009. (19:10)    -   -   -   -  

  • OČAJNICI

    @vedran - veliku pusu ti šaljem, pametni čovječe!!! Nek se pojede i aristotel i hebatga i sve te nepismene HDZ-ove spodobe. Svoju su sliku i priliku mogli vidjeti danas u Saboru u liku i djelu vrlog ministra Pankretića - kopaj samo kopaj po toj svojoj nosini. Kultura mu je na mjestu kao i svim HDZ-ovcima. Pusa Vama Nenade i Vama Vedrane i svim poštenim ljudima u lijepoj našoj (pozdravljam i ljute HDZ-ovske guje jer ionako svoje frustracije liječe čitajuči blogove pametnih ljudi - ni to ih neće opametiti).

    avatar

    11.03.2009. (22:20)    -   -   -   -  

  • sasvim svejedno

    Gledala sam u dnevniku i uhvatila smijeh sprdnje našeg premijera Sanadera i njegove prve pratilje J.Kosor ,gledala sam sa nevjericom kako pokušava govorom tijela poručiti da mu je smiješan komentar jednog saborskog zastupnika koji mu prigovara za njegov neoprez i nejgovu neukost i za njegovo netržišno ponašanje i za njegovo trkeljavo obnašanje dužnosti koje govori kako nije stručan i kako je za to mjesto prije svega potrebno birati čovjeka educiranog i u sferi ekonomije a ne samo kazališta.
    Sve me je to podsjetilo na jednu drugu sliku od nedavno ..na inauguraciju Obame,kada je taj ,daleko mlađi čovjek ali i daleko kvalificiranji , svojim jednostavnim nastupom i iskrenim pristupom osvojio na prvi mah mnoge ljude koji su pratili taj događaj.
    Uvijek se pitam zašto se naši političari moraju sramotiti svojim ponašanjem koje je još uvijek vrlo kavanske naravi,zašto nisu ozbiljni u smislu da ponižavati druge govori baš o njihovim slabostima.Zar se oni ne vide na tv-u?
    A vidjela sam i da se valjda prvi puta u Saboru javio za riječ zastupnik Fiolić Izgledalo je kao da mu je Pnakretić napisao pitanje i dao da pročita ,tek toliko da zataška prigovor da baš nikad u Saboru ni progovoril nit riječi:-))Mi bi se svi mogli smijati gledajući zasjedanja i bisere koji tamo imaju svoje predstave a ne Sanader kada se ga proziva.....

    avatar

    11.03.2009. (23:00)    -   -   -   -  

  • hebatga

    @ vedran
    Nakot ti je chacha koji te je debila napravio. Valjda mu se omaklo poslije litre rakije.
    Kako vam se je teshko udruzit s Washington Timesom i bjelosvjetskim lupezima kad vam izgleda da bi mogli profitirat, a? Stoko sitno-oportunistichka.

    avatar

    12.03.2009. (01:19)    -   -   -   -  

  • prokontra

    Ljubljeni HDZ a hebatga, vidiš kako tvoj ruralni mentalitet funkcionira. Kada treba upotrijebit vijuge i odgovorit argumentirano na komentar, vaš HDZ nazovimozak jednostavno zablokira i započinje s radom vaš ogoljeni primitivizam i jadno vrijeđanje. Zaboravio si, bivši druže, a današnji gospodine da je HDZ taj koji je doveo u Rvatsku Washington Times i bjelosvjetske lupeže lopovskom pretvorbom i smiješnim lobiranjem, odnosno uvlačenjem u inozemne anuse političarima u inozemstvu. Sjeti se i splitske rive, "ne damo Gotovinu" itd.

    Vidiš, ja sam, za razliku od tebe, inteligentan, pa sam shvatio da pišeš iz dijaspore (jer ne upotrebljavaš naše izvorno hrvatsko znakovlje - č.ć,đ,ž itd.). Lijepo vam je sinoć u Saboru rečeno da vi iz dijaspore, koji ste zbrisali iz Lijep Naše, nemate i ne biste trebali imati pravo glasa i odlučivati o nama Hrvatima u Rvatskoj.

    I zato te lijepo molim, onako kako je i Stazić lijepo jučer zamolio Polančeca: molim vas iz dijaspore, nemojte više pomagati nama u Hrvatskoj ni na koji način, lijepo ćemo se snaći i bez vas - kao uostalom i do sada, u ovih posljednjih 64 godine. To što ste vi iz dijaspore slali lovu i oružje a da mi u Hrvatskoj ginemo ne daje vam nikakva, ali baš nikakva prava na ništa - pa ni na vlastito mišljenje. Vratite se u rupe iz koji povremeno znate izviriti.

    Za kraj, prijatelju, ne možeš ti mene uvrijediti, ti si dovoljna uvreda samom sebi i svojim roditeljima te vlastitoj djeci koja si vjerojatno nazvao lijepim hrvatskim imenima - Joe, Jim, Mary, Hans i tako dalje. Feršten?

    avatar

    12.03.2009. (11:51)    -   -   -   -  

  • Palagruža

    Hebrangu za povišen tlak krivi SDP-ovci!
    Andrija Hebrang (HDZ) siguran je, međutim, da je za povišen tlak koji mu je izmjeren kriva rasprava koju je neposredno prije mjerenja vodio s SDP-ovom zastupnicom Marijom Lugarić.

    'Sreća je da nisam raspravljao s Nenadom Stazićem, jer mi tada instrumenti uopće ne bi mogli izmjeriti tlak', rekao je Hebrang.

    avatar

    12.03.2009. (14:34)    -   -   -   -  

  • Bocaccio

    Iz posta i kvasih komentara se vidi da nitko od vas ne razumije sto je to trziste dionica. Cijena dionica na trzistu dionica nema veze sa stvarnom vrijednoscu vec j euvijek proizvod spekulacija. A spekulatni reagiraju na smau najavu.

    Kad je bivsa SDP-HNS vlast smislila reformu i u cilju spekulativne zarade ovlastila - natjerala fondove u spekulacije na burzi morala je biti toliko inteligentna da ocekuje svasta. Izgleda da nije bila. Pogreska je napravljena u tom koraku i u samom sustavu kojeg su postavili tzv. "strucnjaci" - savjetnici ondasnje vlade.

    I zato sada, kao sto narod veli, poslije ...banja nema kajanja. What's done is done. Sranje je tu i nije se moglo izbjeci.

    Nema to veze niti sa HDZ, SDP, HNS i tko zna kojima sve ne. To je burza i to su cinjenice.

    Zaista je saljivo gledati vas kako vodite debilne rasprave. I zalosno. Sve se uvijek vrti u istom krugu gluposti.

    Pozdrav iz EU,
    Bocaccio

    avatar

    12.03.2009. (15:31)    -   -   -   -  

  • prokontra

    Lijepo da se napokon našao netko nama, glupim debilima, objasniti, pa makar i o najjednostavnijim stvarima na svijetu - dionicama. Naravno, opet je - kao što je to i red u Hrvata - najpametniji samo jedan čovjek i to baš onaj koji i ne živi u Hrvatskoj. Gleda nas kako se mučimo s ovim našim malim balkanskim mozgićima i umire od smijeha.
    Samo mi nije jasan onaj prefiks - zagrebački (dekameron). Čemu to? Mora da je i to nekakva pošalica na naš račun, a koju mi glupani ne razumijemo. Ne može biti da je nostalgija u pitanju...

    avatar

    12.03.2009. (17:07)    -   -   -   -  

  • hebatga

    @ vedran
    Koliki si ogranicheni debil (a i tvoji sumishljenici) pokazuje to da se ne mozesh odmaknuti od SDP - HDZ i da na svaku kritiku reagirate na taj nachin pa u stilu iskompleksiranog sitnog oportunista chak i mene koji HDZ ne mogu chut ni vidjet josh negdje od `92-e mozesh svrstati medju njih.
    Ovaj blog chitam samo da vidim koliko je mizeran SDP kad mu je netko ovakav glasogovornik na webu a chitajuchi vashe komentare sve sam sigurniji da mi zakljuchak (negdje iz '02-e) kako ste stranka malih usranih oportunista zeljnih mochi i love nije bio pogreshan.
    Da ja pripadam SDP-u bilo bi me stid da moj zastupnik staje na stranu lopovskih penzionih fondova koji su svakome sa malo znanja i osnovne ljudskosti instrument najljigavije pljachke radnika kojima se na taj nachin hoche oduzeti i ono malo shto bi im trebalo omoguciti da koliko-toliko pristojno prezive starost.
    Sram vas bilo bijednici, prezovite se u Stranka Dupelizaca i Poltrona pa vam onda nechu komentirati jer chete barem biti dosljedni imenu.

    avatar

    12.03.2009. (17:07)    -   -   -   -  

  • Bocaccio

    Vedrane, nisam ti ja kriv sto si se prepoznao. :-))))))

    avatar

    12.03.2009. (19:06)    -   -   -   -  

  • prokontra

    Prekidam diskusiju s vanzemaljcima, odnosno dijasporom. Sve dok ne dokažete da ste Hrvati i ne pošaljete mi kopiju svoje domovnice izdane u Hr, a ne u BiH niste mi vjerodostojni. I što uopće radite na komunističkom blogu, idite na primjer na blog don Anđelka Corleonea Kaćunka, pa ga pitajte zašto vaš omiljeni HDZ svake godine uplaćuje milodar Crkvi od cca. 400 i nešto milijuna kuna. To je pravo pitanje ili nije? Znam da ste vi vani strašno zabrinuti za hrvatske penzionere, svake im godine uplaćujete u penzioni fond - jesam li pogodio?

    avatar

    12.03.2009. (22:04)    -   -   -   -  

  • hebatga

    "I što uopće radite na komunističkom blogu"
    Sitni seronjo ne vrijedjaj komuniste. Medju njima je bilo dosta poshtenih ljudi koji su se i borili za svoju zemlju, i brinuli da im roditelji ne vise oko kontejnera za razliku od vas kojima je glavna razonoda pljuvanje po braniteljima i DR-u a glavna zadacha sluzenje bilo kome tko vas pripusti pri korito.
    Tebi Slobodane netko treba dokazivat hrvatsvo, je li? Chak i onda kad se ne radi o tome (kao u ovom sluchaju) nego o primitivnom ljigavosti.

    avatar

    13.03.2009. (00:33)    -   -   -   -  

  • prokontra

    Hma, da... sitni inozemni nakote, imaš pravo - zahebao sam se. Odavno su svi pravi komunisti u tvom HDZ-u. Oprosti na uvredi i slobodno se vrati u onu rupu. Znaš već koju.

    avatar

    13.03.2009. (00:49)    -   -   -   -  

  • Sjena

    Poštovani gospodine Staziću,

    u snimci sjednice od 11.03.09. s početkom 12:32 (trajanje: 0131) u minuti 20:47 nakon govora uvažena zastupnica Božica Solić nakon svog govora nastavlja riječima: "Jebo ti pas mater". Je li to kućni odgoj o kojemu je ona prije toga govorila?

    Pozdrav!

    avatar

    13.03.2009. (01:29)    -   -   -   -  

  • hebatga

    @ vedran
    Slobodane razumijem da si bijesan. Osudili ti prijatelje sa Ovchare i to skoro tochno na obljetnicu smrti vozda. Pa gdje da ti se dvije muke tako poklope. Bash baksuz.

    avatar

    13.03.2009. (06:48)    -   -   -   -  

  • Bocaccio

    @vedrane

    S tobom nisam raspravljao (tako se to veli hrvatski) vec samo konstatirao neke cinjenice u kojima si se prepoznao i na to reagirao. Sto to govori o tebi?

    Ne znam koliko godina imas niti me zanima ali u svakom slucaju si nezrela osoba. Po savakom pitanju. To dokazuje i to sto na blogu vrijedjas ostale. Pocevsi od svog bloga pa do tudjih (ti si kao neka vrsta ekoloskog zagadjenja). I za razliku od tebe koji, ako i radi, radi na crno, sve radim legalno i uredno placam porez u Hrvatskoj drzavi (od cega gospodin Stazic i zivi).

    Samo pisi dalje, vrijedaj dalje. To govori o tebi, tvojoj kulturi, tvom odgoju i tvom ponasanju. Vjerojatno te zato u stvarnom zivotu okolina izbjegava. Kao i na blogu gdje uglavnom raspravljas sam sa sobom. Blog i opcenito Internet idealno je mjesto za takve bolesnike.

    Uzivaj.

    avatar

    13.03.2009. (08:12)    -   -   -   -  

  • prokontra

    "bocaccio laje, karavane prolaze" (a laje bogami i ruralni nakot hebatga).

    avatar

    13.03.2009. (13:12)    -   -   -   -  

  • OČAJNA

    @VEDRANE, OBOŽAVAM TE, NASTAVI SAMO TAKO. GOVORIŠ SVE ONO ŠTO JA MISLIM PA NEĆU I JA TO PISATI DA SE NE DUPLIRAMO I NE DOZVOLIMO OVIM KRETEIMA DA SHVATE D I OVA NAŠA MALA ZEMLJA IMA PUNO PAMETNIH LJUDI. OSTAT ĆEMO U SJENI. VERDANE, NE DAJ SE, UZ TEBE SMO!!! PUSEK

    avatar

    13.03.2009. (14:36)    -   -   -   -  

  • prokontra

    A što ću, draga moja OČAJNA, vole me političari, vole me žene, samo sam ovim emigrantskim primitivčinama koji vole Lijepu Našu preko satelita - trn u oku.
    Gospodo HDZnjare, ako niste znali vaš heroj i izbjeglica Pavelić je umro, odavno. U anonimi.

    avatar

    13.03.2009. (16:04)    -   -   -   -  

učitavam...