Komentari

malaanja.blog.hr

Dodaj komentar (22)

Marketing


  • sesvečanka

    eh bas ste me ovim postom vratili u mladost :) kao klinka cesto sam sa skolom odlazila na vikend izlete u Pionirski grad i mogu Vam reci da smo stvarno uzivali...zadnji put sam bila prije par godina i stvarno sam se razocarala kad sam vidjela na sto lici no cula sam da je grad Zagreb u zadnje dvije tri godine dosta ulozio u njegovu obnovu sto me jako veseli a i ove Vase slike u tome idu u prilog..drago mi je da ste uzivali u zaista prekrasnom nedjeljnom popodnevu..pusa princezi a Vama ugodan novi radni tjedan :)

    avatar

    09.03.2009. (09:02)    -   -   -   -  

  • Sinovi Rata

    Na žalost nisam,nas su vodili u Sloveniju(Bled,Bohinj,Kr.Gora),no vidim Anjin osmjeh tako da mi i ova priroda u pozadini nije bitna!Najljepši i najtopliji pozdrav i največa pusa Anji!:-)))

    avatar

    09.03.2009. (10:03)    -   -   -   -  

  • enika36

    Bravo tata Tomo super; bila jednom davnooooo hmmm godinu ne smjem reć :=)) mislim da je bilo 80 ili 81 da stvarno prekrasna sjećanja na dane kad smo bili klinci i na ta nezaboravna druženja sa malim pionirima i kasnije omladincima na raznim akcijama. Velika pusa našoj ptičici i vama pozdravček....ugodan radni tjedan želi vam ekipa iz međimurja...

    avatar

    09.03.2009. (10:06)    -   -   -   -  

  • Slavonka

    Jojjj bilo je to jako davno..mislim negdje krajem 80-tih, znam samo da smo bili za tadašnji Dan Republike. Lijepo se je bar na tren vratiti u predivnu mladost i na nezaboravna druženja.
    Hvala Vam za ovaj predivan post. Pusa maloj Anji.

    avatar

    09.03.2009. (10:46)    -   -   -   -  

  • traženje sebe

    i ja bi.. :(
    drugi put svoju susjedu uzet za ručicu i nju tamo odvesti da malo to vidi..
    slike su prekrasne :)

    avatar

    09.03.2009. (13:23)    -   -   -   -  

  • Đus

    nisam nikada bio, ali pred nama je proljeće i ljeto...
    bit će valjda prilike da i to vidim.
    veliki pozdrav!

    avatar

    09.03.2009. (15:21)    -   -   -   -  

  • Mala Anja

    Sesvečanka (nadamo se i mi da ce se vratiti negdasnji sjaj jer to Grad mladih i zasluzuje...lijep pozdrav od ekipe male Anje)
    Sinovi rata (i mi smo isli u Sloveniju no ne tak cesto kao u Grad mladih...jedan veliki pozdrav od ekipe male Anje)
    Enika (pa nisi valjda tako stara (hi-hi-hi)...veliki pozdrav i veliku pusu saljemo ekipi u Medimurje)
    Slavonka (je,je uvijek se lijepo sjetiti nezaboravnih druzenja u mladosti pogotovo kad tad nismo bili optereceni nekim brigama (od kolijevke pa do groba, najljepse je dacko doba)....jedan veliki osmijeh ostavljamo)
    Mala crna knjizica (pa tebi je bar Grad mladih najblizi....budemo se dogovorili za sljedeci put da popijemo jednu kavicu u Gradu mladih....mala princeza Ti salje jednu veliku pusu i jedan veliki osmijeh)
    Đus (e prijatelju bas bi bilo zgodno da koji put svoju dragu odvedes na izlet u Grad mladih, sigurno neces pozaliti a tko zna mozda Vam se i mi tamo pridruzimo....lijep pozdrav od neumornog tria)

    avatar

    09.03.2009. (15:47)    -   -   -   -  

  • Destination Unknown

    lijepe slikice...moram priznati, nisam čula za taj dio u Zagrebu, ali nakon ovoga vrijedi posjetiti...pozdrav neumornom triu! ;))))

    avatar

    09.03.2009. (16:38)    -   -   -   -  

  • MiG

    Nisam sa školom nikad bila tamo, jer sam iz Rijeke, ali moram reći da zvuči i izgleda super. Dok sam živjela u Zagrebu samo sam prolazila pokraj, ali nisam bila unutra.

    avatar

    09.03.2009. (18:14)    -   -   -   -  

  • niskozemac

    Vecer iz Amsterdama.Nism bio ali vijerujem da cu tu priliku imati.Pozdrav vama a Anjici bezbroj pusa!!

    avatar

    09.03.2009. (18:31)    -   -   -   -  

  • Jura

    Nisam bio ali sam čuo da je lijepo. Vidim da ste uživali i drago mi je zbog Vas i Anjice.
    Lijep pozdrav iz Krapine.

    avatar

    09.03.2009. (18:44)    -   -   -   -  

  • wal

    bila sam kao mala i kasnije kad mi je sin bio i njemu na zimovanjusa svojiom udrugom. puno toga se je promijenilo iako se na svakom koraku vidi da gase je počelo obnavljati. kad je 'pionirac', tako smo zvali pionirski grad, bio izgrađen posotjala je mala željeznica koja je iz maksimira vozila u njega. ostaci te željenzice su male kućice , a jedan dio je pretvoren i u biciklističku stazu.

    avatar

    09.03.2009. (20:23)    -   -   -   -  

  • *****

    Sjećam se da sam bila bolesna kad je bio izlet u Grad mladih, negdje u 2., 3. razredu. A mama me tješila- bit će još izleta.
    I bilo je, ali nikad ga kasnije nisam posjetila. Lijepo je vidjeti na vašim slikama tu oazu mira i zelenila, i osmijehe u sredini. :)

    avatar

    09.03.2009. (21:28)    -   -   -   -  

  • zloba

    vidim da vas je vrijeme lijepo poslužilo :)
    davno davno sam imala tamo školu u prirodi pa znam ljepotu tog kraja, također znam da i sad klinci idu tamo u školu u prirodi jer sam prije godinu dana i ja vodila jednu grupu tamo, nadam se da će i ove godine biti prilika za tako nešto a i za neki izlet sa društvancem da se sjetimo kak je to biti klinac :)

    veliki pozdrav i veeeeeelika pusu malom anđelu :)

    avatar

    09.03.2009. (21:37)    -   -   -   -  

  • JADRANKA2612

    Dragi prijatelji vidim da vam je bilo lijepo i puno vas pozdravljamo acijeli dan se mučim da Tonijeve slike stavim na blog koristeći Slide ili Photobok ali ne ide .Da mi barem tko može pomoći.Pusa za Anj

    avatar

    09.03.2009. (22:50)    -   -   -   -  

  • Bijela Muzika

    Bila kao klinka (rane sedamdesete prošlog stoljeća) na natjecanju iz tehničkog odgoja (da li to uopće još postoji?) na hrvatskoj razini za osnovnoškolce. Čak nisam ni loše prošla. Spasio me sam Pionirski grad. Naime, trebalo je ispiliti i napraviti kućicu od šperploče, i naravno dali su nam i boje da ih pobojimo. Ja odabrala nekakvu zelenu, koja je ispala TAMNO TAMNO zelena, na kraju moja je tvorevina ispala više grobnica nego kuća! Kad sam to vidjela, da spasim stvar, odem van, nakupim trave, kamenčića, lišća, cvijeća, i obložim vlastitu strahotu. Nećete vjerovati: dobila i nagradu! A Pionirski grad je bio divan.
    Puse i zagrljaj vama.

    avatar

    10.03.2009. (04:37)    -   -   -   -  

  • Mala Anja

    Destination unknown (vrijedi posjetiti, neces pozaliti...lijep pozdrav ostavljamo)
    MiG (prvom prilikom kad dodes u zagreb otici cemo u Grad mladih na jednu kavicu...saljemo jedan veliki pozdrav u Rijeku)
    Niskozemac (svakako ces imati priliku, odvest cemo te tamo....veliku pusu salje Ti mala princeza Anja)
    Jura (je lijepo je..priroda, setnje, kavica...pozdrav svima u Krapini)
    Wal (ostatak te zeljeznice tocnije male "lokotive" nalazi se izlozena na ribnjacima pored "pionirca"...je pocelo se ulogati u obnovu i nadamo se da ce "pionirac" opet biti onaj stari)
    Anita (iako vise ne sjaji onim sjajem, Grad mladih valja posjetiti...neces zazaliti...pozdrav ostavljamo)
    Zloba (kad god posjetimo "pionirac" uvijek se prisjetimo nase maldosti...dobro je sto su ponovo uveli edukacijske skole u prirodi....jedan veliki topli zagrljaj Ti ostavljamo)
    Jadranka2612 (je, bas smo se lijepo proveli...Anja je uzivala u svakom trenutku...imate nas mail pa nam napisite sto vas to muci oko stavljanja slika, pokusat cemo vam pomoci...lijep pozdrav od obitelji Kostanjevecki)
    Bijela muzika (drago nam je da smo Vas ovim postom podsjetili na lijepu mladost i na lijepo druzenje u "Pionirskom gradu"...jedan veliki osmijeh i jedan veliki topli zagrljaj ostavljamo)

    avatar

    10.03.2009. (08:22)    -   -   -   -  

  • Frankin svijet

    Hahaha, pa u to vrijeme smo svi bili pioniri Titovi :)) uz tu titulu je isao i pionirski grad, moram priznati jednom godisnje su nas u skoli vodili tamo na izlet,sve nize razrede u skoli....Sjecam se skakanja i trcanja po livadi i parkicu a "drugarice" su se smjestile daleko od nas uz cigarete i kavu. Uglavnom nas niko nije ni pazio niti je bilo ikakvog programa...Ali lijepo se sjetiti...

    avatar

    10.03.2009. (16:06)    -   -   -   -  

  • edit

    Bok Tomek,ćuj malo si se zdebljal kaj ti misliš ha?
    Da da druga polovica 70-tih je bila rezervirana za pionirac,6-7puta godišnje su nas furali sa busevima,mislili smo da idemo na more kolko smo dugo putovali a u stvari kretali iz maximira a glavna pjesma u busu je bila "naš je šofer pravi dasa autobusu daje gasa.......itd",nekad se živjelo sa prirodom čak smo i učili u pionircu a ne ovo danas svi se zabili u monitore i ...........
    Svi u pionirac ili grad mladih,još jedna stvar koju nisi napomenuo je ta da postoji i ribnjak preko puta pionirca gdje se može i nešto upecat

    avatar

    10.03.2009. (18:59)    -   -   -   -  

  • Mala Anja

    Frankin svijet (a uz "pionire " Titove ide i ona pjesma: "pioniri maleni mi smo vojska prava....", eh kako se je lijepo sjetiti nekih lijepih trenutaka...pozdrav ekipi u Gorici kao i ekipi u Krapinskim toplicama)
    Edit ( ma prijatelju to te oci varaju (he-he-he)...slikao sam ribnjak ali eto dobro je naglasiti da je i Ribnjak bilizu...svaka cast na sugestiji...lijep pozdrav od ekipe male Anje)

    avatar

    10.03.2009. (23:44)    -   -   -   -  

  • MiG

    Ha, ha, vidim ja, razlozi da dođem u Zg postaju sve brojniji i brojniji ... BTW. Kad je ona roštiljada? ;)

    avatar

    11.03.2009. (08:10)    -   -   -   -  

  • Anči

    Ajme,zaboravila sam na pionirski grad,bila sam kraj 70-tih 15 dana preko ljeta organizirano preko škole.Bilo je zabavno za naš dalmoše,imali smo razne zabave,izlete...prvi put sam tada vidila Zagreb,zagorje...

    avatar

    10.02.2010. (13:39)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...