Komentari

babl.blog.hr

Dodaj komentar (24)

Marketing


  • windfuckersister

    Treća mogućnost - oženiš stariju bogatašicu koja je puna love k'o brod i zadržiš ove dvije
    cure kao ljubavnice. I onako znaju jedna za drugu. Pa jedna uživa u građenju karijere a
    druga te dočekuje s finom papicom kad uspiješ zbrisati od stare.
    Ok, uozbilji se Wind.... ako je ovaj post zaista istina a ne fikcija fascinira me činjenica
    da znaju jedna za drugu i čekaju da se odlučiš. To mi zvuči kao neki američki film.
    I kad se konačno odlučiš sretna odabranica će se do kraja života pitati misliš li na onu
    drugu i da li ti je krivo što si nju izabarao.
    A sve mi se čini da ćeš ostati bez obje.

    avatar

    08.03.2009. (08:52)    -   -   -   -  

  • LILY

    pragmatično, promjeniš vjeru ( musliman) i oženiš obje.

    avatar

    08.03.2009. (09:02)    -   -   -   -  

  • onakojatrcisvukovima

    simpatične muške maštarije :))

    avatar

    08.03.2009. (12:32)    -   -   -   -  

  • marchelina

    :))

    avatar

    08.03.2009. (20:28)    -   -   -   -  

  • pametni zub

    kućni poslovi su mit: peglanje je nepotrebno, tanjuri su papirnati, rublje je jestivo, a prašina vidljiva samo kad se dignu rolete. ostaje samo kuhanje

    avatar

    08.03.2009. (20:41)    -   -   -   -  

  • praktikum

    priča ti je puna rupa :))))))))

    avatar

    09.03.2009. (06:45)    -   -   -   -  

  • showdown2000

    :))))
    Genijalan post. Sve si rekao. Ovo treba objaviti u Cosmu !

    avatar

    09.03.2009. (08:02)    -   -   -   -  

  • pumukli

    Nevjerujem šta čitam, ali dobro!
    Ako oženiš obje imaš dupli trošak, više djece i u banani si! Tako da je najbolje da nađeš još jednog muškarca te da dijelite svoje maštarije

    avatar

    09.03.2009. (10:06)    -   -   -   -  

  • Shelly Kelly

    postat Musliman. oženit obje. ili ne postat pa nać treću za ženit a ove dve za ovak, za plakat na ramenu. viš, svijet u recesiji, a tebe višak ubija... hahaha

    avatar

    09.03.2009. (11:16)    -   -   -   -  

  • Ani ram

    Žene su draga stvorenja i uopće ne sumnjam da bi te one dvije rado podijelile. Pogotovo kad im dosadiš i postaneš naporan. A to se događa, dečki dragi, i najboljima.
    Oženi stoga obje, lakše će im biti... ;-)

    avatar

    09.03.2009. (11:43)    -   -   -   -  

  • blenderica

    vi se rugajte ali postoje funkcionalni brakovi poligamije koji su u svijetu cesto tolerirani radi djece i radi toga sto su podrijetlom iz religijskih uvjerenja. nedavno je ovaj slucaj uzdrmao Kanadu jer posto su legalizirali gay brakove sad su na sto muka jer kad jednom maknes definiciju MUZA I ZENE kao para moguce je u brak ugurati i vise zena i vise muskaraca i bilo kakve kombinacije. Dakle nista nemoguce.. deri ih obje inabavi si jos koju.. samo nemoj biti konj da vise od jedne zbiljam sluzbeno ozenis jer tad zakonski podpadas pod poligamiju i mozes zaglaviti u zatvoru, inace zivi s koliko oces.. kiss
    *********
    Blair Suffredine, lawyer for Winston Blackmore, who prosecutors claim has 19 wives, said this week he will argue in court that the Canadian Charter of Rights and Freedoms protects polygamy under the principles of equality and religious freedom.

    When the Canadian parliament made same-sex marriage legal in 2005, members of the Conservative Party of Canada argued that changing the definition of marriage would open the door to court challenges from people who wanted polygamous unions.******

    avatar

    09.03.2009. (12:23)    -   -   -   -  

  • Otok

    Koliko sam shvatila obadvije čekaju da odlučiš koju ćeš oženiti? Poluobavezno druženje s nekim tko ima još nekoga je ok, ali sklapanje braka s takvom osobom?? U ovom slučaju si to ti. Ne znam te, ali da sam na mjestu njih dvije ne bih se udala za nekog tko je održavao 2 veze do zadnjeg dana pa da je najbolji muškarac na svijetu.

    avatar

    09.03.2009. (13:46)    -   -   -   -  

  • makedini dnevnici

    dragi moj, vjeruj ti meni da je bolje da oženiš onu prvu koja je, kako bih rekla, nešto živahnija i prodornija. s njom ti neće biti dosadno, a i vjerojatno je da ćete bolje uspjeti privređujući zajedno. također je veća vjerojatnost da će ona biti zadovoljnija i ispunjenija osoba, jer će dio vremena provoditi na svojoj strani, radeći stvari koje voli. pa i ako ne voli baš kućanske poslove, ako budete zarađivali dovoljno, možete unajmiti nekoga da to radi. od ove druge možeš očekivati da će utonuti u kolotečinu, neće se baš razvijati, vjerojatno će se i razdebljati jer će voljeti kuhati i papati, a i bit će nezadovoljna jer će najvjerojatnije tebe postaviti u centar svog života, pa će biti usamljena jer ćeš ti dosta vremena provoditi van kuće, nastojeći zaraditi za život. a i ti bi mogao biti nezadovoljan s njom, jer s njom ćeš moći razgovarati samo o pelenama, dječjim bolestima, kakanju i ukusnoj papici. drugo je neće puno ni zanimati, a neće o drugome puno šta ni znati. veliki su izgledi da ti brzo prisjedne komfor u kojem ćeš doći na sve gotovo. :)) pa ti sad vidi.

    ah, da, i što je napisala 'prije braka'. nisu li njih obje malo čudne što čekaju kada će se jedan muškarac odlučiti za neku od njih? hmmm, hmmm to puno govori o njihovom vrednovanju sebe. a možda je najbolje da nađeš neku treću?

    avatar

    09.03.2009. (16:47)    -   -   -   -  

  • mak

    Ja ti savjetujem da odustaneš i čekaš treću, čitala sam gore i tvoje dileme i komentare...ja ti savjetujem treću iz jednostavnog razloga: da je ijedna od ove dvije idealna žena za tebe, ti bi to znao i ove dileme ne bi bilo, kad je to to onda je to to i nema nikakvih nedoumica - problem riješen

    avatar

    09.03.2009. (17:53)    -   -   -   -  

  • Kuv

    Donekle se slažem s prije-braka, premda nisam dovoljno upučen u čitavu situaciju. Neću o tome.

    To što ti SILIŠ nekakvu ravnopravnost je po mom mišljenju potpuno krivo. Ako ja volim popravljati auto i kuhati, a moja žena se boji da ju ne šprica ulje, ali joj peglanje i pranje ne predstavjlaju nikakav problem, zašto siliti to da sve radimo pola-pola? Na početku si i sam rekao da smo različiti. U braku se ljudi trebaju nadopunjavati. Nije bitno da li pegla (ili što već) više muškarac, više žena ili podjednako. U kvalitetnom braku se takvi problemi ne bi trebali ni pojavljivati.

    avatar

    09.03.2009. (17:56)    -   -   -   -  

  • babl

    @ blenderica: Podsjetila si me da sam o tome već pisao. BUDUĆNOST BRAKA - GRUPNI BRAKOVI. TVoj primjer pokazuje da stvarnost ponovo kaska za onim što Babl piše!

    avatar

    10.03.2009. (08:49)    -   -   -   -  

  • All we need is love :)

    Iskreno,već se sad divim tim curama...
    Jednostavno,ne mogu zamislit djelit nekoga s nekim,pogotovo ne onog koga volim...
    :)
    Ali,voljela bi biti i na tvom mjestu,pa imati dvije opcije...
    :)
    Lijepo,lijepo...
    :)

    avatar

    10.03.2009. (22:56)    -   -   -   -  

  • SchokoBananenMuffin

    Prekineš s obje (ili budeš nogiran) i onda upoznaš treću, oko koje nećeš morati razbijati glavu? Došlo ti vrijeme da se ženiš? Kakav je to motiv?!

    avatar

    12.03.2009. (22:39)    -   -   -   -  

  • žena

    Lijepo si ovo sročio. Hipotetski naravno. Tko uopće vjeruje da to i je tako, previše je ekstremna i jedna i druga. Ali zapravo su svi propustili poantu, govoriš o ravnopravnosti, a zapravo podcijenjuješ ženu, ne vjeruješ kako žena može i jedno i drugo. Živciraju me feministice, živcira me kad čujem podijela kućanskih poslova na oboje, ako nisam sposobna oprati i očisti za sobom, ona ne vjerujem kako će od mene biti ikad osoba koja može imati karijeru, dakle za mnom ne treba muškarac ni čistiti, ni peglati, ni prati, ni kuhati. Dakle kad se govori o podijeli posla govori se tko će muškarcu kuhati, čistiti itd.. i tu dolazimo do jedne male stvarčice koju svi previde, a koja jedina ima moć, ako žena voli muškarca, nije je joj mrsko za njega učiniti ništa, i do još jedne ako on voli nju, olakšat će joj koliko god može. Samo ovom našem današnjem društvu bez ljubavi trebaju priče o ravnopravnosti, priče o podijeli posla, priče o borbi za prava. I još nešto vjeruj te mi pametnoj osobi vrata nisu nigdje zatvorena pa taman ta osoba bila ženskog roda. Još nešto mi je zasmetalo, već je najavila kako joj se gadi mijenjati pelene, daj molim te, vrijeđaš posojanje jedne pojave, majčinstva. To je isto kako da kažem, ako netko tvoje dijete maltretira u školi, tebi kako ocu je tlaka poduzeti nešto. Ja sam protiv borbe za ravnopravnost jer upravo ona nam ju oduzima.

    avatar

    13.03.2009. (00:55)    -   -   -   -  

  • sekasmith

    Verzija prva: Budi milostiv prema sebi i kaj god odlučiš odluči isključivo i samo ti, jer tak i tak svi na kraju zaključuju da su - fulali.

    Verzija druga: Jesi ponorel čovječe, koja ženidba? Koja deca, koji bakrači?! Nebuš imal vremena za pisanje, ko bu naciju zabavljal. Viš da ti onaj mjerač za kilometre ide preko miljona skoro. Sad nebum mogla zaspati od brige!!!

    avatar

    14.03.2009. (21:40)    -   -   -   -  

  • :0)

    takav je manjak muskaraca na trzistu da zene pristaju na bilo sto. trazi trecu, ove je obje briga za tebe kolko i tebe za njih. good luck!

    avatar

    14.03.2009. (23:48)    -   -   -   -  

  • zagrijana epruveta

    Ti si neki dobar mačor kad te obje tako strpljivo čekaju ;)

    avatar

    25.03.2009. (18:49)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...