Komentari

nkzro.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • donin svijet

    Sa velikim zanimanjem očekujem izbore. Imat ćemo ono što sami odaberemo... a time i ono što zaslužujemo. Na nama je da odlučimo!

    avatar

    07.03.2009. (13:27)    -   -   -   -  

  • Prošpero

    Izbor nije uvik zadovoljavajući, al triba izabrat najbolje šta imamo. I stalno kritizirat šta nevalja jer se samo tako može pomalo naprid!

    avatar

    07.03.2009. (15:46)    -   -   -   -  

  • donin svijet

    Točno tako. Volim kritizirati.... ali ipak mislim da se svi zajedno trebamo više truditi..... pa će nam biti bolje. ;)

    avatar

    07.03.2009. (21:17)    -   -   -   -  

  • Prošpero

    Nije to lako, svi više vole one koji se štekaju, al vridi bit na pravoj strani!

    avatar

    08.03.2009. (16:00)    -   -   -   -  

  • Hulahop

    Ja zbilja ne znam kako danas ljudi tako malo od sebe traze i kako su pokraj zdravih ociju tako slijepi!!? Moje dobre i pametne prijateljice govore mi: 'Ma Kerum je ljudina! Jesi vidila kako je u emisiji 'Ne zaboravi stihove' pomogao...' itd., ne shvacajuci pritom da je sve marketinski trik. Pa ako je tako idealan 'proizvod', takav dobrocinitelj, zasto mu trebaju predizborna dobrocinstva?
    Probudite se, ljudi. Ranko Ostojic je bar civiliziran. Osim sto je obrazovan, pristojan, obiteljski covjek... (Kad smo kod toga, vodili su me jednom da se uvjerim, jer nisam vjerovala, kako se Kerumov Hummer drmuska u mraku kod HAS-a i vidjela sam tko je izasao iz njega. Necu o tome vise jer u ST-u ionako svi sve znaju... Pametnomu dovoljno!)
    Ako zelite i dalje zivjeti u civilizaciji, razmislite dvaput!!! Split voli redikule i zato se bojim ishoda. Ali proguglajte tko su sve u proslosti bili gradonacelnici i vidjet cete da to nije zafrkancija, nego ozbiljna stvar koja nas moze skupo stajati.

    avatar

    29.03.2009. (17:33)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...