Komentari

novikomunisticki.blog.hr

Dodaj komentar (23)

Marketing


  • Anti-live

    Velika mi je čast što sam dodan u linkove na ovako veličanstvenom blogu. Naravno da nam je pun kufer ovih štetnih elemenata i narodnih neprijatelja, te će borba protiv istih nastaviti nesmanjenom žestinom. Potpuno se slažem da naša ćelija svakoga dana sve više jača. Vrijeme je da gore navedena banda počne pakirati kofere, jer upravitelj radnog logora arena Zagreb neće imati milosti za izdajnike...

    avatar

    07.03.2009. (00:38)    -   -   -   -  

  • Red Polux

    Imali smo se prilike uvjerit kroz ove mjesece tko su i što su dvolična licemjerna popovska govna i oni vjernici koji odobravaju njihov klerofašizam.
    Tako da vrlo dobro znamo s kim imamo posla bandom klerofašista i njihovih tupoglavih vjernika sljedbenika a također znamo da nijedan ustaša ili fašist nije ateista već dakle fanatik.
    I onakvi poput debila franje jurčevića su pokretači vjerskog klerofašizma idiotizma, oni su širitelji, kuge, sarsa, side koja izlazi iz njihove retardirane kapitalističke klerske doktrine koja
    nam je vrlo dobro poznata.
    Kao na primjer davno popovska govno Tomas Akvinski koji ući, ako bi tko probao samo da pokušao da te odvrati od tvojeg vjerovanja smjesta ga uguši!- Popovi se i uvjek služe tim geslom i nikada neće prestat sve dok ih novi Staljin ne pošalje na društveno koristan rad u mjesto kao Sibir.

    avatar

    07.03.2009. (01:27)    -   -   -   -  

  • Anti-live

    Druže Koba malo sam čitao ove linkove u ovom postu, te naišao na razmišljnja Missilusion i Pijanca. Mislim da preozbiljno shvćaju blogosferu i pitam se dali je moguće da pri zaposlenju netko kopa po tvojim internet aktivnostima i odredjuje te na osnovu nekakve podobnosti? Mislim da je to ipak fantastika, mada je vjerovatno bilo slučajeva... Kažu, povrijedjeni su što ih je netko "kritikovao". Glupost. Ovdje smo svi već oguglali na kritike...hehe... Što se tiče tih lista, ne vjerujem da će itko od nas ikada na iste. Zamisli naprimjer, drugarice Truplad sa kandžama na nekakvoj listi...haha...ili mog Mišu Tumbasa...tvog Staljina...

    avatar

    07.03.2009. (01:49)    -   -   -   -  

  • missillusion

    Samo sam rekla što mislim, druže Koba:)).

    @anti-live, nije baš preozbiljno shvaćanje to koliko je to zaista ugrožavanje nečije reputacije jer recimo ljude se ovdje na blog.hr-u zadnjih dana optužuje mahom i za kriminalna djela. Vi se možda bolje nosite ovdje s kritikom jer ste odabrali taj način obraćanja koji je specifičan da se riješite budala, mada istina opet dolaze, ali kad se ulazi u polemike kao što ja i Pokojnik ulazimo s nekom namjerom da nekom ukažemo na greške i da shvati konačno onda se mnogo živaca pogubi. Dobri ste vi ovdje, svaka čast, treba tako :). Mene nije baš nešto pogodila kritika na mene nego sam onaj post napisala zbog drugih kao i komentare kod Pokojnika, jer je dosta ljudi zaista šiznulo ovih dana , ma ovih mjeseci na blogu. Držite se ;). Pozdrav!

    avatar

    07.03.2009. (01:55)    -   -   -   -  

  • missillusion

    Ma nisam ni ja zato da ugasi blog. Ja sam više puta mislila to učiniti no to je besmisleno jer ispada da samo budale onda pobjeđuju. A ovom blogu treba pametnih ljudi, kao što treba i svijetu, jer ako je virtuala odraz reale zašto onda i ovdje popustiti idiotima. Iskreno se nadam da će Pokojnik nastaviti blog jer njegovi su komentari uvijek elokventni i ima on puno toga još za dati svima nama i da ga smete par angelovih fanatika bila bi šteta, velika šteta. Baš sam napisala kod Angela da je jadno što Pokojnika napadaju zbog godina i da im je u cilju zatrti mišljenje mladih da bi se oni održali u svojoj nezrelosti. Mene su nervirali mnogi, ali vidim da njega baš nerviraju ti fanatici i baš zato što nije riječ o pametnim ljudima se ne treba isprovocirati nego nastaviti , ali problem jest što u tim raspravama on zaista izvuče deblji kraj jer su oni nedokazivi i zatucani. I ja se trudim im normalno reći i sve to skupa i da bar jedan tamo nešto normalno odgovori, ali nema to puno smisla, zato sam rekla, s njima nema nade nego ih sve nabiti na kurac i gotovo. Pozdrav druže Koba!

    avatar

    07.03.2009. (02:28)    -   -   -   -  

  • missillusion

    Hvala druže Koba za dodavanje u linkove, ja naime nemam linkove, tek sam se vratila na blog, pa je sve u reformi no kad budu, stavim:). pozdrav!

    avatar

    07.03.2009. (03:11)    -   -   -   -  

  • Drug Koba

    Drugarice Missillusion, vidio sam što si napisala kod don govnara angela, ali mislim da ne treba previše truditi se i živcirati. To recimo jako košta živaca našeg druga Pijanca, a što se tiče Angela i Pijanca, ja Angelov blog pratim od 9. mjeseca prošle godine i nailazio sam na svakakve komentare, pa i Pijančeve. Nisam se u početku obračao na njega previše, međutim nakon nekog vremena uvidio sam da je on jedan od inteligentnijih tamo. I uvijek je svoje neslaganje sa angelom i njegovim govnima pokušao izgladiti finim i kulturnim rječnikom i dok sam ja nastupio odmah svojim stilom i zbog toga mi je đubre don zabranio komentiranje. Umeđuvremenu sam ostao bez prvog bloga (sjebo mi ga jedan ustaša), pa sam napravio novi i nastavio komentirati s novim. Ni tu nisam bio bolje sreče. Umeđuvremenu sam osvježio stari blog pa ponovo krenuo u komentiračke pohode na blog dona đubreta, ali nema učinka, na one klerike treba jedino psovkama, jer kako stara narodna kaže, za stoku nije valcer več batina. Pijanac bi svakako trebao nastaviti sa blogom i ne živcirati se, jer don i njegova govna koja je valjda on osobno posrao kad ga se toliko drže i neče da u kanalizaciju pobjegnu od njega, prezirem čak i više nego njega. Najgore đubre od svih đubradi koji se tamo skupljaju je đubre iscjedak analnih vrečica zvan ossimpleljubica. Jebo ja njoj mater koliko brani crkvu i dona, jebote isus više nego angelo sam. Čini mi se da je ženska nedojebana baba stara i bolesna, pa se malo ukenjala popovskih priča i odmah postala pobožna. Bit če da joj je angelo reko da če je bog poslat sotoni u pakao na vječne muke gdje če je sotona kroz vječnost karati svojim paklenim kurcem u sve rupe koje na tijelu ima pa se usrala i kod dona kupuje oprosnice od grijeha da ju bogec raspeti primi u raj i da ju sveti petar na vratima raja ne bi naguzio i na taj način ju pripremio što je kod sotone kroz vječnost čeka.
    Drugovi, mi več jesmo jaka čelija i desničarska đubrad, razne ustaše, fašisti, klerici, navijači huligani i ostalagovna jebo ja njima mater več strepe od nas na sam naš spomen. Jer mi što smo im obečali, čim preuzmemo vlast, to čemo i izvršiti, po uzoru na druga Staljina sve čemo ih poslati na prisilan rad, a koji zaslužuju i na strijeljanje. Koba "Čelični" Staljin je s takvima najbolje znao, i država bi nam bila puno ljepša kad bi neko poput njega vodio vlast i državu, a pošten puk ne bi jeo govna kako ih jede sad sa fašističkim i kapitalističkim gnojem. Zapravo, razmišljam o otvaranju spartakovske-blog čelije koja bi djelovala pri mojoj Partiji ali prije toga moram se konzultirati sa predsjednikom Partije drugom Alicom. Mi nismo obični boljševici, još smo radikalniji, mi smo titoisti-spartakovci-tvrdolinijaši i kao takvi borimo se za napredak društva i uklanjanje svih štetnih elemenata društva bez da pitamo kojim sredstvima. A za druga Poluxa smo več dogovorili da če on biti upravitelj sabirnog centra Arene Zagreb, iz 3 razloga - prvo zato jer je on naš najbolji čovjek za to, jer znamo da bi bio sve samo ne milostiv, drugo zato jer bi mi opravdali postojanje Arene koja nije nego rugoba na koju su bačene pare poreznih obveznika dok sirotinja crkava od bolesti i gladi, treče, Arena je doboljno velika i ima dovoljno velik kapacitet da u nju potrpamo sav gnoj i kancerozno tkivo ovog društva i služila bi kao sabirni centar odakle bi drug Polux određivao kamo tko ide, znači sav šljam imao bi na okupu i određivao tko je za strijeljanje, robiju, prisilan rad itd. Gamad bi dobila jednu adresu, a mi bi odmah znali gdje da ih tražimo za eventualno upučivanje.
    ŽIVJELI TITO I JUGOSLAVIJA!!!!!!!!

    avatar

    07.03.2009. (05:17)    -   -   -   -  

  • Uranova Pikula

    Živio ovaj blog, bolji nisam vidjela u svoje tri godine bloganja, samo naprijed, smrt fašizmu, sloboda narodu!!!

    avatar

    07.03.2009. (17:03)    -   -   -   -  

  • Uranova Pikula

    p.s. druže evo samo za ovaj blog moj skromni prilog!
    zdravo!

    Igra rokenrol cela jugoslavija

    avatar

    07.03.2009. (17:10)    -   -   -   -  

  • missillusion

    Hvala druže Koba na čestitci unaprijed:)))! Ja i pikula se radosno pridružujemo kao ponosne drugarice ovog najžešćeg bloga u blogosferi!:)))

    Računajte na nas

    avatar

    07.03.2009. (17:15)    -   -   -   -  

  • Uranova Pikula

    Miss i ja smo ponosne što smo dijelom ovog bloga i s radošću ćemo biti drugarice :)))
    Hvala na čestitci da :))))

    avatar

    07.03.2009. (17:20)    -   -   -   -  

  • Pokojnici i pijanci

    Anti-live, nisam uvrijeđen, već se pitam.
    Ima razlika, svoj blogerski uaradak potpisujem imenom i prezimenom, pa, nadam se da shvaćaš, nije to sasvim isto.
    Ali, nema brige, još ću ja dugo vremena voditi svoju borbu s vjetrenjačama. Pardon, ovcama:))
    Svako dobro.

    avatar

    07.03.2009. (17:31)    -   -   -   -  

  • Pokojnici i pijanci

    BTW, hvala na potpori, lijepo od Vas, naročito od tebe, Koba.
    Svatko ima svoj način postizanja boljega društva. I neka svatko u svojoj borbi da sve od sebe!
    Živjeli.

    avatar

    07.03.2009. (17:32)    -   -   -   -  

  • Red Polux

    Dobro je crvena je moja omiljena boja.
    A franjo me ćak citirao na svom blogu jer sam ga nazvao starom šmrkljom.
    A vidim da ova mala govnarska šupendara 19- white -kurac od ovce-50 učestalo sere ali začepit ćemo mi njemu šupak u areni Zagreb.

    avatar

    07.03.2009. (19:25)    -   -   -   -  

  • CRNI BLOG KOMUNIZMA

    Zdravo 'druže' Koba!

    Je li se sjećaš kako si u jednom svom postu pohvalio Slovence?
    Imao si pravo, jer u svemu su ispred nas; evo primjera: danas su na Hrvatskoj televiziji (za koju se nadam da će ubrzo disati punim plućima u duhu drevne hrvatske nacije) prikazali prilog o Hudoj Jami u Barbarinom rovu u Laškom kod Celja gdje je tudi tukaj Slovenija, i gdje su zločeste komunjare 1945. ubijale hrvatski narod, i znaš što je reka predstavnik slovenskih boraca protunarodnog Narodnooslobodilačkog rata, drug Stanovnik?

    Reka je - citiram - "za ratne zločine je odgovoran maršala Tito".

    Bravo Slovenci, njihove komunjare shvatile, samo ne ove naše jugoslavenske budaletine!

    Gotov je maršal, ruši mu se kult ličnosti, još malo i gotov je!

    ŽIVJELE ŽRTVE TITOIZMA BEZ OBZIRA NA NACIONALNOST I VJERU!

    avatar

    07.03.2009. (20:43)    -   -   -   -  

  • padavičari-dubrovnik

    Pederu glupi,Hvala bogu sta je Jugoslavija propala

    ŽIVJELI PADAVIČARI DUBROVNIK I HRVATSKA ! ! !

    avatar

    07.03.2009. (20:55)    -   -   -   -  

  • Anti-live

    -Druže Koba-
    Pošto smo primili ozbiljne prijetnje likvidacijom kod Franceka na blogu, prdlažem da hitno aktiviramo vojni krilo ćelije te tako stanemo za vrat likvidatorima. Podršku su nam već pružili naši drugovi, pripadnici tajne Izraelske udbo-štazi mafije. Provokator je identificiran i moramo olučiti na sastanku kako dalje djelovati protiv narodnih neprijatelja, klero-likvidatora i ostalih štetnih elemenata.

    avatar

    07.03.2009. (23:09)    -   -   -   -  

  • Anti-live

    Toooo...

    Moja Zastava...
    &
    Moj Bog...
    &
    Moja Domovina...

    HVALA TI KOBA ZA SVE I ZBOG OVOGA IDEŠ U RAJ!!!

    avatar

    08.03.2009. (07:21)    -   -   -   -  

  • CRNI BLOG KOMUNIZMA

    Svim ženama, bile ljevičarke ili desničarke, bez obzir ana nacionalnost i vjeru,
    želim sretan Dan žena, 8. ožujak!

    avatar

    08.03.2009. (13:08)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...