Komentari

johnbezterrae.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • Myrtus

    Ovaj tekst si tako prekrasno napisao...osjećam se ko' ponovno produhovljena =)
    Domagoj ima 31 godinu ako te točno zanima, proslavio je s nama ovo ljeto na Lošinju...i da, on je fenomenalan, a vjeruj mi ja ga znam još od bogoslovskih dana.
    Lako je biti u Lasinji gdje je sve lijepo i idilično, ali dragi moji treba to sve biti i u ovom STVARNOM i nažalost katkad nemilosrdnom svijetu. Ma joj, bit će sve super, drago mi je da ti je bilo lijepo i da si to doživio kako sam se nadala da ćeš doživjeti! pusek ti šaljemo moj dragi i ja (dobro, to ja i umjesto njega;))

    avatar

    06.03.2009. (00:43)    -   -   -   -  

  • Nessa

    Pen pals su zakon :-))))) Ali u ovo moderno doba to u nas ide više via mail nego via obično pismo. Ali baš bi volila primit od nekoga pismo, ono pravo, čisto onako da ne zaboravim kako to izgleda. I naravno da odogvorim na njega jer ću inače zaboravit pisat :-)))))) rukopis mi je atrofirao otkako samo tipkam za računalom.

    avatar

    06.03.2009. (13:56)    -   -   -   -  

  • ZlicaOdOpaka

    Nemam kaj komentirati :-)). Tko zna, možda mi sjevne :-)).
    Penpals, da genijalno :-)). Samo uz Ikariam i chat, no čens :-))))))))))))))))).

    avatar

    06.03.2009. (19:42)    -   -   -   -  

  • Semiramida

    Uvijek se divim tvojoj vjeri, ali iskreno. I sam znaš da je trenutno cijela ta priča jako slaba točka i ne znam što ću, puno razmišljam o tome i baš se mučim, ali vidjet ćemo što će bit...
    I da, drago mi je da si se super zabavio, vjerujem da je bilo zakon.
    A kaj to pričaš za Klek???? Išli bi na početku mjeseca, a ne krajem. 01. u mjesecu je prvi dan NOVOG mjeseca, a ne zadniji dan prethodnog mjeseca. I mislila sam da ideš doma za Uskrs? Moraš ići s namaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    avatar

    06.03.2009. (19:57)    -   -   -   -  

  • draška

    e o crkvi i vjeri neću, to treba uživo.
    bravo za teretanu, i ja bi, da mogu doć do nje. prije, davno, sam se dopisivala sa ženskom iz norveške, ali smo prestali iz nepoznatog razloga, mislim da se preselila. a jebiga...a nisam baš društvena pa mi se ne da nalazit nove penpalse... i jesam li ja možda među onima na čiji mejl još nisu odgovorio hm??ma nema veze

    avatar

    08.03.2009. (16:24)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...