Komentari

tabloid.blog.hr

Dodaj komentar (1)

Marketing


  • Nepismeni

    Dakle, inače ne komentiram ovakve gluposti, ali ne mogu izdržati. Osvrnut ću se ne samo na ovaj tvoj tekst nego i na nekoliko prethodnih (jer nisam imao želudac čitati više).
    Naime, vidim da si vrli poznavatelj hrvatskoga jezika, filmske umjetnosti i još mnogo čega - bolje reći - SVEGA. No tvoj je problem u tome što, dok vrijeđaš novinare, lektore, redatelje i ine, praviš toliko notornih pravopisnih pogrješaka da zaista boli glava. S tim što ti isti lektori i novinari rade u dnevnim novinama, pročitaju dnevno više stotina (ako ne i tisuća) rečenica, a sve to u vrlo kratkom vremenu, nekad toliko kratkom da jedva stignu pročitati tekst, a ne još i razumjeti i ispraviti. Naravno, to tvoj tako pametni i savršeni mozak ne može pojmiti jer ti očito imaš mnogo, mnogo, mnogo, mnogo više vremena za razmišljanje o tome što ćeš napisati nego novinari. Samo se u cijeloj priči pitam kako uspiješ, unatoč vremenu i savršenstvu, još uvijek imaš toliko pravopisnih, gramatičkih i drugih pogrješaka u tekstovima. A da ne govorim o osnovnom pravilu lijepoga ponašanja!!!
    Dakle, kad bih ja bio i upola toliko nepismen kao ti, ne bi mi palo na pamet više nikoga tako neopravdano vrijeđati. I još tako da se predmet tvoga isprdavanja nema mogućnost ni obraniti.
    Sramota! Najlakše je druge vrijeđati. Prvo pogledaj sebe, onda prijeđi na druge.
    Srdačan pozdrav!
    Nepismeni

    avatar

    24.04.2009. (17:28)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...