Ma, to mi je trebalo!!!!! Vjerovao ili ne, ja nikad nisam jela "gravče na tavče" ili kako tko zove ovo jelo koje izgleda fino! :)))) P.S. Luka Bebić vodi "napoj" ilitiga "bućkuriš" iliti............ Pusa velika Franc za recept! :))))
03.03.2009. (17:30)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
opa bato :))) Nije ti ovo lose, samo steta da nema i jedan buncek makar dimljeni :)) Ja danas nisam nista kuhao a necu ni sutra, zena mi neda da se petljam a sutra nesta novo izmislja da me obraduje Sutra sam na poslu jako rano pa moram raditi cak do rucka sto je uzasno :))
03.03.2009. (17:33)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
nema graha do na tavče,,haha,samo akademik je polovično u pravu,no meni paše i 10 komada velikih pljeskavica kao prilog,,ja kad ga kuham onda poslije luka dodam i 5 svježih paprika na kockice ispiljene,volim jako papriku u jelu,jedino to sam doradio receptu,,a mogao bi i sam za vikenda skuhat,nisam dugo bacio gravče na tavče,,ps. peršin samo suhi iz vrećice,pa ko će na pijac ići za šakicu peršina
03.03.2009. (21:39)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Mislila sam da sam zalutala na Kengijev ili Fizijev blog. Zar i ti, crni Franc?
04.03.2009. (09:08)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
brodjanka
Pa za ovako lijepo gravče na tavče jesam uvijek u igri...samo kolači zbogom!!To mi ne nudi ni pod razno...!!Ni kadna kavu dođem..!!Ugodan ti dan!Svaštara
04.03.2009. (09:43)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
A taman sam se pitala što ću za nedjeljni ručak.......Lijep ti pozdrav prijatelju moj blogerski. Sad sam te dodala i na moju iGoogle stranicu tako da ću moći pratiti najnovije postove mojih blogera.... Čitamo se.....
04.03.2009. (09:48)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
GAJINE GLUPOSTI
dolazim, kad je gotovo????
03.03.2009. (14:50) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Euro
njam,njam..
nego koji te Augsburg zeznuo mislis li na nogomet ili hokej...
03.03.2009. (15:29) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
teuta
Mmmmmmmmmmmm...mnjaaaaaaaaaaaaam!! Ali bojim se da bi bilo za mene malo preljuto, može li se bez ljutih dodataka ili bar s manjom količinom????
Pozdravček Francek. Cmokkkkk.
P.S.: A sad odgovor, molim lijepo - Jesi li veći od krave hahaha.
03.03.2009. (17:00) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
slatko grko
Mmmmm, ja bi rađe samo jela nego spremala,hahaha, nijesam ni ja luda , jel da :))
03.03.2009. (17:12) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
promatram, razmišljam
Dolazim, kad je gotovo ?
Nisam već dugo kuhala grah.
Gdje god sam htjela kupiti, kineski ...
Ježim se od same riječi, kinesko ...
Na tržnici me uvjeravali da je SLAVONSKI ... nisam povjerovala i nisam kupila !
Kako razlikovati npr. slavonmski od kineskog ?
Nekada davno spremala sam na TVOJ način.
Lijepo te pozdravljam.
03.03.2009. (17:12) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
suncokretica
Ma, to mi je trebalo!!!!! Vjerovao ili ne, ja nikad nisam jela "gravče na tavče" ili kako tko zove ovo jelo koje izgleda fino! :))))
P.S. Luka Bebić vodi "napoj" ilitiga "bućkuriš" iliti............
Pusa velika Franc za recept! :))))
03.03.2009. (17:30) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Kenguur
opa bato :)))
Nije ti ovo lose, samo steta da nema i jedan buncek makar dimljeni :))
Ja danas nisam nista kuhao a necu ni sutra, zena mi neda da se petljam a sutra nesta novo izmislja da me obraduje
Sutra sam na poslu jako rano pa moram raditi cak do rucka sto je uzasno :))
03.03.2009. (17:33) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Ranger
Evooooo me Franc mljac,mljac .Pozdrav prijtelju
03.03.2009. (18:31) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
szsas
jebiga ja alergican an paradajz stas .. plus zaboravio si ZLICU VEGETE
03.03.2009. (19:23) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
DJ Da Force
Ovo je odlično. Svaka čast! :-)))
03.03.2009. (19:59) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Rib@rnica
@ szsas...hvala ispravljeno...
03.03.2009. (20:15) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
seoska idila
mljac. moram skuhati family...
03.03.2009. (20:26) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Bugenvilija
Krasno! Odmah zapisujem tvoj recept! :))))
03.03.2009. (21:10) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
fizikalac
nema graha do na tavče,,haha,samo akademik je polovično u pravu,no meni paše i 10 komada velikih pljeskavica kao prilog,,ja kad ga kuham onda poslije luka dodam i 5 svježih paprika na kockice ispiljene,volim jako papriku u jelu,jedino to sam doradio receptu,,a mogao bi i sam za vikenda skuhat,nisam dugo bacio gravče na tavče,,ps. peršin samo suhi iz vrećice,pa ko će na pijac ići za šakicu peršina
03.03.2009. (21:39) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
marijan
gravče na tavče ko o ćem a ti o jelu prijatelju veliki pozdrav iz trnjana
03.03.2009. (21:56) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Santea
Mmmmmmmmmm ovom postu stvarno ne trebaju riječi,ma ni zuc:)))Jel ostalo što?
Pusa velika:)
03.03.2009. (22:07) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
dordora2
Ima li još?
Primaš li predbilježbe za sljedeći?
03.03.2009. (23:42) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Katja
Ma gle ove naše, misle da je to gravče na tavče !
Nije, to je Francov zapečeni grah, odličan, miriši i mami uzdahe.
Pribilježi me za jednu porciju :)
04.03.2009. (07:34) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
*Kora*
Mislila sam da sam zalutala na Kengijev ili Fizijev blog.
Zar i ti, crni Franc?
04.03.2009. (09:08) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
brodjanka
Pa za ovako lijepo gravče na tavče jesam uvijek u igri...samo kolači zbogom!!To mi ne nudi ni pod razno...!!Ni kadna kavu dođem..!!Ugodan ti dan!Svaštara
04.03.2009. (09:43) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Dnevnik nas 2 2
A taman sam se pitala što ću za nedjeljni ručak.......Lijep ti pozdrav prijatelju moj blogerski. Sad sam te dodala i na moju iGoogle stranicu tako da ću moći pratiti najnovije postove mojih blogera....
Čitamo se.....
04.03.2009. (09:48) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Shimilam
može bez luka? može!
da vidiš kak bi ja iz svega hitila luk van :)
04.03.2009. (10:35) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
ljelja
Još čaša bevande i u slast.
04.03.2009. (12:47) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
dva
super, imam taj tvoj recept već dugo vremena :))
04.03.2009. (15:08) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
mamish
...i odu moji hemeroidi u tri p.m.! :-))
04.03.2009. (15:33) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...