Komentari

sagittaria.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • ž

    Kad Frizeraj secira popularnu kulturu magazina, to je uvijek urnebes. Iskreno, ponekad me to malo i prepadne. Svi znamo kako televizija forsira smeće, i kako su svojom razinom stvarno ispod svih normi, i općenito - kako gledanje televizije poglupljuje. Ali dosad sam naivno mislio da bar papir pruža neku utjehu. Kako je tv medij za glupe, pa im se zato sve ono i servira, a kako sav taj narod ionako ne čita, pa je bar papir oslobođen tih katastrofa.
    Ali evo, nekoliko Frizerajskih postova stvari su se počele bistriti, i sjetio sam se kako i dnevne novine tonu u bezdan gluposti i populizma, i općenito... loše!
    Gdje da čovjek nađe zrno pameti?
    Hvala bogu na blogovima... ali ni je ni to lako naći... U hrpi materijala, kako da nađem ono što mi paše?

    U stvari, dragi Frizeraj... rado bih vidio neki post u kojem nabrajaš dobre stvari na ovom svijetu. Popiši nam što ti je sve super. Koji časopisi, knjige, filmovi, emisije, blogovi, emocije i doživljaji....
    Spasi nas.

    avatar

    02.03.2009. (11:02)    -   -   -   -  

  • Sagittaria

    To je kritika da previše serem po svemu? Znam, i sebi uglavnom ličim na jednog od ona dva dedeka iz Muppet Showa, ali što ćeš, treba čovjek imat ispušni ventil za raznorazne gluposti. Uostalom, bilo je postova o lijepim i dobrim stvarima: o čajevima, o Prazniku u Rimu... čak i jedan koji je stao u obranu ženskih časopisa... Ne mogu sad stavljat linkove, imam doma bebu s punim nosom...

    avatar

    02.03.2009. (12:06)    -   -   -   -  

  • ž

    Ma nee, bio sam baš doslovan. Nema kritike. Stvarno bih htio vidjeti popis stvari koje ti se sviđaju. (Postove znam, pratim to redovno.) Tvoja su mi razmišljanja vrlo bliska, i rado bih neku preporuku zanimljivih stvari popularne kulture. Stavljam te u ulogu trendsetterice. :)

    avatar

    02.03.2009. (13:07)    -   -   -   -  

  • Sagittaria

    Hm, paaaaa... sad je na meni teško breme. Ajde, recimo... jesi li gledao Je t'aime Paris?

    avatar

    05.03.2009. (20:17)    -   -   -   -  

  • ž

    Ne! Eto, baš sam na to mislio. Odgledam, pa se javim. tnx.

    avatar

    06.03.2009. (15:14)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...