28.02.2009. (00:01)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Vauf of Tunjef
Bravo pape!!!
28.02.2009. (12:14)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
GOSPAR
Fala sine moj :)
28.02.2009. (13:26)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Kokoš
Odite baki po domaća jaja, domaću vrhnju i domaće njoke. U kuhalu zagrijte litru vode u roku od tri minute i bacite njoke u nju s malo soli. Usporedno smućkajte tri jaja i dva deci vrhnje u bijeloj, ne limenoj, zdjelici i dodajte malo soli. Uzmite reggio di scalve (mlad) koji ste dobili od talijana jer vam piju krv s poslom i narežite ga na kockice. Onda sve to bacite u tavu i promiješajte. Dok se to lijepo pecka, komentirajte nježnom kuvaru uz cigaretu i skinite film na usb kojeg ćete gledat dok jedete. I na kraju, izvadite rukolu iz vrećice koju ste kupili u Billi i pomiješajte je sa zelenom salatom koju ste ukrali tati te začinite maslinovim uljem i jabučnim octom. Sve servirajte na tacnu i sjednite pred tv. Dobar tek :D
Pozdrav :)
29.03.2009. (15:17)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Gospar
pa nije moguće i Pile nešto krčka po mom blogu :)
05.04.2009. (15:06)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
vigga
kao i obicno!Super!, ogladnila sam :)))
28.02.2009. (00:01) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Vauf of Tunjef
Bravo pape!!!
28.02.2009. (12:14) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
GOSPAR
Fala sine moj :)
28.02.2009. (13:26) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Kokoš
Odite baki po domaća jaja, domaću vrhnju i domaće njoke. U kuhalu zagrijte litru vode u roku od tri minute i bacite njoke u nju s malo soli. Usporedno smućkajte tri jaja i dva deci vrhnje u bijeloj, ne limenoj, zdjelici i dodajte malo soli. Uzmite reggio di scalve (mlad) koji ste dobili od talijana jer vam piju krv s poslom i narežite ga na kockice. Onda sve to bacite u tavu i promiješajte. Dok se to lijepo pecka, komentirajte nježnom kuvaru uz cigaretu i skinite film na usb kojeg ćete gledat dok jedete. I na kraju, izvadite rukolu iz vrećice koju ste kupili u Billi i pomiješajte je sa zelenom salatom koju ste ukrali tati te začinite maslinovim uljem i jabučnim octom. Sve servirajte na tacnu i sjednite pred tv. Dobar tek :D
Pozdrav :)
29.03.2009. (15:17) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Gospar
pa nije moguće i Pile nešto krčka po mom blogu :)
05.04.2009. (15:06) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...