Komentari

homoludens.blog.hr

Dodaj komentar (2)

Marketing


  • fra gavun

    Dobro ti jutro želim, lijepo je tvoje pisanje samo nastavi ne obaziri se na komentare.
    Pozdrav ti.!!!

    avatar

    02.03.2009. (07:58)    -   -   -   -  

  • catwoman

    Izvrstan tekst, rado bih ga jednom prilikom objavila na Novoj Politici http://novapolitika.blog.hr/, jer je - nažalost - i dalje aktualan.

    Ako bi te zanimalo, svoja "velika" politička iskustva, objavila sam, između ostalog čušpajza, ovdje : .Alternativan pristup politici Konkretni podaci o toj temi kreću od poslijednjih 6 odlomaka posta.

    Kao zaključak i tvojih i mojih iskustava nameće mi se ideja, da bi se najprije trebali okupiti ljudi koji se baš dobro kuže, slažu, ne briju na ego, inteligentni, stručni za pojedina područja, odgovorni ... itd. te počnu oko sebe dalje skupljati isključivo takve ljude vrlo visokog profila. Takva stranka ne bi smjela biti otvorena za sve, pa da se ubace nemoralni, glupi ili špije, nego - baš jedna izrazito ekskluzivna i elitistička ekipa.

    Ja drugi model kolektivnog, političkog spasa ne vidim. A nije to ni prepotentno, čini mi se, to je vrlo prirodno i logično umrežavanje, i kataliziranje prekristalizacije društva u neku višu formu, koje, naravno - ne nastaje preko noći, kao što znaju nastati stranke i strančice koje spominješ, a koje osnivaju već od ranije organizirane i etablirane ekipe.

    avatar

    12.04.2011. (22:45)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...