Komentari

tatjanaholjevac.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • edi3

    gospodjo holjevac,nije li vam neugodno ponavljati iste price kao prije cetiri godine kad ste otvorili ovaj blog,drzali ga u predizbornom vremenu aktivnim,a nakon koalicije sa milanom bandicem i ugodnom foteljom predsjednice gradske skupstine,kojom vas je on kupio,ste ga naglo naoustili..i gle sad,opet pred nove izbore ste postali aktivni na njemu?
    o cemu cete ovaj put..mozda opet o vama.. kao gradjanskoj aletrnativi milana bandica!?
    ma da!?:))

    avatar

    04.03.2009. (17:51)    -   -   -   -  

  • Zivot je lijep25

    Mislim da da dobra kritika stoji uvijek , ali ovo je čisti bijes bez objektivnosti ...pa naravno da će se pred izbore povećati komunikacija sa građanima preko medija .. a tokom godine su služilo građanima na druge načine..da možda pitaš nekih tisuću građana koji su primljeni kod T.Holjevac i kojima je pokušala pomoći i skoro toliko obilazaka terena i interveniranja kod gradskih "vlasti" (čitaj izvršnih vlasti)
    a za što ju je oporba optuživala "da što se ona ima baviti građanima", pa onda reci da je to samo predizborno komuniciranje sa biračima

    avatar

    06.03.2009. (10:25)    -   -   -   -  

  • edi3

    koliko vidim,ili bolje receno citam..ne radi se o nikakvom povecavanju komunikacije putem ovog bloga,vec o potpuno novom pocetku tatjaninog blogerskog komuniciranja, koje ce pretpostavljam,kao i prosli blog,naprasno zavrsiti odmah nakon ove izborne kampanje!?
    Zivot je lijep25,kako je tatjana holjevac iz gradskog skupstinskog proracuna placala cak cetiri pr menadjera i to ne da promicu skupstinu,vec nju samu,pretpostavljam da si i ti,uz njenog bivseg miroslava safera(bivsi partner,bivsi pr menadjer i bivsi clan njene nezavisne liste!) na tom tatjaninom platnom spisku,kad si se vec tako osjetila pozvana da je branis!?:)
    da su te tisuce gradjana kojima je holjevac "pokusala" pomoci("pokusao" sam i ja letjeti kad sam bio mali,pa sta?!:)bili kod nje u skupstini,tad bi mozda gradjani i znali gdje je..i sto je uopce,ta gradska skupstina!
    oni malobrojni koji znaju gdje je i sto bi ona trebala biti,vrlo dobro znaju da je to tijelo zakonodavne vlasti predsjednickim uradkom tatjane holjevac pretvoreno u ukrasni fikus gradske (izvrsne!)vlasti koji se jedino pobuni kad se glasa o gradskim izmjenama gup-a(po dvjesta amandmana,jer i skupstinari imaju svoje gradjevinske lobije!),ali zato poput umrtvljenog fikusa odspava godisnje usvajanje gradskog proracuna,uz svega cetiri amandmana(i to u pravilu iz redova hns-a,ili hdz-a!)dok ta nekad razvikana alternativna milanu bandicu, u komicnom sastavu "nezavisne liste"(odnosno tatjana holjevac)..svojom simptomaticnom sutnjom itekako daje glasnu podrsku milanu bandicu!).
    a kako i nebi,kad je veliki matan sa par milijuna kuna (za njega sice!) i nezasluzenom foteljom,tako efikasno kupio tu svoju, holjevac "alternativu"!:))
    mos' zamisliti,jake li alternative!
    Zivot je lijep25 ,prvi put je jos nekako proslo,ali nakon izborne prodaje tatjane holjevac njenom naljucem "neprijatelju" milanu bandicu,sumnjam da jos ima naivaca koji u nju i tu njenu alternativu jos vjeruju!
    citajuci ovaj blog,a pogotovo onaj njegov dio o pisanju medija o tome kako holjevac vec sad optuzuje te medije da pisu,kako je ona usla u predizbornu koaliciju sa milanom banditosom,pomislio sam da citam onaj njegov izbrisani dio.. kad je nakon proslih izbora holjevac na ovom blogu tjesila svoje birace da zlocesti mediji samo zlonamjerno pisu o toj njenoj koaliciji sa bandicem,da bi nakon par dana,sva vesela,ipak usla u tu koaliciju!?
    zamisli,sad ona.. vec unaprijed demantira tu koaliciju!?:))
    no,nema problema,ovaj put te koalicije stvarno nece biti,ali ne zbog toga sto to holjevac nebi htjela(dapache!),vec jedino zbog toga sto ce ovaj put, zbog potpunog nedostatka gradskih vijecnika sa te njene liste,tatjana biti u tuznoj poziciji..da nakon ovih izbora,jednostavno nema sa cime vise trgovati!:))

    avatar

    08.03.2009. (01:38)    -   -   -   -  

  • zardoz

    Valjda se neće naći toliko kretena da opet glasaju za ovu korumpiranu ništariju. Budale su nasjele na nekakvi bezvezni mit o nekakvom gradonačelniku holjevcu. Taj je jedino učinio , nesvjesno, dobro djelo što je preko Save prebacio ono real-socijalističko ruglo od Novog Zagreba. I sad, to je njegova kčer, pa hajmo drljat' po glasačkom papiru. Idioti.

    avatar

    14.03.2009. (09:05)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...