Komentari

nkzro.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • donin svijet

    Već sam se složila s tobom da za funkciju gradonačelnika ili gradonačelnice osnovni preduvjet treba biti kvaliteta, a ne spol.
    No.... ipak mislim da nisi dovoljno oprezan. Ako na blogu predstavljaš muškarca... tada nije mudro stalno protestirati protiv ovih tekstova o ženama. Mogao bi se steći dojam da se kandidat kojeg podržavaš osjeća ugrožen od žena.
    Znaš.... nije ženama u ovom društvu baš sjajno. Zato.... nemojmo ih bar natresati tamo gdje nije nužno.
    Kandidat kojeg predstavljaš ima dovoljno kvaliteta i šanse da ostvari svoj cilj. Nije ugrožen od žena....a glasovi žena mu mogu samo dobro doći. Zato malo lakše... :)
    Nemoj se ljutiti zbog kritike.... napisana je u dobroj namjeri.

    avatar

    27.02.2009. (23:14)    -   -   -   -  

  • Prošpero

    Onako nabrzinu može se steć krivi dojam. Zato ću pripazit kod izražavanja. Samo mi ponekad smeta stvaranje iluzije da će ženama bit bolje ako neka XY žena bude izabrana a masu puta žene izabrane na funkcije najmanje rade da bi se došlo do ravnopravnosti. Da imamo neku ženu koja se kandidira na izborima a kvalitetna je osoba, ja bi je podrža. Fala na kritici, to je uvik dobrodošlo a znan da je dobronamjerno:)

    avatar

    28.02.2009. (20:02)    -   -   -   -  

  • Bugenvilija

    Ja glasam za Marčelinu kao gradonačelnicu Splita. Ona zadovoljava sve uvjete od opće kulture do stranih jezika i još je duhovita, šta će vam više :)))

    avatar

    03.03.2009. (20:38)    -   -   -   -  

  • Prošpero

    To bi bilo previše odjedanput, promjene triba uvodit pomalo:)

    avatar

    03.03.2009. (21:00)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...