Komentari

elle-woods-gone-brunette.blog.hr

Dodaj komentar (15)

Marketing


  • traženje sebe

    a dobro si napravila ak je takva situacija. samo se nadam da nisi rekla ovom znogiranom da si ga ostavila jer si zatelebana u ozenjenog, jer kolko sam skuzila oni se znaju..
    ja nisam nikad svjesno bila malo s jednim pa malo s drugim, tj otvorena veza (znali oni to il ne) , al kolko mi se cini mislim da cu to i napraviti jer sam u nekom ljubavnom trokutu.

    lik koji je uzicao broj me fino pokorno ceka da se ja javim..a ja hocu onog koji hoce otvorenu vezu (mozda se samo izvlaci s tom spikom a mozda for real to i oce..ko bi ga znao) i cekam da se vrati iz londre da vidim hocemo se nac il ne i popit tu cugu pa da ga izresetam..a opet znam da cak i ja budem s nekim i povremeno njega vidam da bi dobila noru pamet jer bi si mislila s kojom se sad vani..

    imas kakav savjet? i ti bi ovog ozenjenog a on se neda nikak..pa ni tebi nejde bas..jebiga..

    nedavno sam skuzila da imam 2 gej frenda..to su iz malo sireg drustva i sad sve te njihove zajebancije imaju neki malo drugaciji prizvuk..i skoro svi znaju u drustvu samo nitko ne govori to na glas..a kaj je najbolje oni su i bili skupa prije..a sad su kao frendovi...ja sam mislila da me frend zajebava kad mi je to objasnjavao...
    svasta..

    ajd, ucinila si dobru stvar, malo kasno..al dobru..
    kak je on to podnio?
    i koji si mu opce razlog dala?

    a ovo s oblekom i torbicama..ja ti to draga ne kuzim jos..kad se zaposlim i pocnem haraciti skupe ducane i prestanem gledati izloge samo, onda cu se konzultirati sto je must have a sto ne..

    avatar

    25.02.2009. (20:50)    -   -   -   -  

  • hasselbaink

    TZC :D :D :D odlicno!

    znas, ja bih te bas volio vidjeti u jednoj od tih tvojih kombinacija za izlazak... ;)

    a lijepo si postupila po pitanju tugaljivog, bolje tako nego ga zavlaciti. ali sto ces s ozenjenim???

    avatar

    25.02.2009. (21:45)    -   -   -   -  

  • lion queen

    Pa ako trenutno nisi, neće proći dugo vremena, a bit ćeš. I tada ćeš znati čemu je služilo to čekanje! Sve ima svoje zašto. Kad konačno naletiš na Njega, cijenit ćeš ga više, jer ćeš znati kakvi su oni vani :):) Osim toga, ne treba ti se žuriti. Rano ulijetanje u brak znači i rano izlijetanje iz njega :) vjeruj mi :) Oženjeni ne bi trebali biti tvoj nivo! Fufff kakvi su to muškarci koji varaju svoju vlastitu ženu, što bi tek tebi radili...to je pitanje elementarnog ljudskog poštenja, a ne vjerujem da bi ti se mogao sviđati netko tko to nema u sebi, jelda?

    avatar

    25.02.2009. (21:59)    -   -   -   -  

  • seoska idila

    ubih se razmišljajući koji okrugli stol ili sl. je bilo u nedjelju na teveju.. a ono o torbici - e, upravo tako se i ja osjećam - ili prava ili ništa!!

    He he, isto sam ostala više manje gladna u onom čudu od Plato-a, skupa sa jednim poslovnim Njemcem koji je doduše bio dovoljno poznat da i meni i kolegici - prijateljici pojede sve iz tanjura. Veli Guzda da smo ga mogle odvesti negdje na poštene čevape, a ne u fini lokal..

    U People's-u nisam jela, ali u onom kafiću (barem po danu kad ja tamo uletim) je nekako prašnjavo. Barem meni ostavlja takav dojam. Da ne velim kako mi se sviđaju svi oni preseratori... Tamo idemo samo zato što frend ima dućan preko puta..

    avatar

    25.02.2009. (22:17)    -   -   -   -  

  • seoska idila

    I da, naravno da sam si (sebi) kupila Guess malu ljubičastu torbicu sa lancem (kao remenom). Ima da moje selske babe padnu na rit kad će morati iskeširati skoro šesto kuna. I još nije od kože. Možeš mislit nabuloze što si kupih...

    Ehhh...

    Al veseli (unaprijed!!)..... I ide uz one čizme - lubičaste. Čak ne žuljaju (jako)...

    avatar

    25.02.2009. (22:19)    -   -   -   -  

  • nenina

    "Totalno Zrinka Cvitesic" - odavno nisam cula tako dobru usporedbu ... savrseno

    avatar

    25.02.2009. (22:23)    -   -   -   -  

  • iBloger

    A jbm...
    Moj savjet, ako se ne tebi sviđa onaj lik koji se mota oko tvog B.-a, onda počni spletkarit :D
    A ljubavni jadi...tu ti ne mogu ništa pomoć...jer ni ja neznam sa svojima. Tako da...:(
    Budi mi dobro :)

    avatar

    25.02.2009. (22:27)    -   -   -   -  

  • An(t)onimka

    Kaj toliko drame oko oženjenog? Ako si svjesna da ne može bit ništa više između vas, onda to prihvati i uživaj u onome što možeš, a ako ti je to neizvedivo onda se makni....Dobro da si se riješila Tugaljivog, jer je svakako bolje biti sam nego u lošem društvu.

    avatar

    25.02.2009. (23:01)    -   -   -   -  

  • kulerica

    Dobro da si prekinula s Tugaljivim, ne treba biti u vezama s ljudima prema kojima si mlaka... Ali nisam uspjela skužiti što je s Oženjenim, jeste li vas dvoje zajedno, jeste li bili zajedno ili ti se samo sviđa ovako izdaleka? Nekako mislim da ti tu nema kruha, možda bolje da malo patiš i plačeš na ramenu svog gay najboljeg frenda, nego da se upustiš u avanturu koja će skoro sigurno imati loš završetak. Inače, jako mi se sviđa TZC kao mjerna jedinica, ali IPAK si nemoj dozvoliti da ti se dogodi ono kaj se dogodilo njoj.

    avatar

    25.02.2009. (23:13)    -   -   -   -  

  • fanny

    Bolje da ti mnogo stvari ostane predmet želje, nego brak s nekim poput Ante Gotovca :)))
    Dok god imamo neispunjenih želja, dotle nam život ima svrhu.
    Pozdravček :)))

    avatar

    25.02.2009. (23:35)    -   -   -   -  

  • whiteflesh

    Krenula pisati komentar, i skužila kako sam se uhvatila u istu zamku ”davanja savjeta” ko i svi. Mda. :D

    avatar

    26.02.2009. (00:29)    -   -   -   -  

  • Amorfia

    nema mi smisla pametovati i davati neke savjete, jer su to situacije u kojima ti samo netko blizak tko te poznaje može dati kvalitetan savjet... no svaki put se razveselim kad vidim da si objavila novi post, imam osjećaj da gledam prezanimljivu seriju :) pozdrav

    avatar

    26.02.2009. (11:05)    -   -   -   -  

  • jja

    Prvo, ja bih rado taj posao! Placa, za hrvatske uvjete nije losa, a uz to ides u shopping iz kojeg cak i ne izadjes praznih ruku a i ne skida ti se ulvo sa place. Gdje ces bolje?

    Ovo bolje petroleja zvuci divno.
    Moje sve prijateljice vole azijsko ( i ja ali ne stalno) a naj je cak Azijatkinja glavom i bradom pa se zna sto se uvijek kod nje jede i onda kad se nadjemo da idemo van ona bi opet na azijsko! E ne moze. Sad je upoznala i pokoji hrvatski restoran i zavoljela doradu a i cevape i zagrebacki.

    I frend-sefic barem zna za fun, moja bivsa sefica je doslovce dobivala fraze kad bi petkom saznavala da ja zapravo imam planove za vikend i da necu citati petu strcnu knjigu.

    "ešto kao par mekanih svijetlih Tod's mokasina od brušene kože (ružne dozlaboga ali udobne)"

    Meni nisu ruzne.

    "Jednog sam imala još i prije nego je postao obavezan"

    Ha, ha i ja.

    Cinjenica da nosis balon haljinu je dokaz da nemas problema sa kilama, naime oni koji ih zaista imaju ne mogu si priustiti balkon haljinu.

    Kako je Tugaljivi primio vijest i sto si navela kao razlog prekida?

    I bolje je tako. Samo, pazi se tog ozenjenog, taj ne voli nikoga osim sebe ili sebe voli najvise.

    avatar

    26.02.2009. (11:28)    -   -   -   -  

  • Bugenvilija

    A pas mater, taman sam pomislila kako će biti nešto od tog jadnog Tugaljivog...

    avatar

    28.02.2009. (00:09)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...