Komentari

kristinak.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • TDW

    I feel ur pain, sistah!

    avatar

    21.02.2009. (00:37)    -   -   -   -  

  • The Sims 3 Sapunica

    Moj gaydar je u kurcu. :)

    avatar

    21.02.2009. (23:43)    -   -   -   -  

  • PartizAna

    ajde da ti starija drugarica nešto kaže... sve ove značajke gejstva koje vrlo stereotipno nižeš ovdje ti zadnjih par godina niš ne vrijede, pogotovo u našem malom konzervativnom mistu... većina lezbi koje znam otamo nema ama baš ništa od ponašanja i izgleda ove tvoje, dapače izgledaju vrlo ženstveno i pičkasto, if you know what i mean, a sve zato da ne bi netko slučajno skužio što su. u zg ti pali ovo s butch izgledom al zg je veća bara. tako da, micica moja, il ćeš morat doći vamo pa hvatat butch komade gdje god želiš il će ti se morati početi sviđati femmice :).

    avatar

    23.02.2009. (10:54)    -   -   -   -  

  • Kristina K

    Da me se pita, ja bih najradije ufatila neku girlie girl (kakve su do sada i bile moje bolje polovice koje su BTW uvijek, as it turns out, ufatile mene), ali yebemu miša, tu sam tek u banani. Ako nisam u stanju "pročitati" lezbijku u svom stereotipnom izdanju, kako ću tek skontati femićku, jadna li mi majka? Razumiješ li ti to, rođo moj?

    avatar

    23.02.2009. (12:31)    -   -   -   -  

  • PartizAna

    E jebiga da. Mene je moja ufatila i ona bivša također (e, na svadbi je bila i ona, o tome ću post složiti čim se naspavam jer sam u subotu slavila a sinoć gledala oskare) a nijedna ni druga a bome ni ja ne "ličimo" na lezbe. I zapravo sve koje mi padaju na um kao super cure (za tebe i općenito) totalno ne bih sukžila da ih ne znam :-/.

    avatar

    23.02.2009. (15:47)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...