Komentari

umojojkuhinji.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • maxiene

    Ako je kiselo zelje isto sto i kiseli kupus, onda sam prvi put vidjela recepte za takve pite na coolinarici. Svida mi se i interesantna mi je kombinacija kiselog kupusa sa krompirom. To je nesto novo za mene. Znam da kiseli kupus fino ide sa jabukom (pravila sam nekoliko puta zapecen u pecnici), ali vrijedi probati i sa krompirom. To mi je omiljeno povrce:)

    avatar

    21.02.2009. (02:47)    -   -   -   -  

  • anica

    Zdravo ! Redovno posjecujem tvoj blog i mnogo puta pravim i sama kolace cije recepte nalazim na ovom tvom blogu. Ali jedan kolac mi je `` zapao za oko`` mada nisam mogla nac i recept od njega. Mozes li mi reci naziv ovog kolaca kako bih ga lakse nasla ili mi poslati link na koji mogu procitati recept ?
    Slika kolaca je:

    http://img99.imageshack.us/img99/4585/dsc00012hl2th.jpg

    Unaprijed zahvalna
    Ana

    avatar

    21.02.2009. (14:03)    -   -   -   -  

  • Sanela Mallory

    maxiene - imam neke recepte za kupus u kombinaciji s jabukama (imam čak i za kombinaciju s ananasom), ali to je malo previše "otkačeno" za moju tradicionalnu obitelj. Inače, koristila sam jabuke u slanim složencima s raznim povrćem itd. - ali nije mi se svidjelo, jabuke mi nisu pasale u to. Inače, za mene je kiseli kupus i kiselo zelje ista stvar:)

    avatar

    21.02.2009. (15:20)    -   -   -   -  

  • Sanela Mallory

    Ana - drago mi je da ti se sviđaju recepti s bloga:)
    Recept koji tražiš je "Glorija rolana torta". Radila sam jednom tu tortu, ali nisam bila zadovoljna ishodom - pa se recept nije kvalificirao za unos na blog:D Nije ni fotka nešto osobito, ali torta je relativno dobro izgledala (bolje joj je bio izgled, nego okus) pa sam stavila tu sličicu sa strane na blog. Ne kažem da je torta nejestiva, ali meni se nije svidjela. Krema se radi tako da se skuha puding od čokolade i kad se ohladi u to se umiksa 250 g maslaca - a mene ta krema uopće ne oduševljava.
    Nisi mi napisala svoju adresu, a provjerila sam i pristigle mailove - nisi mi poslala ni mail.
    Taj recept po kojem sam radila je iz časopisa Lisa. Nema baš smisla da u komentar pišem cijeli recept, pa mi pošalji mail adresu (na desnoj strani bloga je moja mail adresa), ako hoćeš da ti to pošaljem. Nadam se da ćeš vidjeti ovaj moj odgovor, ovdje:)

    U međuvremenu našla sam još jedan recept za ovu tortu, koji je drugačiji, a torta se "rola" na isti način i na kraju izgleda isto kao ova koju sam ja radila. U tom receptu mi se sviđa krema, radi se sa želatinom. I taj recept već mjesecima čeka da ga isprobam, ali još nije došao na red:( Možeš ga isprobati, pa javi kakav je:)
    http://www.oetker.rs/wga/oetker_srb/html/default/debi-7hae9v.srb.html? TTKey=gesamt

    avatar

    21.02.2009. (15:33)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...