Komentari

babl.blog.hr

Dodaj komentar (17)

Marketing


  • suzi q.

    imoćanin, ako se ne varam?

    avatar

    18.02.2009. (22:04)    -   -   -   -  

  • hatepogodak

    ovo je odlično napisano. šteta da je od svega što je napravio ostala zapamćena samo relativno neuspjela reforma školstva.

    avatar

    18.02.2009. (22:08)    -   -   -   -  

  • prokontra

    jedino političarima i pjesnicima daju ulice i podižu spomenike tek kad umru (s časnim izuzetkom Bandića, no on je lopov, a ne političar).

    avatar

    18.02.2009. (22:15)    -   -   -   -  

  • Nesvrstani

    Nedvojbeno velik i pošten Čovik. Čovik i točka.
    @suzi: točnije - Zagvožđanin

    avatar

    18.02.2009. (22:20)    -   -   -   -  

  • zoccao

    Veliki čovjek. Vremena koja dolaze će njegove ideje i ideologiju prihvatiti i potvrditi. Prije ili kasnije. Zbirka tekstova "Hrvatski karusel" je nešto što svakome preporučam da pročita.

    avatar

    18.02.2009. (22:41)    -   -   -   -  

  • suzi q.

    dobro, sam da nije iz Zmijavaca...

    avatar

    18.02.2009. (22:52)    -   -   -   -  

  • anarhija weekly

    Ma usporedite samo današnjeg ministra obrazovanja Primorca i Šuvara - nema teorije da je Šuvarova reforma školstva mogla biti lošija od reforme ovog diklića. Ali Primorca nema tko niti kritizirati jer nema nikakve intelektualne gerile koja bi rušila sustav...

    avatar

    18.02.2009. (23:12)    -   -   -   -  

  • hebatga

    @ hatepogodak
    "šteta da je od svega što je napravio ostala zapamćena samo relativno neuspjela reforma školstva"
    A daj me majketi poduchi shto je to on napravio ako izuzmemo pizdjenje po komitetima, vladi i dobivanje plache. A da, prichalo se da je guzio jednu pevaljku.
    Hebote na shto je spala rvacka ljevica. Idol Shuvar, jedan od onih koji su bili instrumentalni u rushenju samoupravljanja jer su "drkali po svome" bez obzira na chinjenice. Jedan put davno sam ga slusho kako govori o ZUR-u i skopcho da se nije chak ni potrudio nauchit shto je Kardelj htio rechi. Ili mu u tupastu glavurinu nije mogla uchi poanta kategorije "dohodak". One na kojoj se je sustav trebao razvijati i po chemu je bio kritichno razlichit od ostalih.

    avatar

    18.02.2009. (23:47)    -   -   -   -  

  • velečasni

    @ hebatga: A NSB? A tko je doveo Mimaru u Zagreb? A Klovićeve dvore? Ako to ne znaš, kako bi znao išta drugo? A može se usporediti i Šuvara i Biškupića jer je Šuvar bio ministar i za obrazovanje i za kulturu. Ops, zapravo ih se ne može usporediti...

    avatar

    19.02.2009. (00:36)    -   -   -   -  

  • hebatga

    Ma hebo te Biskupic i tvoje usporedbe. To je ono, bolji gluhi nego choravi. Ne treba mu pas vodich.
    On napravio NSB. Ma majketi. Zato shto se potrefio u doba kad se gradilo.
    Ko shto su Tudjman, Rachan i Sanader ogradili Dalmatinu. Za koju je projekt postojao 25 godina prije. Pa oni "vizionari".
    Mimarino se skrasilo u Zagrebu iz vishe razloga. Gdje je on imao utjecaja ali marginalno.
    Usput, mozete li vi ishta usporedit s nechim kredibilnim ili se morate uvjek uhvatit nekog HDZ-a. Dva brata uboga, hebu jedan drugoga. Svi bi neshto bili Europejci ali se nikad nishta ne moze usporediti sa nechim pametnim u Europi.

    avatar

    19.02.2009. (04:40)    -   -   -   -  

  • Planine i planinarenja

    Odlično

    avatar

    19.02.2009. (08:52)    -   -   -   -  

  • Slučajni prolaznik

    Hoćeš reći - da se nije bavio politikom nego propovijedao filozofiju, bio bi Sokrat.

    avatar

    19.02.2009. (10:09)    -   -   -   -  

  • velečasni

    Hajde, Hebatga, pročitaj još jednom red iznad tvog drugog javljanja. Lijepo piše se da Šuvar i Biškupić nisu za usporedbu (kao što je besmisleno uspoređivati orla i žabu). Na to se ti buniš što ih uspoređujem!

    Da si ostao samo na prvom javljanju, još bi i povjerovali da Šuvar možda nekom prilikom nije razumio Kardelja. Pomislili bi, možda mu je bio loš dan… Ali sada, nakon što smo se osvjedočili da ne znaš pročitati i razumjeti jednostavnu rečenicu koja ti je pred nosom, kako da ti vjerujemo da ti možeš prosuditi što je netko govorio tijekom barem sat vremena? Onaj koji ne može shvatiti jednu rečenicu prosuđuje onoga koji je napisao brdo knjiga!

    Ovim imamo primjer zašto je Šuvar doživio sudbinu kakav ga je zadesila, a i zašto smo svi mi u ovome što nas je snašlo. Previše je prepametnih koji bi se oglašavali i odlučivali o svemu, a ne razumiju ni ono što im je pred nosom. Toliko su pametni da ne vide ni ono što jeste, nego tvrde da je to nešto drugo! Da ih mlatiš batinom ne bi shvatili. Zato su i zaslužili da ih se vuče za nos koliko god se to svakodnevno radi.
    -

    avatar

    19.02.2009. (11:18)    -   -   -   -  

  • .

    Hrvatskom vlada HDZ - STRANKA KOJA JE OTJERALA ŠUVARA, opozicija je SDP - STRANKA KOJA SE ODREKLA ŠUVARA. Kakvi primjereni reklamni slogani! Zašto se onda itko čudi kako nam je. Šef carine vozi Porshe, a njegov sin Lamborhini. Mogu se okladiti kojoj stranci pripada, a sin mu je u podmlatku. Sjećam se scene s televizije kada je Šuvar otjeran iz hrvatskog sabora. Tko ga je ispračao? Šeks! Šuvara je zamijenio lažni svjedok!

    avatar

    19.02.2009. (11:56)    -   -   -   -  

  • pametni zub

    ne znam baš... makar mi se njegova škola kao ideja sviđa, u smislu da bi bilo lijepo da u sklopu škola budu kojekakva postrojenja, zalogajnice, radionice itd, ali ne sviđa mi se što sam morao ići na praksu u u tvornice gdje sam spoznao tužan položaj radničke klase i u socijalizmu

    avatar

    19.02.2009. (14:30)    -   -   -   -  

  • lolina

    zašto je savjetovao curi da nauči mijenjati poslove i "prati " po kompu . imao je dobru viziju kako biti praktičan u vremenima koja slijede .

    avatar

    19.02.2009. (16:04)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...