Komentari

promina.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


 • Suknovci.blog.hr

  Stari zabilia je snjig i obalu i otoke , a u Kalelargi u Šibeniku je bilo 10 cm snjiga , mislim da su mi rekli da je zadnji put bilo tako negdi '82 ili '83 .

  Slike su super .
  Mogli bi napravit foto albume Promine kroz godišnja doba ( lito , zima , jesen , proliće )

  Na maškare se obavezno ide ...!

  avatar

  18.02.2009. (23:54)    -   -   -   -  

 • sany promina.blog.hr

  Živija @Suknovci

  Ispričavam se što sam prekršio tvoju zamolbu u vezi komentiranja.
  Poštujem tvoju zamolbu, i neću komentirati zadnji komentar koji se odnosi na mene na suknovci.blog.hr-u.
  Pošto me već dobro poznajete, i znate da nikoga nisam ostavio bez odgovora, tako ću i „Nepoznatom junaku“, čovjeku koji često mijenja imena, a ja sam mu uvijek meta odgovoriti na njegov komentar koji je napisao na suknovci.blog.hr.

  A komentar glasi:

  „šta si se uzjapurija sani ?....jel to zbog izbrisanog komentara koji je istinit o tvom prijatelju ...ili navedenog posta o drvenim pragovima......izgleda da sam pogodio u "žicu",,,,,pale dvi "mušice" jednim udarcem,.... čujem da si dobio poziv za prominsku noć kao počasni gost .....nadam se da nećeš propustit kao prominsku misu...sve je mukti ...iće,piće,prijevoz,ulaznice,....ma zašto ne,tko može odolit,..usput zahvaljujem našem Željku što nam je to sve omogućio kao i ostale susrete a pogotovo veliko mu hvala za utakmicu Zagora-dinamo jer nas je ugostio u svojoj kući !!!!!!!!!! BOG VAS BLAGOSLOVIO !!!!!!! (ja 18.02.2009. 22:39)“

  Komentar o kojem govoriš, ja nisam uspio pročitati prije uklanjanja sa suknovci.blog hr-a od strane Urednika, pa isti ne mogu ni komentirati.
  Ostavi isti komentar na promina.blog.hr-u, i onda ću ti rado odgovoriti…

  @„čujem da si dobio poziv za „Prominsku noć“ kao počasni gost“

  Znaš i sam da je nisam dobio, ali da sam je dobio rado bi se odazvao…
  Bila bi mi čast doći kao gost na nju, ali na tvoju radost, kako sad stvari stoje neću ići, bez obzira na sve pogodnosti za koje se ti inače prodaješ: „sve je mukti ...iće,piće,prijevoz,ulaznice“. Eto, odlit ću tomu za razliku od tebe!

  Kad smo kod „Prominske mise“, ona se organizira za Promince u Zagrebu, a ne Promince iz Promine…Ali da sam i na nju pozvan, da zabilježim taj događaj na promina.blog.hr-u, rado bi se odazvao…

  @ „usput zahvaljujem našem Željku što nam je to sve omogućio kao i ostale susrete a pogotovo veliko mu hvala za utakmicu Zagora-dinamo jer nas je ugostio u svojoj kući !“
  Tko se sad od nas dva prodaje za iće,piće,prijevoz????????

  Nisam siguran da ti je Željko Džapo platio zadnje putovanje u Zagreb? Bolje rečeno, znam da nije….
  Nisam siguran ni da je on preuzeo organizaciju ručka nakon Mise…?
  Bolje rečeno, znam da nije on nego Zavičajni klub…

  Eto, „Neznani junače“ odgovorio sam na tvoj komentar, a pozivam i tebe da ne zlorabiš suknovci.blog.hr i ostale blogove koje rado posjećujem za obračune sa mnom, nego da to učiniš ovdje-na promina.blog.hr-u.
  Skrivanje ti nema više smisla, jer kad se sretnemo „uživo“, tvoj izraz lica mi sve govori…
  Oslučio si me blatiti anonimno, samo što te govor tijela odaje u stvarnosti… i to ti više nema smisla…
  Stani konačno imenom i prezimenom iza svojih stavova, valjda imaš toliko hrabrosti?

  Pozdrav uredniku suknovci.blog.hr-a, ali i „Neznanom junaku“,

  avatar

  19.02.2009. (10:20)    -   -   -   -  

 • sewen2

  Kako je s one strane Promine - u Lišnjaku?

  avatar

  19.02.2009. (13:50)    -   -   -   -  

 • donin svijet

  Pouzdano znam da neki imaju potrebe prozivati i postrojavati ljude jer ne posjećuju mise u svojoj župi.... ali da se proziva ljude što ne putuju na mise u Zagreb... to još nisam čula.
  Mislila sam da je odlazak na misu čovjekova potreba, a ne obveza prema selu i seoskim evidentičarima. Nije li vjera osobni izbor i pravo svakog čovjeka... nešto toliko intimno i sveto? Zbilja se čudim ovakvim vulgarnim napadima. Očito postoje face koje se osjećaju nadljudima kad na ovaj način imaju potrebu prozivati druge ljude. Sramota!!!!

  avatar

  19.02.2009. (20:02)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...