Komentari

nkzro.blog.hr

Dodaj komentar (18)

Marketing


  • donin svijet

    Radi poštenja... moram naglasiti da i Marin Jurjević iznosi slične stavove na tu temu... javno... na svom blogu.
    Sa zadovoljstvom ću pratiti ovaj blog.... Ne znam baš puno o Ranku Ostojiću. Ne živim u Splitu.... ali zanimaju me razmišljanja i ponašanja političara koji nas predstavljaju u ovom ludom političkom košmaru naše zemlje.
    Simpatičan mi je vaš način uključivanja u predizbornu kampanju. Građani imaju na to pravo... i svaka vam čast što ste ga iskoristili. :)

    avatar

    17.02.2009. (21:01)    -   -   -   -  

  • Prošpero

    Marin Jurjević nije vijećnik u Splitu, ako se šta nije prominilo u zadnje vrime. Ovo se odnosilo na one koji su tamo sidili i digli ruku za dvoranu. Koliko se škola i dvorana moglo napravit za tu istu lovu, to je pravo pitanje. Čudilo bi mi da Marin Jurjević ka odgovorni političar nema takvi isti stav o dvorani. Samo nisan nigdi pročita da je to reka. Ako je svaka čast. Tribalo je malo popričat s ekipom iz SDP-a i HNS-a koja je podržala dvoranu da se odupru pristisku koji je sigurno postoja, ka ono ko je kontra dvorane taj je kontra prvenstva, ko je kontra prvenstva taj je kontra Hrvatske. A nije tako, baš je suprotno. Neman pojma ko je onda odlučiva, al volija bi se da bar 1 jedini vjećnik pobunija protiv ovakvoga rasipanja.

    avatar

    17.02.2009. (21:25)    -   -   -   -  

  • donin svijet

    Napisala sam ti to općenito... tko je od političara komentirao.... Nemam pojma tko su vam vijećnici. Ja sam ti tu samo padobranac.... Ali želim Splitu sve najbolje. ;) Dvorane nisu problem samo Splita.... to razbacivanje love je po mom mišljenju državni problem.
    Jesi li čitao u tisku kako su se Nijemci snebivali kako se uopće jedna toliko zadužena zemlja upušta u organizaciju SP-a? S pravom su nas na taj način prozivali!!!! Mudri gospodari to ne čine.

    avatar

    17.02.2009. (21:38)    -   -   -   -  

  • Prošpero

    Ne pratin baš sve novine, radija, televizije al ovo je prvi put da san vidija da se neko pobunija... Nisan moga virovat, nisan očekiva takvo nešto, čak ni od Ranka Ostojića... Baš me ugodno iznenadija! A šta je tu je... Kad bi bar naučili iz ovoga da se takve stvari više ne rade...

    A dobro si rekla da je to problem cile Hrvatske... svi građani to sufinanciraju priko vlade. Baš mi je drago da si navratila, iako su ovo lokalni izbori ima masu zajedničkih tema, zajedničkih pitanja u svim općinama i gradovima. Dobrodošla! :)

    avatar

    17.02.2009. (21:44)    -   -   -   -  

  • donin svijet

    Hvala ti na dobrodošlici. :)

    avatar

    17.02.2009. (21:54)    -   -   -   -  

  • Prošpero

    Hvala tebi šta si došla... Navrati i kritiziraj a možeš i hvalit :)

    avatar

    17.02.2009. (22:03)    -   -   -   -  

  • PartizAna

    Meni je Ranko super, osobno ga znam, držim fige da uspije!

    avatar

    17.02.2009. (23:37)    -   -   -   -  

  • Omudina

    ja jedva čekan kad će Luka Podrug krenit u kampanju pa kad na radijo split bude opet: Za koga čemo mučeniče? A sva č tvrda da ne mogu tvrđa :-)))

    šta se tiče Arene, mislin da je bolje da imamo nju, nego da su sredstva otišla u pogodovanje lokalnin građevinskin mešetarima. isto tako mislin da nije bilo ni misto ni vrime da se gradi takav objekat. a šta sad možemo? možemo se brčit da imamo Arenu:-)) Bolje i nju nego novi Rivu, koju su koliko se sićan amenovali oni prije ADZja...Sve je to idi mi dođi mi. Ne virujen da bi SDP stopira izgradnju Arene da je bija na vlasti.

    avatar

    18.02.2009. (10:06)    -   -   -   -  

  • marchelina

    benti luku podruga
    oma mi skoči tlak
    pfuj bljak
    evo ko će mene natirat da guknem nego omudina :)))

    avatar

    18.02.2009. (12:36)    -   -   -   -  

  • Palagruža

    Kakva je danas situacija u Splitu? Imamo gradonačelnika koji je lutka na koncu, Sanadera i Rošina. Danas Split i nema gradonačelnika. Možda je to i prvi put u bližoj povijesti da se Splitom ne upravlja iz Splita već iz Banskih dvora. Sve što se dešava u Splitu režirano je u Zagrebu. Jednom riječju Split se ne vodi iz Splita. Vrijeme je da se Splitom upravlja iz Splita. Zato podrška Ranku Ostojiću. Samo naprijed i hrabro!

    avatar

    18.02.2009. (14:30)    -   -   -   -  

  • Prošpero

    @Ana: Ako on ne uspije, teško da će i Split!

    avatar

    18.02.2009. (15:28)    -   -   -   -  

  • Prošpero

    @Omudina: Luka mi je sasvim neprihvatljiv sa svojim ekstremnim stavovima al moran priznat da mu koji put izleti i neka pametna. Arenu bi 100% gradila i oporba da je na vlasti. Bila bi ista sapunica, samo podjela glavnih i sporednih uloga nebi bila ista. Ne volim klimoglavce bez obzira na stranku.

    avatar

    18.02.2009. (15:31)    -   -   -   -  

  • Prošpero

    @marchelina: Prije svakih izbora s velikim nadama koalicije formira Luka, a onda ispadne naivna tuka.

    avatar

    18.02.2009. (15:32)    -   -   -   -  

  • Prošpero

    @Palagruža: Vrime je da konačno dođe čovik koji ima svoje ja, koji zna napravit nešto konkretno, koji se ne okriće kako vitar puše. Vrime je da dođe vrime da ja mogu bit ponosan ko mi je gradonačelnik.

    avatar

    18.02.2009. (15:35)    -   -   -   -  

  • donin svijet

    Prošpero.... kakva je situacija kod vas? Uživate u grudanju i pravljenju Snjegovića... ili je panika?

    avatar

    18.02.2009. (18:36)    -   -   -   -  

  • Prošpero

    Bilo je malo panike jer svi ljudi u nas nisu baš navikli na snig al sve u svemu ok je prošlo. Dica su guštala i grudala se i usput svima počistili snig s auta :)

    avatar

    18.02.2009. (20:52)    -   -   -   -  

  • Tvrda stina

    Poznajem Ranka Ostojića od rođenja, kad je rasta, studira i kad se ženija, kad se uspinja i kad je pada. Uvik je bio na čovik svom mistu.
    Ali jedan detalj mi se u vezi s njim posebno dojmija. Prije nego što je posta načelnik policije Splitsko-Dalmatinske županije, radio je kao donačelnik za poslovne i stambene resurse grada (Splita, naravno). Tek oženjen, s malim ditetom, nije iskoristio svoj položaj da se domogne stana. On, otac mu, prijatelji i susidi uredili su praonu u dvorištu stare obiteljske kuće koju je nasljedio njegov otac. Još i danas tu živi..

    avatar

    02.03.2009. (20:18)    -   -   -   -  

  • Prošpero

    @Tvrda stina: Dobro da si ovo spomenija. Bit će još riči o ovome.

    avatar

    03.03.2009. (20:52)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...