Komentari

dragaraga.blog.hr

Dodaj komentar (3)

Marketing


  • Elle Woods Gone Brunnette

    A zašto ne?

    Ja poznajem poprilično inženjerki kojima se čišćenje nametnulo kao jedina opcija za preživljavanje! Sama sam dok sam studirala između ostalog čistila urede, unatoč svom izboru da budem intelektualka!

    A činjenica je i da ćeš teško nać frajera koji će potražiti posao čistača/spremača... :D

    Tako malo dijete se može igrati s roditeljima pospremanja, tj. pomoći u pospremanju, ali djeca se i van vremena kad roditelji pospremaju vole igrati odraslih, pa zašto onda ne bi imali igračke kojima mogu imitirati poslove koje rade veliki? Da im damo pravi mop i pravu metlu da se igraju (mada to uopće nisu loše igračke, hehehehehe) pa da porazbijaju pola kuće?
    Mislim, kad već imaju igračke posuđe, kompjutere, blagajne i slično?
    Djeca se igraju i samoposluge, rado i često, pa opet ne razviju sve curice ambiciju da postanu blagajnice.

    avatar

    16.02.2009. (16:17)    -   -   -   -  

  • PartizAna

    Trenutačno sam u fazi da bih rado mijenjala svoj "intelektualni" posao za posao čistačice ili kućanice pa doma prala podove ili čak nepoznata stubišta po gradu. Kad sam bila mala htjela sam biti smetlarka i voziti se otraga na kamionu za smeće, to mi je izgledalo kao posao snova, vozati se po raznim kvartovima, upoznavati nove prijatelje i pronalaziti razne odbačene a korisne stvari. Mama me nikada nije učila da spremam stan, da joj pomažem, nego mi je kupovala slikovnice i knjige pa ja tako cijeli život čitam i fantaziram a stan mi je neuredan sve dok mi draga ili mama ne skrenu pozornost na to.

    avatar

    16.02.2009. (16:47)    -   -   -   -  

  • MiG

    Pa možda može čistiti i sa tim igračkama, samo je veličina prilagođena djetetu?! ;) Meni zvuči logično. A igračka je didaktična, bolje to nego pištolj, zar ne?

    avatar

    18.02.2009. (15:47)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...