Komentari

ana1981.blog.hr

Dodaj komentar (9)

Marketing


  • djevabajna

    sejooo! pa jesan li te ja to ins-pirsala? ha? a? ha? i šta me nijes linkovala pa da imam onda puno p-o-o-s-a-č-a i k-o-m-a-č-a? ha? a? ha? (viš kak sam sprejebala dariusa i d rest ov d bloghaertim da me ne kikaju i benaju jer zagnojavam i spamam! ljukava ljisica!)

    nego. elem. obvidno je i očigledno da smo i u tome sliđne. ljubice zubice moja! ja to obavim ekstra rapidito i vaja con dios! pobogu i poisusu! go, go, go! al moram stat u odbranu svog ljubljenika..njemu se ništ ne sasuši! kuiš! on čistog dupenceta čeka sljedeći tranvaj! kuiš! a i zdruge ztrane, ak već sidi i čeka, ha onda saka čast, bar to vrime pametno utroši..ti bi kao učiteljica morala propagirat čitanje kao takvo i sve dobrobiti istog! e.

    nadalje i nabliže, daj se pazi!!! kad čitam da se samoozljeđuješ, mam mene se boli..sva se najebežim od muke!

    odron zuba, lijeve prednjice, imah pred godinuipo u jamerici ko što znaš..tagda znam kako vam je, neneznate, znaaam, znaaam..

    i sad je ovo već frikabili rokabili, al jedno vrijeme sam sanjala da sam na veceju i obavih nužtu, potroših rolu papira ez južual, pustim vodu, a kad tamo - sve se vrne nazaj! s još extra sadržajem! prelazi preko ruba školjke! a ja u panici štaću kudaću! frendičina mama koja se bavi tim čaribari snovima i prediktinsima veli da ću uskoro ubirat plodove svog rada.. srećom pa niš ne delam.. tagdaono..meni ni iz džđepa ni u džđep..

    ugl, bum ju pitala kaj znače ovi tvoji snovi..

    :*

    avatar

    16.02.2009. (10:36)    -   -   -   -  

  • xiola bleu

    ja uzmem bocu sa dezinfekcijskim sredstvom pa ponavljam kemiju.

    avatar

    16.02.2009. (16:51)    -   -   -   -  

  • seoska idila

    nužda obično obavim relativno brzo. što ne znači da ne čitam na veceju. baš mi super (np. kod šogorice) jer na polici drži stare novine. ko nove su!! kaj ja mogu. meni to nije bed. poslije lijepo operem ruke (ne čitam nakon što obrišem guzu, s oproštenjem)... u čemu je problem???

    avatar

    16.02.2009. (21:00)    -   -   -   -  

  • Shimilam

    ja osobno volim štivo za čitanje u takvim prilikama (ne stralno da se kužimo), jerbo moj metabolizam je ko Jo-ov drugi stup, malo bi pa malo nebi, pa si ja zicnem uzmem štivo u rukice i mila majka!
    a kaj se tiče tvojih zahoda, da ne duljim: sranje znači pare. pare kao dobila buš pare. zakej ja nikad ne sanjam kakicu? treba mi malo nofčeka!

    avatar

    17.02.2009. (13:38)    -   -   -   -  

  • Shimilam

    p.s. - komdić od zuba? ja ih trenutno imam napraviti 7 komada, a još nisam došla ni blizu 30-te. za pet godina bum hodala po bijelom svijetu s gebisom ko penzići, samo kaj bum za razliku od njih imala niti 10 godina staža

    avatar

    17.02.2009. (13:40)    -   -   -   -  

  • z.l.e.v.A.n.k.a.

    Ljudi dragi, pa ja dok moram - moram. Nema tu čekanja i stiskanja i gledanja u fuge. A-a. Jednostavno odahnem i gotovo. Ono, ko da mi je opal kamen sa srca. Samo kaj nije kamen i nije sa srca i nije SA nego iz (dubine duše). Dosadno je sedeti na wcu. Zabole noge. Kaj vi idete na wc dok ne morate? Pa onda čekate da vam nadođe? Kak? Ne kužim ja to. Zakaj? Zakaj ne ići dok se mora i gotovo je u tili čas. Tili čas mi je super.

    avatar

    17.02.2009. (23:12)    -   -   -   -  

  • prokontra

    Iz ovog posta proizlazi da jedino žene mogu najbrže i najbolje oprati WC školjku i dodatne sadržaje. Slažem se.

    avatar

    18.02.2009. (10:56)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...