Komentari

malebratzzu.blog.hr

Dodaj komentar (50)

Marketing


  • maria,iw3

    hhh

    avatar

    15.02.2009. (17:10)    -   -   -   -  

  • anna.d.grubi.

    bahahahahah..nie wama Lako...LOL..

    avatar

    15.02.2009. (21:11)    -   -   -   -  

  • maria,iw3

    naravno

    avatar

    15.02.2009. (21:16)    -   -   -   -  

  • Hrvoje

    Rakija (albanski: raki, makedonski i srpski: ракија ili bosanski:rakija, rumunjski: rachiu, bugarski: ракия; sve iz tur. rakÄą) je žestoko piće slično brandyju i votki, izrađeno destilacijom ili fermentacijom voća, popularno među balkanskim narodima. Sadržaj alkohola obično iznosi oko 40%, ali domaća rakija može biti jača, od 50 do 60%. Prepečenica je dvostruko destilirana rakija, gdje sadržaj alkohola nekad prelazi čak i 60%. Brlja je popularni naziv za jeftinu rakiju loše kvalitete.

    Rakija se smatra nacionalnim pićem Južnih Slavena: u Bosni i Hercegovini, Bugarskoj, Hrvatskoj, Crnoj Gori, Makedoniji i Srbiji. Najpoznatiji oblik rakije je šljivovica i proizvodi se od šljiva. Druga često korištena voća su grožđe (najčešće u Bugarskoj i Crnoj Gori), marelice, jabuke, smokve i dunje. Rakija od šljiva i grožđa se katkad poslije destilacije miješa s drugim sastojcima, kao što su trave, med, višnje i lješnjaci.

    Postoji mnogo vrsta rakije, ovisno o vrstu voća:

    avatar

    15.02.2009. (23:37)    -   -   -   -  

  • Hrvoje

    Coca-Cola je bezalkoholno piće od biljnih ekstrakata. Najpoznatije je piće, a ujedno i druga najpoznatija riječ na svijetu - odmah poslije riječi OK. Izumljena je 8. svibnja 1886. godine, a autor je dr. John Pemberton. Njezina je formula jedna od najvećih svjetskih tajni. Drugo ime Coca-Cole je "Coke". To je u isto vrijeme i jedan od razloga što je Atlanta dobila organizaciju Olimpijskih igara 1996. godine, na stogodišnjicu moderne povijesti ovih igara, a istovremeno i stogodišnjicu Coca-Cole. Coca-Cola je danas nakon više od sto godina postojanja jedan od najpoznatijih svjetskih brandova

    avatar

    15.02.2009. (23:37)    -   -   -   -  

  • Hrvoje

    Smokva (lat. Ficus) predstavlja biljni rod iz porodice murva (Moraceae). Pripada mu oko 800 različitih vrsta koje su raspoređene širom toplijih krajeva Zemlje. Najpoznatija je obična smokva (Ficus carica) čiji se plodovi - zreli ili osušeni - prerađuju u marmeladu, rakiju i kavin surogat.

    avatar

    15.02.2009. (23:38)    -   -   -   -  

  • Hrvoje

    Većinu bordela diljem sjeverne Europe preplavili tzv. shit-eatersi iliti govnojedi, koji orgazam mogu doživjeti jedino kad se hrane izmetom.

    Pored uobičajene ponude, brojni bordeli nude i ''kavijar'' i ''šampanjac''. Iako se takva ponuda čini sasvim uobičajenom, pogotovo za luksuzna mjesta, riječ je ipak o novoj perverziji – degustiranju mokraće i jedenju izmeta.

    I cijene su povoljne. Kreću se od 50 do 200 eura, ovisno što klijent želi.

    Dakle, ako klijent želi pojesti govno, to će ga stajati 50 eura, no ako želi nahraniti prostitutku izmetnom cijena je četiri puta veća.

    Vlasnik jednog nizozemskog bordela kaže da ga dnevno posjeti desetak shit-eatersa te tvrdi da su djevojke s proljevom na cijeni.

    Novi zahtjevi mušterija ne padaju prostitutkama baš lako, kako kažu, potrebna je velika koncentracija da bi se mušteriji pružio nezaboravni užitak.

    Ljudi koji imaju potrebu jesti izmet kako bi se seksualno uzbudili zadovoljstvo nalaze u podčinjavanju. Nakon što isprobaju sve vidove dominacije, od vezivanja do bičevanja, uglavnom završe na shit-eatingu.

    GOVNOJED

    avatar

    15.02.2009. (23:39)    -   -   -   -  

  • Hrvoje

    Pozdrav,

    ekipa usranog portala se vraća s godišnjeg odmora koji je bio usran. Na kraju sezone objavljujemo natječaj za najlijepše govno godine. Prvi natjecatelj nam se javlja iz Zagreba. Pa pogledajmo:

    Dragi govnojede i proljevčino,

    javljam vam se sa Rudeša. Pa da se predstavim: zovem se Ilija Odobašić, rodom sam iz Gunje. Imam 33 godine, neoženjen i radim kao kontrolor u firmi ZET. U tom poslu sam već 15 godina i prošao sam sito i rešeto. Često sam se usrao tijekom dugih noćnih vožnji ali do sada nisam znao kako da unovčim tu sposobnost. U nadi da će ipak moje govno biti naljepše, šaljem vam sliku istoga. Govno je od crnog piva i sladoleda. Na ovaj natječaj sam se prijavio jer se nadam osvojiti neku djevojku kad postanem poznat a i novac će mi dobro doći jer moram krečit stan i sredit pločice u kupatilu. I samo da kažem da govno smrdi i više nego se dade iz slike zaključiti.

    Ilija

    avatar

    15.02.2009. (23:39)    -   -   -   -  

  • Hrvoje

    Specimen 1 - Tvrdo govno
    Tvrdo govno prilikom prolaska kroz čmar stvara vrlo čudan osjet. Teško ga je istisnuti, ali u isto vrijeme to pričinja ogromno zadovoljstvo. 47% ispitanih tvrdi da istiskivanje tvrdog govna kod njih uzrokuje osjećaj sličan orgazmu. Također, pri istiskivanju tvrdog govna, potreban je minimalan broj listića WC papira za čišćenje nakon nužde. Jedina loša nuspojava koja se manifestira kroz snažnu bol javlja se kod osjetljivih anusa, pogotovo pogođenih hemeroidima.
    Ocjena - tvrdo govno donosi puno više pozitivnog nego negativnog, 90:10 za pozitivnu stranu.

    Specimen 2 - Meko govno
    Meko govno ne pruža gotovo nikakav otpor istiskivanju. Proces je uglavnom bezbolan i zapravo ne pruža niti osjećaj ugode niti osjećaj nelagode. Negativni učinci su ovdje ipak brojniji. Meko govno često zna izaći do pola i na taj nacin zavarati Stvaratelja, koji započne s brisanjem čmara, ali tada shvati da tome nije jos vrijeme. Također, ponajgora nuspojava mekog govna je problematično brisanje. Meko govno se zna, recimo to tako "razmuljati". Brisanje se drastično komplicira, a i financijski izdaci za papir nisu zanemarivi!
    Ocjena - 60:40 na negativnu stranu.

    Specimen 3 - Proljev
    Često proklinjano govno, ono o kojem se ne priča, ono od kojeg se strahuje prilikom polaska na putovanja. Proljev je najnepredvidljiviji i najdivljiji oblik govna. Gotovo ga je nemoguće zadrzati kada krene probijati kroz vrata te je nužno jako brzo potražiti WC. Nastanak mu je također nepredvidljiv te ako je tako grah pao, gotovo ga je nemoguce spriječiti. Jako je često praćen s intenzivnom boli u crijevima, Prilikom praznjenja crijeva cesto dolazi do tzv. "prskanja" koje uzrokuje zagadjivanje cijele skoljke (Nas stalni suradnik, Vladimir, zna nesto vise o tome). Jako cesto prilikom praznjenja dolazi i do pojave orkanskih vjetrova koji u sebi nose cestice proljeva, strucnjaci jos nisu sigurni jeli to pokusaj te vrste govna da se razmnozava na slican nacin kao npr. maslacak. Jedina korisna nuspojava je prestanak strašnih bolova u crijevima koji proljevu prethode (zanemarit cemo srecu i osmjeh na licu koji nastane kad se zamisli izraz lica čistačice javnog WC kad uđe u WC oslikan proljevom op.a. Vladimire, ne smij se).
    Ocjena - vrlo mal broj pozitivnih strana nas tjera da omjer bude dominantnih 85:15 za tamnu stranu sile.

    Vas PROLJEVČINA

    avatar

    15.02.2009. (23:40)    -   -   -   -  

  • Hrvoje

    Istraživanje je završeno - Hrvati vole tvrda govna
    Anketa postavljena na ovom usranom portalu pokazuje da su tvrda govna, sukladno i navodima iz prijašnjih vijesti - omiljena. Meka govna također dobro prolaze kod nas dok je proljev nešto od čega se u ovoj državi zazire. Razdioba glasova nakon tjedan dana izgleda ovako:

    Tvrdo govno: 7000 glasova (70%)
    Meko govno: 3000 glasova (30%)
    Proljev: 0 glasova (0 %)*

    avatar

    15.02.2009. (23:40)    -   -   -   -  

  • Hrvoje

    SUPER BLOG CE BIT..iwchy i marchi ..uzivajte u dobrom drustvu s ozujskim..u'r the best

    avatar

    15.02.2009. (23:41)    -   -   -   -  

  • Hrvoje

    Konzum zove vas ,akcija jos traje konzum puno daje dobrodosli svi..aha

    avatar

    15.02.2009. (23:41)    -   -   -   -  

  • Hrvoje

    Penis homo sapiensa
    Kroz penis mokraćnom cijevi iz mokraćnog mjehura izlazi mokraća i nalazi se završni dio sjemenovodnih putova kojima spermiji tijekom spolnog odnosa stižu u vaginu. Kod male djece je nerazvijen i s vremenom se povećava, a uobličava tijekom puberteta Prosječna veličina penisa odraslog muškarca u mirovanju je 6 do 10 cm, ali maksimalna rastezljivost je vrlo raznolika. Tako npr. za bijelu rasu prosječna veličina penisa u erekciji iznosi 9 do 19 cm, odnosno prosječna rastezljivost je 14,5 cm, promjer 4 cm, a opseg na korijenu penisa 12 cm. Kod muškaraca crne rase ligament koji podržava penis (u visini stidne kosti) labaviji je nego kod bijele rase, pa je položaj penisa tijekom erekcije vodoravniji. Kod muškaraca bijele rase taj je ligament čvršći pa je penis pod oštrim kutom u odnosu na trbuh, što neznatno skraćuje njegovu dužinu. Iznimno kod nekih muškaraca penis u erekciji može dosegnuti i 25 - 27 cm, tada je riječ o makrofaliji, a u literaturi je zabilježena i veličina od 35 cm, ali bez objašnjenja da li se radi o patološkoj pojavi. Muškarci za vrijeme spolnog uzbuđenja uz dva usklađena neovisna refleksa ostvaruju pražnjenje (emisiju) i potom brizganje sjemena (ejakulaciju), a mišićna stezanja u penisu redovito prati svjesni osebujni doživljaj orgazma. Kirurško, zračenjem ili hormonima odstranjivanje spolnih žlijezda (testisa) naziva se kastracija, a potpuno uklanjanje penisa naziva se penektomija

    avatar

    15.02.2009. (23:42)    -   -   -   -  

  • Hrvoje

    odlicno je .eto malo sam dao vijesti iz kulture i znanosti

    avatar

    15.02.2009. (23:45)    -   -   -   -  

  • maria,iw3

    nisam ni mislila da je neko drugi komentiro,,ili neke pametne komove..
    Bog stwori Hrvoje, i kaže: ma šta mi je danas?
    ccc..:))
    ,iwana,

    avatar

    15.02.2009. (23:47)    -   -   -   -  

  • Hrvoje

    Ispravak netocnog navoda:Bog stvori nesto,nadjene mu ime Hrvoje ,i u jednom trenutku rece:Vid bogati sto je lijep.ahahahaha

    avatar

    15.02.2009. (23:49)    -   -   -   -  

  • maria,iw3

    idiotee,,:)
    aj mrš spavat..:)

    avatar

    15.02.2009. (23:58)    -   -   -   -  

  • anna.d.grubi.

    o BOže,,budaleeeeeeee..aaaaaaaaaaaaaaaaaa

    avatar

    16.02.2009. (13:34)    -   -   -   -  

  • ...ToPeR...

    ak ovaj kreten hrvoje nastavi dolazit svijet blogera ce propast..haha..super vam je blog,samo tako nastavite

    avatar

    16.02.2009. (14:00)    -   -   -   -  

  • ...ToPeR...

    pozz!!!

    avatar

    16.02.2009. (14:00)    -   -   -   -  

  • maria,iw3

    hrvoje..to tvoje ponašanje počinje zabrinjavati Hrvatsku i okolicu

    8)

    avatar

    16.02.2009. (17:15)    -   -   -   -  

  • maria,iw3

    slažem se s MAriom,,
    uozbilji se hrwoje,,
    iw..

    avatar

    16.02.2009. (23:35)    -   -   -   -  

  • ...monika...

    ewo mene,,da se nebi naljutile...=)
    super vam je blog...
    iako vec 10...heh

    avatar

    17.02.2009. (17:59)    -   -   -   -  

  • ...monika...

    eto tolko od mene za sada....
    pozzzz...=))

    avatar

    17.02.2009. (17:59)    -   -   -   -  

  • maria,iw3

    tnx..znamoo..al' biće još bolji,,sam dok nam se bude daloo..:)
    iw..

    avatar

    17.02.2009. (18:46)    -   -   -   -  

učitavam...