Komentari

p-a-t-o-l-o-g-i-j-a.blog.hr

Dodaj komentar (10)

Marketing


  • pametni zub

    da, sve rijeke teku u istu kužnu jamu

    avatar

    12.02.2009. (14:58)    -   -   -   -  

  • Akuzmata

    Ovaj taksist me podsjetio na sjajni lik instruktora vožnje iz filma Mikea Leigha "Happy-Go-Lucky". Enraha!

    avatar

    12.02.2009. (17:25)    -   -   -   -  

  • NEMANJA

    Ovo s freonom i frižiderims je točno.
    Inače, o Ciganima imam sljedeću dojavu:

    Jedan je od njih sinoć završio u bolnici, nakon tuče u lokalu u kojemu svira.
    Vidjevši ga razbijenog, dežurni je doktor odmah povikao:
    - Sestro, instrumente!
    Čuvši to, Cigan zaječi:
    - Pa gde bre doktore ovakav sad da ti sviram, ljubim ti karakter!?

    Mislim da je to vrlo smiješan događaj.
    Mislim da se čak radi o anegdoti.
    Neki kažu i o vicu.
    Ne bih išao toliko daleko. Enraha!

    avatar

    13.02.2009. (05:44)    -   -   -   -  

  • inhibitor

    Jeste, odličan je taj događaj s instrumentima.
    Otkrio sam nekakvu zgodnu web stranicu. Upišeš rečenicu koju ti onda neki nevidljivi čovječuljak izgovara na raznim jezicima.
    Ako kliknete ovdje, čut ćete što mi je rekao taj čovječuljak.

    avatar

    13.02.2009. (08:11)    -   -   -   -  

  • lolina

    nabajđam ti ;))

    avatar

    13.02.2009. (11:36)    -   -   -   -  

  • vertebrata

    Hvala što si skrenuo pozornost na Zorana Roška, "Paranoidnije od ljubavi, zabavnije od zla" je prava gurmanska poslastica. Preporučam čitanje uz Sauvignon Blanc i Richarda Straussa.

    avatar

    13.02.2009. (20:22)    -   -   -   -  

  • NEMANJA

    Žena sretne muža za Valentinovo s buketom cvijeća u ruci i sva nasmijana upita:
    - Dragi, to cvijeće je za mene?
    Muž odgovori:
    - Ne, to je za tajnicu.
    Žena poludi i kaže:
    - Svinjo, njoj cvijeće, a meni kurac! Ha?
    Na to će on hladnokrvno:
    - Hoćeš se zamijeniti?

    avatar

    14.02.2009. (07:39)    -   -   -   -  

  • srdelica

    laze, cigani rastavljaju samo frizider koji u motoru imaju helij. on je mlogo bezopasan po ozonski omotac.
    nemanja :))))))))))))))))))))))))))))))))))

    avatar

    14.02.2009. (09:32)    -   -   -   -  

  • nonstalgija

    Masturbirao sam na prištavog Svinjena iz kafane. Nekako se perverzno palim na pjesnike u zadnje vrijeme. Izvadi glavu iz guzice sifiličnog riđana pjesnički brabonjče! Znam da uživaš kad ti veterinar gura ruku do lakta u silovano debelo crijevo koje od milja zoveš obdaništem bakterija. Dečki u kvartu te zovu pjesnoguzac jer ga voliš primati u sve svoje strvinarske pore. Dat ću ti ljubavi kad pustim mutiranog laboratorijskog štakora u tvoja pogana usta da ti malo pošmirgla ubuđali karijes. Patit ćeš kurvo na jakuševačkoj farmi svinja gdje se hraniš talogom usahlih govana iz Kraljevine Jugoslavije i skvičiš: "Rok mi bejbe." Ti voliš krajeve veprovih kuraca koje sladostrasno trpaš u svoja izbušena usta. Sodomija je danas in, možda osvaneš na naslovnici nekog tabloida dok šupkom pridržavaš škare Ivi Sanaderu koji pušta u promet magistralu Zagreb-Petrinja. Nestabilan je truli jezik Franje Tuđmana u tvojim ustima. Konačno si naučio što je pravi francuski poljubac kad su te u kavezu doveli na skup mladeži HDZ-a gdje su ti zabijali članske iskaznice u trulu hermafroditsku pičku. Ispijaš gorku kavu zaražene sperme iz lubanje Draže Mihailovića na ravnogorskoj čajanki dok te uvrštavaju u antologiju četničkog pjesništva 44/45. Logoraška lutkice, zbog nepodnošljivog smrada su te zatvorili u kanalizacijski odjel Pitomače gdje si deformiranim bićima čitao svoje pjesme u samoći hladne noći. Piješ tapirov kurac u prihvatilištu bolesnih životinja zajedno s kurvanjskim nakotom iz Stranke izgubljenih pjesnika. Bičuj se gnome u svojoj izdrkanoj kafani zajedno sa svojim dupeglavim prijateljima. Znam da ti nije lako živjeti s kolegama Alzheimerom, Parkinsonom i HIV-om, ali ne daj se. Digni čelo, budi pravi boem i pusti da te siluju bolesni političari. Budi ustrajan ti si pjesnik, a pjesnici su čuđenje u svijetu.
    Ne daj se pjesniče,
    kanalizacijskih versa
    raširi noge jače,
    tvoj šupak treba mesa.
    Silen voli kurac, ali nijedan kao konjski. Silen je bio gnojna igračka lepoglavskih zatvorenika, ali ga možeš smatrati čmarnim ugruškom ili brabonjskim pridjevom, bez pedera koji ga dijele. Silen želi kurčevog soka danas, veseli se Bozanićevom isukanom maču koji ga kolje i cepa dok se luđački smiješ. On će polizati sve skorene spermaste kapi sa Tuđmanova lijesa koji je poprskan toliko mnogo puta. On je pičkoglavast i voli da ga jebu u sve smradne otvore. Nekoć je bio glavni princ snuff filmova ali su ga odjebali kad je napunio 9 godina. Dugo je tražio novoga kralja da ga tlači sve dok nije otkrio zagrebački hipodrom. Od onda su ga smatrali novom vrstom princa koji je pronašao debelu kurčinu konja riđana u gonoreičnom čmaru. Silen otada svakodnevno krade najgnjusnije prikaze iz staračkog doma samo za sebe. Silen voli jesti govna, ali nikad kao proljev jebeno nemiran i vjetrovito prosut iz nerastovog šupka u njegova gnojna analna ustašca. Silenov anus odavno nije svilen, pohabalo ga je dosta pederastih pohotnika svojim zaraženim alatkama. Silen je princeza haustorskog bala dok ga siluju Cigići i na vrat mu stavljajući pseću ogrlicu govoreći: "Sad si prava tigrica". Silenov zaraženi čmar je neuništiv, pronicljiv, jeben, nenadjebiv, Silen je prilagodljiv svakoj isukanoj cijevi, Silen stoljećima uzima kare u svoja pijana usta, svojim jezikom iz čmarova koji smrde po truleži izvlači brabonjke bajnih ljepojki, a i jak je, prejak, zna pse i ostale životinje, univerzalno je biće, poslušnost je njegovo oružje, kao i tijelo, šarm i velika kara u guzi...Silen tvoj je to, brate!

    avatar

    19.02.2009. (14:58)    -   -   -   -  

  • stroke

    cijeli dan prdim, šaljem pozdrav atmosferi / u životu drugo ništa ne znam, šupak mi je peri-deri.

    avatar

    19.02.2009. (21:07)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...