Komentari

minusiplus.blog.hr

Dodaj komentar (18)

Marketing


  • dr.

    kao što rekoh, pravi sjajnik i remeta!

    avatar

    11.02.2009. (00:44)    -   -   -   -  

  • mszppsippftr (oksi)

    odbijam ovdje izloženo razmišljanje koje je plod kapitalističkog ustroja radnog i slobodnog vremena.
    mip sekcija za permanentni partaj svijesti i podsvjesti, protiv fragmentarnih trenutaka remetluka!

    avatar

    11.02.2009. (09:30)    -   -   -   -  

  • oksi

    da li bi se netko usudio identificirati sve glumce i pjevače (ili likove, ili barem imena dječjih serija u kojima se likovi pojavljuju) u spotu "kad bi svi"? tu je spot. težak zadatak!

    avatar

    11.02.2009. (11:05)    -   -   -   -  

  • oksi

    i još jedan link, samo za dame ovoga kolektiva!

    avatar

    11.02.2009. (11:32)    -   -   -   -  

  • maligan

    uh, đe me nađe. ovo mi je najdraža pjesma od najranijih godina života. a svi koji su mi zavirili u obiteljski album mogu posvjedočiti da sam bila uspješan oponašatelj imitatora Lepe Brene

    avatar

    11.02.2009. (12:05)    -   -   -   -  

  • k.

    eh oksi, na kad bi svi moram reć, otužno je koliko se većina ljudi koja se pojavljuje u ovom spotu ili jako udebljala ili odselila na onaj svijet. jedino se gobac i dalje ponaša identično, sanaja doležal je iz nepoznatog razloga došla na snimanje spota u trenerci (ako se ne varam, to je jedan od apriornih pluseva, što ju uz nastup u attacku za evroviziju čini dostojnom etikete počasnog člana kolektiva). također brine, ako ne i plaši, iskazani entuzijaznam u plesu tadašnje voditeljice malevizije, a danas ambiciozne postdiplomantice književnosti, izvedbenih umjetnosti, filma i kulture. vlado kalember bez greške očuvan, u ulozi bacača rima, naravno, tada jedini crni stanovnik hrvatske. moram iskazat duboki naklon frizeru danijele martinović, nekad su se frizeri slavnih zaista trudili, a ne kao sad, samo hodaju po crvenim tepisima i pretvaraju sebe u zvijezde, pokušavaju zasjenit svoje klijente što nikako nije fer. vidimo i nešto bližih rođaka maligan i puškara, seve je lijepa kao i uvijek, aki doduše nije. tajči je zakon, go tajči i ne skida se s motora, kul! jebote, pa tu je i danijel (!!!), slava raškaj. općenito plus glumicama kojima više nitko ne daje angažmane. i last but not least: vrući fakin led!!! sjećam se natječaja za ime tog malavizijskog maloljetničkog rock sastava. gledatelji su slali prijedloge za ime benda. mislim da sam čak i ja poslala svoj prijedlog (vjerojatno nešto u stilu a) vitalni organi, b) ritam kvarta i c) sjene na grafitu) , no kad je pobjedio vrući led, nije mi bilo nimalo žao i potpuno sam se slagala s odabirom stručnog žirija! završimo s tim sjajnim oksimoronom i dodajmo komentar jednog od gledatelja linka na jutjubu: "snimalo se to u virjeme rata ne bi li s ujedinili i izborili za svoju slobodu a danas nam treba jos i više - jedinstvo i BRIGA JEDNIH ZA DRUGE".

    avatar

    11.02.2009. (16:06)    -   -   -   -  

  • cane

    uvik me se razvuce osmih na lice kada neko priredi komentar vrijedan ponajboljeg posta.plus k ili k plus!

    avatar

    11.02.2009. (17:49)    -   -   -   -  

  • baždarević

    samo jedan mali cjepidlačni komentarčić i jedan kuriozitet. gdjica buci-buci je doktorica književnosti izvedbenih umjetnosti, manevriranja radnim strojevima i filma. imala je i nastupno predavanje. u mladosti, ona i onaj groteskno odebljani ivica drugovali su s vladom kalemberom koji je bio socijalni kripl, nešto kao thom yorke, svi vole njega, on nikoga i srami s esvih i nikud nikad ne izlazi. i onda bi mu rečeni okruglinko IZ plaćao samo da stoji uz njih na šanku bilo di, jer bi po inerciji od 20 cura koje bi minimalno skakale oko vlade koji se u tome nije baš snalazio, bar jedna nakraju pijana završila s IZ. to su bili dani.

    avatar

    11.02.2009. (18:24)    -   -   -   -  

  • dudov

    sjajno kocko! jedino moram upozorit da sanjica nije nemarno došla na snimanje spota u trenici (i tako ne znajući osvojila plus), nego je ta majica tada bila ultimativni hit! sjećam se moja sestra je imala istu takvu ljubičastu i uuu kako li joj sam zavidila. mene iznenađuje koliko je inovativan i odličan spot, a sniman u takvim vremenima. ono, skoro pa 3D, stalno netko iza, naprijed. još me na nešto to sve podsjetilo; kako smo svi u razredu trebali poslat paket svom vojniku. ono pljuge, cedevita, čoksa. i naravno neko pisamce potpore i zahvale što se bori za nas. ajme, bila su to druga vremena, zbilja ima ovaj gledatelj pravo.

    avatar

    11.02.2009. (19:18)    -   -   -   -  

  • oksi

    kocko, zbilja kvalitetna i istinita analiza tog spota, svaka čast! ta analiza je odraz života i istine, da se izrazim kao moj mentor o mojem scenariju! medjutim, neka kljucna pitanja nisu rijesena? kako se zovu likovi i serija mokrovica i slavice, kako se zove ovaj vitez i klinac s njime, tko je ova s blazenkom leib, ko su ovi s polucilindrima, koja je emisija bila di su bili taj decko i 2 zene koji glupo plesu s rukama? sve su to poznata lica, ali stvari valja precizno definirati!!! radujem se svim buducim analizama u kockinom stilu!

    avatar

    11.02.2009. (22:30)    -   -   -   -  

  • oksi

    + prenosim poziv dževada gevaračea: "

    Ima zabava ovdje u petak! Zato masku ili kostim na sebe, i hodite amo, no! Nije naodmet povesti nešto za popit ili pojest ili prijatelje jer nikad se nezna. I tu svoju masku-kostim svakako ponesite! a u petak u 8!"

    za adresu pitajte mene il njega, da je ne pišem javno, pa da se pojave neki dimnjačari il visibabe, kajjaznam.

    avatar

    11.02.2009. (22:37)    -   -   -   -  

  • baždarević

    bez da osvježim sjećanje uvidom u spot, vitez je papundek, popularni lik iz mnogih aktualnih uspješnica iz ADU kuhinje. popularnost stekao kao kalfa roko prču. je li tako?

    avatar

    11.02.2009. (23:15)    -   -   -   -  

  • ćuskoba

    mokrović je bio poštar duje, a kak se zvala emisija se ne sjećam. a kalemberu s obzirom na porijeklo ipak respekt šta je preživio 90-e. i još k tome kopao rovove za namamit ženee a papundek je iz velog mista, a ako me pamćenje ne vara prč je iz malog. ne pojavlje li se taj vitez isto u smogovcima? a glumac je valentić il tak nekak

    avatar

    11.02.2009. (23:41)    -   -   -   -  

  • oksi

    prateći vaše komentare, je li moguće da je duško valentić (citat iz autobiografije: "Rođen u inozemstvu (Pančevo)") bio vitez? koja je to emisija?

    avatar

    12.02.2009. (03:03)    -   -   -   -  

  • nina morić

    u tehničkom smislu, roko je bio u malom mistu, al to je ak robujemo teoriji historijskog identiteta. ja sam naprimjer, uz moju nonu, više poklonik imena kao krutih označitelja. evo kad je bd umro, moja je nona cijeli dan plakala jer je umra roko.kužite. a duško je our man, naravski, stranac, al naš.

    avatar

    12.02.2009. (10:41)    -   -   -   -  

  • domagoj

    Nisam isao detaljno gledat taj spot jer mi se nije dalo, al pretpostavljam da je vitez o kojem se prica vitez Jura iz djecje emisije nedjeljno prijepodne (ili posljepodne, sad se vise ne sjecam). Ta emisija je isla neposredno prije rata na tvz-u, i u njoj je nastupao i Gobac (psihomodo pop je takodjer cesto svirao u emisiji) i jos dosta ovih iz spota. Mislim da je i Vruci led dobio svoje ime upravo u toj emisiji (to glasanje na koje je kocka podsjetila je i meni ostalo u sjecanju). U to vrijeme je Gobac jos bio duhovit. Ta emisija je inace prestala ic negdje pocetkom rata, al su likovi ocito jos neko vrijeme nastavili zivjet u kolektivnoj memoriji djecjeg tv gledateljstva pa su ih zato valjda i iskoristili u ovom spotu.

    avatar

    12.02.2009. (11:00)    -   -   -   -  

  • maligan

    iako je suvišno, želim jos jednom podsjetiti sve na ingenioznost stihova ove druge himne mip-a: Party all year!

    avatar

    13.02.2009. (11:03)    -   -   -   -  

  • ogipirogi

    ili recimo više šetati, a manje žuriti! i može li se uopće skitati na biciklu? još ako gotovo da nemaš kočnice, kao što je slučaj na canetovom biciklu, pa moraš preventivno voziti, pa kako ćeš tako besciljno lutati, ako cijelo vrijeme moraš biti oprezan? hm, hm...

    avatar

    16.02.2009. (21:04)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...