Komentari

palchy.blog.hr

Dodaj komentar (49)

Marketing


  • Poznanik

    Eh, baš sam baksuz......Baš prvi moram napisati da je ovaj post primjer uludo trošenog talenta, mogućnosti, veremena....Palchy, ti zbilja vrijediš puno više kao original, nego li kao transmiter ofucanih, makar i vrlo zgodnih, sarkazama ogorčenih žena....Ma, ne...to sam ja samo nasjeo, zagrizao udicu tvoje šale.....a ti zapravo upravo pišeš nešto doista zanimljivo, ironično, trunčicu zločesto i sarkastično, a nadasve intrigantno, a?

    avatar

    10.02.2009. (22:07)    -   -   -   -  

  • Prolaznica

    vidim da se malo niže vodila zaista neka interna borba...Poznaniče, trebao bi biti malo domišljatiji oko Palchy...vidiš da novi ljudi dolaze na blog i nude joj pomoč oko auta, a ti je napadaš oko toga kaj je napisala...pa ona piše ono kaj želi, a kome se ne čita netreba čitati, jel tako Palchy? ;-)

    Nego, Palchy, kako si mi? Kako je auto? Gotov?
    A s ovim si me postom, draga moja, prokleto nasmijala... :-)))))))))) jako jako dobro...i nadasve jako istinito...al ne smjem hvaliti previše da nam se muška populacija ne naljuti ;-)

    A čitam malo voe komentare od prije, i nickove, a baš imaš moč privuči one koji su malo izbačeni iz kolosjeka (uključujuči i mene)...i pošteni je to primjetio...nadam se samo draga moja da ti to tak nije i u životu? jer to ubije svu pozitivu i energiju koju imaš...jer i ti se negdje moraš puniti, a ne samo prazniti i davati..ak me kužiš?

    pozdrav svima, a palčici i zagrljaj ;-)

    avatar

    10.02.2009. (22:12)    -   -   -   -  

  • palchy

    Kako vas je puno ovdje... :-)

    Dakle, ofucano? Pa sad kako se uzme, dragi moj...nije svaka kava u najskupljoj šalici dobra...nekad i ona u ofucanoj je ukusna i fina..naravno mi uvijek nekako primimo za onu skupu, prekrasnu...onu okrhnutu nekako zaobiđemo, makar u njoj bila najfinija kava...
    Tako ti je i sa mnom...možda se tebi čini(m) ofucano(m), ali ono što je iza svega je puno, puno više...al ti si naravno to primijetio...dakle, moj original...
    što se tiče ironije i sarkazma....o daaaa...ima ga i previše u meni...iako polako otupljujem od svega toga...al još se ne dam ;-)

    avatar

    10.02.2009. (22:16)    -   -   -   -  

  • palchy

    Prolaznice moja,
    nije te dugo bilo...

    Eto, auto je skoro gotov...sutra sigurno...a možda je i danas...al nema problema jer nisam bez auta...Prvi mi ustupio svoj (isti kao moj, pa...)

    Primjećuješ nove ljude?
    Ma nisu ti to novi ljudi, Prolaznice...
    a Poznanik se ne mora bojati...ako odem, otići ću od sviju...

    a "moj" pošteni uvijek dobro primjećuje sve...zapravo je toliko realan da razmišljam da si ga uzmem za psihića :-)

    a potrošnja mojih baterija...da, znam što misliš...zato sam sad odlučila se punit...i još štošta sam odlučila...al ne ću javno o tome ;-)

    avatar

    10.02.2009. (22:19)    -   -   -   -  

  • Svašta, ali nek je uzbudljivo!

    Ohoho....moram se ovaj puta složiti s gospodinom, mada nerado baš s njim! Malo sam ti ljubomoran, nema me par tjedana, ti si nađeš drugog ljubimca ovdje! Dobro, dobro, vidio sam da sam ti i ja falio, pa mi je lakše...Svašta se nešto ovuda dešavalo, a? Prvi, Drugi, Treći, Poznanik...malo ti se vrti u glavi? Ali sada sam ja tu, možeš se osloniti na stabilnu, razumnu osobu. Srećom je ovaj novi propustio priliku da se ubaci još bliže....je li? Ili on zapravo je blizu, ali samo folira? Kako mene nitko tako ne nagovara da se osamim s lijepom ženom....koju sam još i prvi ovdje otkrio....prava nesreća!!! Neka, volim konkurenciju, a ovaj gospodin to očito jest....morati ću se potruditi, napeti vijuge da ga zasjenim, vratim svoje mjesto! Vidim i poljupci i zagrljaji su se uobičajili ovuda....to više nije nepristojno ovuda? Smijem se priključiti onda? Bar jedan kod povratka?
    Imam i svaršenu ideju...čekaj da vidim kako se zvaše...a, Prolaznica, ona se oduševljava tvojim Poznanikom, pa.....mislim tebi više ne treba! Al smo bahati, jel?!

    avatar

    10.02.2009. (22:23)    -   -   -   -  

  • palchy

    Ajmeeeeeee, svašta, pojma nemaš kako me oduševilo vidjeti ovaj tvoj komentar ovdje :-)
    Prekrasno! Dakle, vratio si se ili se vraćaš uskoro? :-)
    Ma vrti se meni u glavi od mene same :-) ne od njih...moram Cigi reć da zaustavi taj ringišpil u mojoj glavi ;-)
    Bogme, dobit će Poznanik konkurenciju...i neka... ;-)
    A svoje mjesto i ne moraš vraćati, jer si ga ovdje imao od svojih prvih komentara :-)) (sad priznaj da si se raznježio ;-D)
    A tko je što propustio ili nije, morat ćeš njih pitati..ili možda sami kažu...u što iskreno SUMNJAM :-)
    A bahati su ovdje postali inventar vidim... :-)) al neka je! ;-)
    Neizmjerno mi je drago vidjeti te! :-)

    avatar

    10.02.2009. (22:32)    -   -   -   -  

  • Svašta, ali nek je uzbudljivo!

    Svemu jednom dođe kraj, da, pa i ovom ušljivom poslu daleko. Naravno da sam se raznježio...i malo zauzdao ljubomoru, da! Što, Đole je još u modi? To je zbog Sve su ljubavne pesme tužne, a? Onda neki nisu tako bahati baš, a? To je dobro! A čuj, na koncu, da bi bio bahat moraš biti ili jako glup ili jako pametan, je li?!
    Dobro je i što sumnjaš, mislim osim što je to dobro načelno, olakšati će mi povratak...da,da, nisam niti ja od jučer, je te ipak taj novi gospodin bez adrese malko štrecnuo, skrenuo ti pažnju....A znaš kuda lavovi vole da je usmjerena pažnja....
    Nego, vidim da nisi baš bajno, da te more sumnje u muškarce, da si razočarana. Ne trebaš biti....Oni moraju biti razočarani, bar oni koji su te ispustili iz ruku, siguran sam u to. A znaš da ja znam!
    Ovo s pusama ću shvatiti kao prešutni pristanak, damski, je li?! Pa šaljem još....

    avatar

    10.02.2009. (22:55)    -   -   -   -  

  • Poznanik

    Koji si pa ti sada. Što si se nakačio na mene, pa nismo niti slova progovorili. Što si ti neki posebni frajer, imaš neke svoje prostore ovdje. Razgovaraj kao ostali, ili otiđi ako ti nešto smeta. Što te briga tko se s kim i kako zbližio. Svašta? Baš ti paše ime! I ne moraš me nuditi uokolo, još se mogu sam snaći i s mlađima od 60 (oprosti Prolaznice)!

    avatar

    10.02.2009. (23:04)    -   -   -   -  

  • palchy

    Svašta - ti ne pišeš, al čitaš komentare? toliko detaljno da si shvatio da je ovdje "borba lavova"
    Hm, zanimljivo??? Impresivno, uistinu...
    Nemoj mi Đoleta, predepresivno je, pogotovo ovo što si naveo ovdje...
    "Ubijam" se nekim drugim pjesmotvorima :-)
    A ti zapeo pa zapeo za novog gospodina...jel možemo o nečem drugom? Recimo o tebi? :-)
    Sumnje u muškarce? Ma te me sumnje ne more od sada...nego već neko vrijeme, a zapravo sam najžalosnija jer se kontinuirano potvrđuju...al baš onda kad pomislim drukčije...
    Shvati ti dragi moj svašta kako god želiš...al meni je prepredrago da te opet vidim da si tu ;-)
    pusa ;-)

    avatar

    10.02.2009. (23:07)    -   -   -   -  

  • palchy

    Poznaniče...Svašta

    MOLIM BEZ DALJNJIH PREPUCAVANJA OVDJE...

    Poznaniče, šta se ljutiš na Svaštarka..pa nije tebi ni riječ uputio kako vidim...

    A svašta je ugodan komentator pa molim da se kako bi Ameri rekli: Behave yourself!
    :-)))))))

    avatar

    10.02.2009. (23:13)    -   -   -   -  

  • .malenimoj

    ..a baš ste me nasmijali..prvo ovi tak slatki komentari na naše muške, bez kojih palči moraš priznati ne možemo, istina, jel tako. A onda ova dvojica.. Ma još kad ujutro dođe pošteni, sad negdje sniva uz svoju draganu bit će bojno polje..
    no nadama se s lijepim riječima..
    lijepo je vidjeti ovoliko zrelih, pametnih muškaraca na jednom mjestu.
    Znaš što je bit svega, ako čitaš Poznanika i Uzbudljivog između redova, možeš od njih puno naučiti...stoga vas dvojica molim ima dama koje bi još učile, kojima još nije prošao zadnji vlak..

    kad se već dijele poljupci svakom ostavljam jedan.. uvijek sam bila "dobra vila"..baš ste mi uljepšali ovaj tmuran dan..laku noć))

    avatar

    10.02.2009. (23:17)    -   -   -   -  

  • Svašta, ali nek je uzbudljivo!

    He, he, he....uopće ne sumnjaj kako ću shvatiti. Da, jesam tu i tamo bio u prilici baciti pogled, znaš da me zanimalo, da si me ti zanimala!
    I važi šefice! Ionako se puno slabije razumijem s većinom muških! Tu smo slični, ha,ha,ha...Samo ja i ne moram, za razliku od tebe, a?
    Muškarci su ti čudne biljke, gledano iz vašeg kuta, kao što ti je već jasno. Baš kao i obratno. Ali ta konstatacija ne dovodi nužno do sumnje u pojedinog muškarca, što je opet, zapravo jedino važno! Tužni dio priče jest činjenica da je pojedini muškarac tek jedan iz gomile, iz mase....Odnosno za izabrati ti treba malo talenta, puno rada i beskrajno puno sreće. Kao i inače za izabrati bilo što vrhunsko, je li? Naravnoučenije ne moram niti izgovoriti, ha?
    Naime, koliko god se ljutila ili sumnjala, objektivno ne možeš bez nas, srećom, pa.....Znaš koliko ja dugo i savjesno već tražim pa ništa....ili približno ništa! A ipak mi se žene i dalje tako sviđaju, iskreno im se divim i skoro bih kadikad potpisao onu tvoju, s muške strane bogohulnu, tezu o glini....to jest i preuzeo veliki dio krivnje! Ipak vama ostavljam onaj dio krivnje koji proizilazi iz ženske nerazumljivosti, konfuznosti i prekompliciranosti, tajnovite višeslojnosti...Ili, k vragu, bez toga ne biste bile tako magično privlačne???!

    avatar

    10.02.2009. (23:35)    -   -   -   -  

  • Svašta, ali nek je uzbudljivo!

    Princezo!!! Zar i ti sine Brute.....No dobro, opraštam radi Uzbudljivi! A i obećao sam šefici....
    A da vama nekima nije vrijeme prošlo znam, vrlo dobro znam....Vidjela si me nekada na umirovljeničkim blogovima?

    avatar

    10.02.2009. (23:39)    -   -   -   -  

  • palchy

    Da, da, da...ja sam te zanimala..hahahahaha

    Slažem se za ovo što kažeš o traženju vrhunskog..samo ja vidiš i ne tražim baš vrhunsko...barem ne u svemu...dok sam sretna, zadovoljna, mirna i smirena, već samim tim je vrhunsko...bez oscilacija, uspona i padova...

    A teza o glini nije došla iz moje glave nego muške glave (što i nije neobično ;-) )

    avatar

    10.02.2009. (23:43)    -   -   -   -  

  • Svašta, ali nek je uzbudljivo!

    Zašto nije neobično? Jesi me zanimala i zanimaš!!! Osim toga to dobro znaš! Prepametna si da ne znaš...
    Pa da, skromnost je vrlina, zadovoljna, mirna, ništa ti ne fali..., ha,ha,ha....naravno da ti je to stanje super! Možda je to zato što se to zove vrhunsko, stanje, mislim!!!

    avatar

    10.02.2009. (23:59)    -   -   -   -  

  • palchy

    Ajme, svašta, nemoj se sad i ti sm ojim mozgom poigravati, molim te...
    Nisam te nikada doživjela kao nekoga koga ja zanimam, nego jednostavno kao jednog super komentatora na mom blogu, komemtatora čije blogove ja volim čitati jer to tako sve lijepo prikažeš da nemam riječi svaki put kad čitam tvoje postove...
    Skromnost je vrlina...ali i mana...tako su mi rekli....
    A za ovakvo vrhunsko stanje o kojem ja pričam, odmah potpisujem (ne papir za brak) :-)

    avatar

    11.02.2009. (00:06)    -   -   -   -  

  • Svašta, ali nek je uzbudljivo!

    Uostalom, kakvo je to čuđenje oko moga zanimanja? Tko te je posjećivao redovito, pozivao, dok si uživala u Irskoj ili još gdje već?

    avatar

    11.02.2009. (00:06)    -   -   -   -  

  • palchy

    Znaš što mi sad u glavi svira????

    Twlight zone..scarrrryyyyy....

    Svašta, you are playing with my mind...

    Irska?

    avatar

    11.02.2009. (00:14)    -   -   -   -  

  • Svašta, ali nek je uzbudljivo!

    Kada smo kod žargona..ne, doista me ne zanimaš, bar dok te ne vidim, radi braka...Ali kako si mislila da dolazim komentirati tvoje misli ako me one ne intrigiraju, hrvatski rečeno zanimaju....tvoj mozak, intelekt? Ženskost, ako baš hoćeš sasvim precizno!
    Kao što i tebe, vjerujem, priznajmo kada smo već izgleda sami u ove kasne sate, nije zaintrigiralo samo lijepo štivo! Nešto u zraku, recimo neutralno!
    I, skromnost je mana, osim na filmu i u književnosti! Stoga što redovito rezultira propuštanjem prilika, nečinjnjem!!! Treba vježbati ne biti skroman, željeti mnogo, sve po mogućnosti! Mediokriteti nisu sretni! Pa čak ako postoji opasnost da bahati umru vječno nesretni, bar nisu digli ruke....

    avatar

    11.02.2009. (00:17)    -   -   -   -  

  • Svašta, ali nek je uzbudljivo!

    Ofkors...i uživam u tome! Scarry, ma da..... Nisi tako negdje uživala? Onda sam nešto pomiješao....

    avatar

    11.02.2009. (00:24)    -   -   -   -  

  • palchy

    Da, jesam...al u Irskoj davno...i nisam o tome na blogu pisala...a ti si svašta prepametan da pomiješaš Irsku i Škotsku :-))

    Da, vidim da uživaš...čuj, da te pitam...da se ubodem za ljeto već sada :-) mislim kad smo već sami tu samo nas dvoje :-) ... ova razmjena misli bi baš bila zgodna u tvom malom "selu" pored Šibenika...20ak km od njega jel da? Pa da ne gledaš preplanule savršene žene s primisli: NIŠTA...eto ne bi bila kraj tebe savršena, ali definitivno jedna višestruko intrigantna ;-))

    avatar

    11.02.2009. (00:31)    -   -   -   -  

  • palchy

    Da, i mediokriteti nisu sretni...
    I nije privuklo sam lijepo štivo..ne...nego taj način na koji pišeš o ženama...i taj pokušaj zadiranja u žensku psihu...vrlo hrabro, zapravo... :-)
    A ova riječ nečinjenje već se toliko provlači ovuda da mi je već pomalo sick od nje :-)

    avatar

    11.02.2009. (00:34)    -   -   -   -  

  • Svašta, ali nek je uzbudljivo!

    Nitko nije savršen...milimetar-dva na karti, sitnica....ha,ha,ha...
    Može...višestrukointrigantna zvuči skoro savršeno! Zloselo, da! Još nekome, kako sam već primjetio, klikeri rade besprijekorno?
    Veselim se unaprijed, i u povjerenju, tamo zna biti prekrasno već u proljeće, čarobne, puste staze među napuštenim maslenicima na brdu....fantastičan pogled...
    Što volim biti prepametan.....najrađe bih te sada poljubio u čelo, onako baš cmoknuo!

    avatar

    11.02.2009. (00:40)    -   -   -   -  

  • palchy

    Da, nitko nije savršen, a opet svi traže savršenstvo...

    Vidim tebe malo razmaknica hebe povremeno, ha? :-))

    Naravno da mi klikeri rade besprijekorno,,,jest kasno, jesam malo shebana, ali to nikako ne umanjuje moju inteligenciju :-)))

    A vjerujem da je tamo prekrasno...more je kristalno plavo...kamen...mora biti prilično romantično... baš kao i šetnja do zagorskijeh kleti ovdje kod mene... ;-)

    ali masline i miris mora ništa ništa ne može zamijeniti :))

    a čelo i cmokanje? hm...čuda su moguća...događaju se ;-)

    avatar

    11.02.2009. (00:45)    -   -   -   -  

  • Svašta, ali nek je uzbudljivo!

    Čekaj, stani, ti se ubadaš za more? Ne bi ti trebala biti vodič tamo? Ja se vrlo uspješno prodajem novim fureštima, na temelju iskustva, ali domaći su domaći....
    Nečinjenje te smeta? Brišem trajno....ne pitajući za uzrok stresa!
    Hrabro zadirem u žensku psihu? Moram, jadan i neuk....metoda pokušaja i pogrešaka i tek tu i tamo poneki dobronamjerni savjet, što mi drugo preostaje? Kada bih tako želio saznati Tajnu, shvatiti, proniknuti.....

    avatar

    11.02.2009. (00:48)    -   -   -   -  

učitavam...