Komentari

stazicsdp.blog.hr

Dodaj komentar (53)

Marketing


  • Palagruža

    Sve ovo što piše Washington times je istina. Naravno, nekome ne odgovara ta istina! A ima još puno istine koju Washington times ne donosi. Evo jedne u obliku pisma jednog člana hdz-a iz Duga Rese a objavljenog u Novom listu: Zaposlen sam u Srednjoj školi kao profesor od 1986. godine, odgojitelj sam u Domu učenika od 1996., te sam kao volonterski tajnik Autokluba javna i poznata osoba. Član sam HDZ-a 15 godina, predsjednik sam najvećeg ogranka i član Gradskog odbora HDZ-a Duge Rese. Supruga je također član HDZ-a koliko i ja.
    ...Zašto je za v.d. ravnatelja Srednje škole u Dugoj Resi imenovana osoba koja je donedavno bila protiv HDZ-a, a nisam izabran ja koji sam u svojih 15 godina članstva itekako zadužio našu stranku«?..
    O svemu je, kao članica školskog odbora trebala voditi računa dožupanica i predsjednica lokalnog HDZ-a Olga Grgurić.
    Supruga i ja vrlo smo razočarani takvim pristupom iz čega proizlazi da su važni samo podobnost (poslušnost) i neki drugi interesi, a dugogodišnji status, uspješnost i kvaliteta ne znače ništa. Koji je više smisao biti član ako ne smiješ izraziti svoje mišljenje...? Žalosno je što se uspjeh ne valorizira što je vrlo štetno kako za člana, tako i za stranku. Napominjem da je HDZ za nas prva i jedina stranka.
    I na kraju autor tog pisma ima želju ili naredbu: »volio bi da se ova očita nepravda ispravi«.
    To pismo je Hrvatska.

    avatar

    10.02.2009. (14:29)    -   -   -   -  

  • hebatga

    Zanimljivo vidjeti da zastupnik "socijalista" citira usrano munijevsko smeche iz Washingtona kad mu odgovara.
    A da se uchlanish i u sektu koju posjeduje vlasnik WT-a. Muniji, znash oni shto prodaju cvijeche ispred tunela na kojima se gazda obogatio. Bash bi ti lijepo pristajalo "roses, roses". A onda odnijet pare u gazdi u crkvu.
    Kako te chovjeche nije stid. Zastupniku SDP-a izvor Washington Times, smeche koje nitko imalo pametan nebi od sramote uzeo u ruke. A ne uzeo za neki "izvor informacija".

    avatar

    10.02.2009. (14:45)    -   -   -   -  

  • JA

    IZGLEDA DA OVE HDZ-ovske BUDALE NEMAJU DRUGOG POSLA NEGO ČITATI BLOGOVE NORMALNIH I RAZUMNIH LJUDI. AKO SI DAJETE ZA PRAVO OSTAVLJATI SVOJE GLUPARIJE PO STRANICAMA PRAVEDNIH I POŠTENIH LJUDI KAKAV JE G. STAZIĆ, ŠTO NEMATE MUDA PA NAGOVORITE SVOJE HDZ-ovske PROPALICE DA OTVORE BLOGOVE I POSLUŠAJU ŠTO IM NAROD IMA REĆI. GADITE MI SE, NA ČELU SA SVOJIM GAZDOM! VALJDA ĆE I TA DIKTATURA ZAVRŠITI PA DA ZAPOČNEMO NORMALAN ŽIVOT! NENADE, UZ VAS SMO SVIM SRCEM, SAMO NASTAVITE TAKO!

    avatar

    10.02.2009. (15:33)    -   -   -   -  

  • donin svijet

    :-)

    avatar

    10.02.2009. (16:30)    -   -   -   -  

  • lolina

    W . T vjerojatno ima više čitatelja u RH nego kod kuće . Nije ugodno čitati ,možda se čini pretjerano , malo nas štrecne domoljublje ,ali realnost je da mi sami ne vidimo kaos u kojemu jesmo . Jednostavno smo se navikli da stvari funkcioniraju ovako kako nam već jeste .
    Primjera ima bezbroj ,zadnji ; spačke oko ustavnog suda itd ...zato jer smo takvi kakvi jesmo .raj za primitivne necivilizirane .
    Jedina oporba ego premijeru je ego predsjednik . gledamo njihove politikantske predstave , sukobljene interesne skupine i grupe .
    Niti „d“ od državništva .

    kada rasprčkamo sve što imamo , politiku će voditi korporativni interesi . ostalo suha birokracija .

    avatar

    10.02.2009. (18:33)    -   -   -   -  

  • hebatga

    @JA
    Imash pravo gospodine. zivijo drug Stazich i Washington Times, dolje Adeze i ja adezeovac.
    Usput, evo sam se danas bash vozio pored urednishtva WT i zamolishe me da pozdravim njihovog poshtovaoca iz Rvacke. Vele da bi im mogo bit i dopisnik ali uz to mora i cvijeche na kolodvoru prodavat. Tu je gospodinu Moon-u vechi profit.
    WT je odurno smeche u vlasnishtvu vjerske sekte jednog od najvechih kurvinih sinova na svijetu kojeg se koristi za prljave poslove, koji su (bez obzira o kome se radi) jednako prljavi kao i nachin na koji Sun Myung Moon pljachka sirotinju koju zavodi svojom teorijom o "drugom dolasku Krista" u svojoj Unifikacijskoj Crkvi. Ochigledno vrlo upijeshno jer je uz ogromne miljarde zaradjene na ledjima razno-raznih izgubljenih jadnika pocheo pridobivati i hrvatske socijaliste. Koji, valjda, takodjer ochekuju ponovni dolazak Krista i vjeruju da ono Moon-ovo "da zavrshi zapocheto" znachi da che im pomochi da se dokopaju vlasti. Nazdravlje. Jadni Tito s kime ti se "pioniri" bratime.

    avatar

    11.02.2009. (10:37)    -   -   -   -  

  • Nenad Stazić

    hebatga@: pišeš o usranom munijevskom smeću koje izdaje jedan od najvećih kurvinih sinova pa me zanima je li ovaj tvoj uzvišeni stil dio tvog kućnog odgoja ili si taj lijepi način izražavnja prihvatio tek kad si se učlanio u hdz?

    avatar

    11.02.2009. (12:00)    -   -   -   -  

  • gare

    Ajde Staziću, kad si tako internetski pismen, raspitaj se malo o tom Kuhneru. Tip je za vrijeme prošle predsjedničke kampanje u USA napisao da je Obama išao u islamsku fendamentalističku školu u Pakistanu. Digla se oko toga velika frka u USA, pogotovo kad se isposatavilo da Obama u životu nije bio u Pakistanu, a kamoli išao tamo u školu. Tip je ispao totalni lažov, a u USA se i danas vodi polemika oko toga kako su im novinari pali tako nisko, pa čak i u ozbiljnim novinama objavljuju izmišljotine. Tebi je izgleda ovaj Kuhner uzor, a u USA je on poslije tog skandala sa Obamom sinonim za laž u novinarstvu. Koliko vidim ovdje se u zadnje vrijeme samo svađaš sa komentatorima, pa što bi ti htio, da svak misli kao ti valjda.

    avatar

    11.02.2009. (15:12)    -   -   -   -  

  • gare

    btw. evo ti link Stazićiu, pa pročitaj kako je Kuhner lagao da je Obama išao u muslimansku školu, http://www.aim.org/aim-column/mystery-man-obamas-muslim-past/ , tvrdio je da on stoji iza te priče ¸150 %, a u stvari je potpuno lagao

    imaš internet čovječe, provjeri na kog se pozivaš i koga ciiraš

    avatar

    11.02.2009. (15:30)    -   -   -   -  

  • SPES

    Ultra ljevica citira ultra desnicu (Kuhner je poznat kao zagovornik generala Gotovine, što je meni osobno drago).
    Ali vi ste dragi Staziću otišli toliko lijevo da se počinjete ukazivati zdesna:))

    avatar

    11.02.2009. (19:40)    -   -   -   -  

  • donin svijet

    Zanimljivo je kako se blogeri obrušavaju na novinara. Imaju potrebu trančirati njegovu osobnost, sposobnost.... No... nitko i baš nitko nije argumentirano krenuo osporiti to što je napisao. Taj novinar može biti lažljivac, može biti ružan i najgori na svijetu... ali on je poznati američki novinar u poznatom listu. To ima strašnu težinu. Svi smo toga svjesni. Nije naša briga kakav je on kao čovjek... ali tema koju obrađuje trebala bi nam biti prva briga.
    Vesele me ovakve reakcije. Mislim da taj članak nije pisan za Amere... pisan je za nas. On je poruka političarima na vlasti, opoziciji i narodu.
    Uz to što se blogeri obrušavaju na novinara... napadaju i zastupnika Stazića jer se usudio javno progovoriti o tom članku koji se pokušava zataškati. Nikoga ne brine zašto se o njemu nije raspravljalo široko u medijima... zašto o njemu nismo mogli ništa čuti na HRT-u? Najlakše je iscipelariti Stazića.... jer smo u američkoj štampi pročitali nekoga tko još otvorenije piše o onome o čemu nas ovaj zastupnik neprestano obavještava i na što nas upozorava. :)))
    Zanimljiv mi je način na koji hebatga pokušava uvrijediti zastupnika. Zamišlja ga s rojžicama u rukama. Zamišlja ga kako stoji i izvikuje: "Rojžice, rojžice... kupite rojžice!" Osobno sam oduševljena.... jer ovog zastupnika doista nitko ne može zamisliti da u ruci drži drogu i dila je na cesti... nitko ga ne može zamisliti sa milionima kuna koje je dobio kao mito ili ih je maznuo narodu. Drago mi je da takvim slikama HDZ-ovci i njihovi birači pucaju na ovog zastupnika. To najbolje govori o njemu, a i o njima... :)

    avatar

    11.02.2009. (20:01)    -   -   -   -  

  • hebatga

    Stazichu majstore, ne pokushavaj mi prodavati patetichne pizdarije "o kuchnom odgoju" jer nismo na partijsjkom sastanku na kakve si ti nauchio gdje se licemjeri ulaguju jedan drugome. Meni je jasno da si zeljan vlasti ali bi onda bar trebao biti zeljan i neke bazichne informiranosti i etike. Naravno kad bi ti to intelektualni i mentalni nivo dozvoljavao shto ochigledno nije sluchaj jer si i ovdje pokazao da si sve u stanju svesti na "oni iz hdz". Gdje si svrstao i mene koji sa hdz-om imam otprilike onoliko koliko bi ti, sa minimumom informiranosti i etike, smio imati sa Sun Myung Moon-om koji je tochno ono shto sam napisao a chije se smeche od novine koristi kad netko treba obaviti neki posao isuvishe prljav da bi ga itko drugi napravio pa ne umishljaj da neki tamoshnji debil napada Sanadera radi Sanadera (ili da uchini korist tebi) nego to radi za nechiji interes koji je vjerojatno da se Sanadera prisili na neshto shto nekome treba a ne moze javno izrechi.
    A ako te bash zanima zashto mi se "prevrne zeludac" kad vi iz neke usrane "hrvatske ljevice" pochnete citirati WT, Heritage Foundation ili Cato Institute to je zato shto pokazujete koliki ste sitni oportunisti spremni na savez sa svakom bagrom u cilju vlastite koristi, gdje je onaj tko je utemeljio stranku kojoj pripadash (ne tvoj Ivica, nego Jozo koji je znao za rijech "chast") takve s pravom nazivao "domachi izdajnici". Ako ti sluchajno treba definicija, domachi izdajnik je svatko onaj tko je za vlastiti interes spreman nashkoditi vlastitom narodu/drzavi a taj je gori od bilo koga drugog.
    Usput, chestitam ti na gornjim komentarima pristasha jer i oni zorno pokazuju koliko ste nisko pali. Gdje je biser ova tetka Joka gore koja ne zna shto znachi ono "munijevsko cvijeche".

    avatar

    11.02.2009. (21:28)    -   -   -   -  

  • donin svijet

    @hebatga, rojžice su simbol. Ako ne čitaš bukvalno... možda skužiš.
    I da ti sada "tetka Joka" kaže u kome ona vidi domaće izdajnike. Izdajnici nisu oni koji čitaju stranu štampu... ali oni koji jednu ruku drže na srcu, a drugu u džepu vlastitog naroda su svakako izdajice. Ima li gore izdaje od upropaštavanja vlastitog naroda? Pa i sam kažeš da je izdaja kada netko naškodi vlastitom narodu radi osobnog interesa.
    Tko rasprodaje Hrvatsku? Tko je proveo sramotnu privatizaciju? Tko je izručio generale? Tko ne poštuje zakone koje sam donosi? Tko je stvorio tajkune? Tko otima hrvatskom narodu zemlju za golf terene? Tko propise prilagođava svojim uskim i osobnim interesima?
    Način ponašanja ti je sličan ponašanju jednog pokojnika koji je ovaj narod nazivao stokom sitnog zuba. Bahat si. Vrijeđaš. Procjenjuješ etičnost i intelektualne sposobnisti blogera koji ima pravo na svoje mišljenje. Zato se nemoj čuditi što te prepoznajemo kao dobrog učenika... onog koji je i uveo taj način ponašanja i ponižavanja ovog naroda. Kako se zovu oni koji se na pripadnike vlastitog naroda obrušavaju na način - na koji ti to činiš... i to samo zato što različito misle? Priželjkuješ jednoumlje? Jel te to Jozo naučio... ili onaj drugi?
    I reci mi molim te.... da li je američki novinar napisao neistinu? Ako misliš da je lagao... možeš li nam objasniti i argumentirati svoje mišljenje?

    avatar

    11.02.2009. (21:54)    -   -   -   -  

  • JA

    Ima jedan svijet!!! Potpisujem sve što ste rekli i skidam Vam kapu! Ne znam tako sročiti kao Vi, ali svaka Vam čast! Samo tako nastavite. Trebamo ljude kao Vi i c.g. Stazić! PUSEK

    avatar

    11.02.2009. (22:59)    -   -   -   -  

  • gare

    @ima jedan svijet, a kome ti mažeš oči čovječe, kome ti prodaješ priču da je jedino HDZ rasprodavao Hrvatsku, a što nije SDP prodavao i INU i Plivu i HT strancima, što nije SDP prodavao hotele i stvarao tajkune tipa Štroka, što nije isti taj SDP dobro zadužio zemlju u one četiri godine dok je vladao. Što SDP nema afera u Zagrebu gdje obnaša gradsku vlast, ili ćeš mi reći da u zagrebačkoj gradskoj vlasti nema nikakvih afera samo zato što Stazić to u svom blogu ne spominje

    avatar

    12.02.2009. (14:36)    -   -   -   -  

  • Nenad Stazić

    @hebatga: ne znam ja pripadaš li ti hdz-u ili ne, ali ako je točno da s tom strankom nemaš nikakve veze, onda je to velika šteta, prije svega za njih jer bi s tobom dobili autentičnog predstavnika. što bi ti dobio, također ne znam, ali pretpostavljam da bi to ovisilo o tome što bi tražio. mnogi su dobili jako puno. kad me pozivaš da ti ne prodajem patetične pizdarije o kućnom odgoju jer da nismo na partijskom sastanku, onda ti moram reći da u kućnom odgoju nema ama baš ništa patetičnoga. kućni odgoj nas uči pristojnosti, uljuđenju komuniciranju i onda kad nam se statovi ne podudaraju sa stavovima onih s kojima polemiziramo, ali taj odgoj, ako ga uopće ima, kod nekih uspije a kod nekih, nažalost, ne. taj se nedostatak u vrlo malom broju slučajeva dade kasnije ispraviti. ovaj blog posjećuju oni koje zanima što u njemu piše i svatko je dobro došao, slagao se sa mnom ili ne, pa tako i ti, ali daj, molim te, ponašaj se pristojno barem prema drugim komentatorima, ako to već ne možeš prema meni. unaprijed hvala.

    avatar

    12.02.2009. (15:24)    -   -   -   -  

  • donin svijet

    @gare, a gdje sam ja napisala da je jedino HDZ rasprodavao Hrvatsku?!!!! Gdje sam ja napisala da u SDP-u nema grijehova?
    Zastupnik Stazić je na SVOM blogu otvorio temu koju je sam želio otvoriti... i ponudio nam istu na raspravu. To je njegovo pravo. Mi se možemo u raspravu uključiti... a ako nam se ne sviđa autor bloga ili tema... možemo ih lijepo preskočiti.
    Ja sam reagirala na uvrede!!! I ubuduće ću to činiti!!!
    Ma čime bilo tko od nas misli da ima pravo neistomišljenike nazivati izdajicama i vrijeđati ih na način kako se to ima prilike čitati na ovoj temi?!!! Takva "privilegija" i pravo se ne mogu kupiti, ne mogu se zaslužiti, ne mogu se dobiti na poklon. Neki se možda osjećaju toliko moćno da si to mogu priuštiti, ali ja imam pravo odreagirati.... pa ako treba neka me zapale na sred Trga u Zagrebu kojemu je na čelu MIlan Bandić - koji mi se nikako ne sviđa jer se i on ponaša kao kauboj! Jel ti sada lakše?!!!
    Ovakvom netolerancijom u dijalogu, neargumentiranom raspravom kojoj je jedini cilj vrijeđanje je na sramotu domovine, na sramotu svih nas.
    I sad kad smo se lijepo narazgovarali o svim tim važnim, ali sporednim stvarima... mogli bi se vratiti na temu.
    Ne zanimaju me krvna zrnca američkog novinara, ne zanima me u kojeg boga vjeruje, njegova biografija i slična čudesa. Zanima me tema njegovog članka.
    O vladajućima iz moje zemlje i o situaciji u mojoj zemlji je jedan poznati američki novinar, u još poznatijem američkom listu objavio tekst koji nam je svima na sramotu.
    Voljela bih kao građanka ove zemlje pročitati vaša mišljenja o onome što je iznio.
    Učinio je to gospodin Stazić, Palagruža se složio... nitko se drugi nije potrudio napisati svoje mišljenje o istom. Ako je novinar lagao..... bilo bi lijepo pročitati argumente.... gdje vidimo laž?
    Zašto se o tom članku ne smije govoriti široko? Zašto to nije tema o kojoj bi se raspravljalo u emisiji "Otvoreno"? Bez obzira koliko nas boljelo... bez obzira da li je članak istinit ili ne... on nosi svoje posljedice... on postoji. Zar uvijek i baš sve moramo gurati pod tepih?
    Zašto su oni koji smatraju da novinar piše istinu izdajice? Ako oni vjeruju da je to istina... tada se oni svojim stavovima bore protiv kriminala i loših ponašanja u društvu. Zar su to obilježja izdajica?
    Autor ove teme je lijepo citirao dijelove iz tog teksta i napisao svoje mišljenje. Bilo bi lijepo da i neistomišljenici na isti način objasne zašto misle drugačije?
    Pljuvanjem po zastupniku Staziću taj članak neće nestati... niti će nestati sve ono o čemu taj novinar piše.... naprotiv, ovakvo ponašanje samo potvrđuje da u ovoj zemlji puno toga ne štima... pa eto, ne znamo se civilizirano ni razgovarati... a kako bi onda znali nešto drugo?!!!!

    avatar

    12.02.2009. (16:35)    -   -   -   -  

  • gare

    @ima jedan svijet, pa o vjerodostojnosti tog novinara ja sam gore iznio jedan provjeren podatak, tip je u usa predsjedničkoj kampanji pisao članke da je Obama išao u islamsku fundfamentalističku školu u Indoneziji. Tip je tvrdio da iz toga stoji 150 %, na kraju se ispostavilo da je on lagao u potpunosti i sve to izmislio da naškodi Obami. To je bio veliki skandal u USA nakon što se ispostavilo da je bzočno lagao. Pa zar zbilja hoćeš da komentiram ozbiljno navode tipova za koje se ispostavilo prije da znaju lagati i izmišljati.

    avatar

    12.02.2009. (17:28)    -   -   -   -  

  • donin svijet

    @gare, ali taj podatak nema veze s ovim što ja pitam. I Matija Babić je napravio skandal kad je objavio Severinin pornić. To je bilo neukusno i ružno. Učinio je to čovjek kojeg ne poštujem baš previše.... jer je bahat, umišljen i nepristojan. Ali bez obzira na njegov ugled, bez obzira na moje mišljenje o Matiji Babiću na filmiću je bila istina!
    I još nešto.... taj pornić je toliko zaslužan informatičkoj pismenosti Hrvata da bi Primorac Babiću trebao dati neku pohvalnicu. Mnogi su ljude molili da nauče paliti komp..... pa je većina pokazivala otpor... ali kad je Seve to odradila ko violina svi su pohitali do ekrana i naučili najnužije... iz informatike. :))))))
    Možda je ovaj novinar lagao za Obamu... a je li lagao u ovom tekstu? Da... ja zbilja hoću da mi osporiš dijelove teksta koji su po tebi sporni.... bez obzira na autora. Ne da hoću... nego molim... jer me zanima tvoje mišljenje. :)

    avatar

    12.02.2009. (18:54)    -   -   -   -  

  • gare

    @ima jedan svijet, OK, ako ti želiš uzimati ozbiljno čovjeka koji je na američkog predsjedničkog kandidata izmišljao priče tipa da je ovaj išao u neku islamsku školu koju on u životu nije vidio, a to je radio da mu našteti to je tvoja stvar i stvar tvoje percepcije. Ja takvim tipovima koji se bave izmišljotinama s nekim cljem ne vjerujem, niti ih uzimam ozbiljno. Jer ako je on to radio npredsjedničkom kandidata svoje zemlje, ,pa kome drugome onda ne bi radio istu ili sličnu stvar. Razlika između ovoga i Matije Babića je ipak velika, jer Matija ipak nije onaj filmić o Sevi izmislio, a ovaj je o Obami pisao laži i izmišljotine. Pa kad se dotični gospodin bavi "snimanjem" izmišljenih filmića i kad mu je to dokazano i kad je već razotkriven kao takav, daj mi onda jedan valjan razlog da ga ja uzmem ozbiljno. Ili da ti prevedem na jezik nas običnih ljudi : Bi li ti ponovno posudila novcac osobi kojoj si jednom već posudila dosta veliku sumu, pa ti ta osoba nikad nije vratila lovu?

    avatar

    12.02.2009. (21:21)    -   -   -   -  

  • donin svijet

    @gare... jedan moj kolega kaže: "piliš pilom naopačke!" :))))))) Uporno izbjegavaš odgovoriti na moje pitanje. Opravdavaš se nevjerovanjem jednom novinaru... radi njegovih moralnih kvaliteta. Ne moramo novinara uzimati za ozbiljno... ali mislim da treba uzeti za ozbiljno članak koji je objavljen. U tom tekstu se govori o našoj zemlji... o našoj stvarnosti.
    Imamo li snage i osobne hrabrosti porazgovarati o navodima u tom članku? Priznati ako je nešto istina.... ili glasno uzviknuti da je nešto neistina?
    On može biti ovakav ili onakav... no on je i dalje novinar u poznatim američkim novinama. Da ga u Americi doživljavaju neozbiljno... odavno više to ne bi radio. No naš problem nije moralni profil novinara... ali nam je itekako problem ono o čemu je pisao.
    Primjer s posuđivanjem love ti je klimav.... iako je za običan narod. Pa nije običan narod tako tupav!!!
    On je očito popušio lažnu informaciju, nije provjerio, nekome je vjerovao i ispao je lažljivac. To je mrlja na njegovoj karijeri. No to opet nema veze. Svi ljudi rade greške. Meni to nije dokaz da je on patoliški lažljivac. I liječnicima se desi greška... naprave sto uspješnih operacija srca... jedan pacijent umre zbog greške... ali to nije znak da oni ne znaju operirati.
    Uostalom... boli me lijevo uho za američke probleme. Mene zanima samo ovaj tekst.
    Članak postoji. Ako smatraš da novinar i njegov tekst nisu zaslužili raspravu... ne znam zašto si se uopće javio? Ako želiš argumentima dokazati da novinar laže... ja ću rado pročitati. Ako to ne uspiješ... morat ću mu vjerovati.... jer nitko se do sada nije potrudio dokazati da laže.... pa čak ni prevedeno na jezik običnih ljudi. Prošla su vremena jamstvenih kartica. Zanimaju me samo činjenice!

    avatar

    12.02.2009. (21:40)    -   -   -   -  

  • hebatga

    "kad me pozivaš da ti ne prodajem patetične pizdarije o kućnom odgoju"
    A da ti ponovim, a? Patetichan si koliko si tezak a uz to i ljigav jer da nisi onda se ne bi krio iza chlanaka nekih bjelosvjetskih usrana i pretvarao da "trazish pravdu i poshtenje". Oni sa kuchnim odgojem svoja mishljenja iznose onako kako to minimum etike nalaze pa ako vjerujesh shto pishe WT postoje samo dvije alternative.
    Prva, da si totalno neinformiran pa iako te hrvatski narod dobro placha ne znash ono shto znaju svi vrapci na grani shto, dalje, znachi da bi trebao otichi iz politike pa svoj kruh zaradjivati negdje gdje neshto znash. Ako sluchajno takvo neshto postoji.
    Druga, da si usrana kukavica koja neshto zna ali se sakriva iza nekog drugog (sistem, ja samo citirao) iako bi po svakoj logici razotkrivanje takvih stvari trebao biti jedan od zadataka za koji si plachen. Od onih koji oru od jutra do mraka.
    Daj sad reci koja je od ove dvije ili pokushaj nachi trechu.
    Josh i ovo. Ja nigdje nisam napisao da je neshto u citiranom chalnku istina ili nesitina (a tvoja inteligencija to nije mogla dokuchit) nego da si mi se zgadio tvojim postupkom koji je, da ponovim, kukavichki i ljigav a mene su odgajali da stvari nazivam pravim imenom. Tako su se moji uvjek ponashali pa su zato i bili politichki zatvorenici.
    I na kraju, poserem ti se, ovako javno, i na tvoj SDP i na njihov HDZ jer je moja cijena malo prevelika da bi me netko od vas mogao kupiti. To je nivo vas "kruhoboraca" pa ga zadrzite sebi.

    avatar

    13.02.2009. (02:54)    -   -   -   -  

  • Trepnimo više!

    Naravno da se vidi i do Amerike. Problem očigledno nije u Sanaderu nego nama! Mi sve vidimo i sve čujemo, ali sad kad možemo se usprotiviti više nego li ikad, svi šutimo. Novine jedva išta vele. Doduše to je zahvaljujući 3% na novine umjesto starog postotka. Ste primjetili kako su novine ostavile istu cijenu pa i višu nakon smanjenja poreza za medije. To je grozota, o tome nitko ne može pisati jer je to suicid. TO je bio vrhunac pametnijeg Ive, a sad je panika. I u Americi i u EU i u nas i na Balkanu. Ali drugdje se stvari rješavaju, gdje ne ljudi demonstriraju - aludiram na SAD i Francusku. Negdje se i podosta šuti i radi, naprimjer u Njemačkoj. Mi se pitamo što šute dok imamo problema s EU i dok se ne standardni novorođeni hrvatski saveznik uzda u nas, Francuska. Pa naravno da ih nema kad ozbiljno rade. A Francuzi, uz svo poštovanje, su se izborili od male prezadužene Hrvatske narudžbe 4 Airbus zrakoplova te se kroz Nicholas Sarkozyija nameču več preko godinu dana kako sve-EU-šnjom diplomacijom spremnom pomagati drugim zemljama u sporovoima, od Gruzije do Slovenije.

    Naglašavam, mi smo si samo krivi što je Sanader opet gore. Hajde pobjedi jednom, ali drugi put nam je došao po istom receptu kao i nono Bush. Ne prozivam na nemire nego na opće paljenje žigice i svijeće u glavi. Šteta što nismo kao srbi, treba se baš zaderat kako oni vele: da ih cijeli svijet čuje. Mi smo ipak bivša Austrougraska zemlja, mi vjerujemo u sporu birokraciju. Ipak smo Mediteran kakav je nekad bio, uz ovakvu sadašnju a i buduće vlasti ćemo fantastično očuvati mentalitet s kojim smo došli još u 6. stoljeću.

    avatar

    13.02.2009. (03:54)    -   -   -   -  

  • Papar

    Ministarstvo unutarnjih poslova
    10 000 Zagreb, Ulica grada Vukovara 33
    Ministar gospodin Tomislav Karamarko

    Državno odvjetnišvo Republike Hrvatske
    10 000 Zagreb, Gajeva 30a
    Glavni državni odvjetnik gospodin Mladen Bajić

    Ured za suzbijanje korupcije i organiziranog kriminaliteta
    10 000 Zagreb, Gajeva 30a
    Ravnatelj gospodin Dinko Cvitan

    Ministarstvo pravosuđa
    10 000 Zagreb, Dežmanova ulica 10
    Ministar gospodin dr.sc. Ivan Šimonović

    Kaznena prijava protiv:

    1. Ivice Mudrinića, Predsjednik Uprave i glavni izvršni direktor HT-Hrvatske telekomunikacije d.d.
    2. Karmen Strmoli Jelavić, sudac Županijskog suda u Zagrebu
    3. Darka Milkovića, predsjednik Građanskog odjela Županijskog suda u Zagrebu
    4. Marine Soldo Petrinić, zamjenica općinskog državnog odvjetnika u Zagrebu

    http://www.youtube.com/watch?v=OOHRU2JvKxo

    U Zagrebu, 9. veljače 2009. godine.

    avatar

    13.02.2009. (15:26)    -   -   -   -  

  • trkaonica

    Da, sve što je gospodin Stazić citirao i komentirao, čista je istina. I u SDP-u ima kukolja, no u toj stranci gospodin Stazić definitivno spada u prvoklasno, zlatno žito, barem po svojoj društvenoj angažiranosti koja je vidljiva i na ovim virtualnim prostorima. Osim toga, ima smisla i za humor - nasmijala me izjava da je Sanader kao Superhik, tj da uzima siromašnima i daje bogatima, tj.sebi i svojima. I što se ovdje neki bune i koriste kočijaški rječnik, te vitlaju prostačkim bičem? Sve se vidi, sve je oko nas i bit će krivi oni koji su šutjeli, kao i oni koji nisu stali u obranu onih koji nisu šutjeli. Vaše vrijeme prolazi mimo vas, najlakše je zatvoriti oči, no možda onda nećete ni vidjeti kada vas to vrijeme poždere. Ili ste bliski vladajućoj stranci, pa vam vaše privilegije magle oči? Potpisujem sve što je rekao gospodin Stazić, pa i više od toga. A mi, mi bi smo trebali biti ti koji odlučujemo o vlastitoj sudbini, pa ako treba stalno rušiti vlast, onda je rušimo, pa i onda kada je u pitanju stranka gospodina Stazića. Oni koji su na vrhu trebaju raditi za dobrobit naroda. Lako za njih što su zaboravili na to, ali zaboravio je sam narod, a to je katastrofa. I zato nam državu vodi Superhik. No, on će znati spasiti sebe od provalije. Vi takvi nećete ni sebe, ni druge.
    Pozdrav, gospodine Staziću i samo i dalje pišite.

    avatar

    13.02.2009. (18:26)    -   -   -   -  

učitavam...