Komentari

rahatlokum.blog.hr

Dodaj komentar (3)

Marketing


  • rutvica

    super mi je post, i razumijem ga do zadnjeg slova.
    pomalo kao onaj osjećaj s vrha tobogana, milisekunda mirovanja u kojoj sve jasno vidiš i spremaš se za turbo super kul genijalnu vožnju :)
    ponekad vožnja završi nosom u blatu, al' ko ga jebe: oprat ćemo nos i krenut ispočetka.

    danima već manijakalno preslušavam 'moondance', i od sveg njegovog (van morrisonovog) opusa, koji je preogroman i prepun puno poznatijih, važnijih, kakvih kod hoćeš pjesama, mene najviše puca jedna koja je baš o tome, o tome kako je to kad nešto: makes me feel so free, makes me feel like me: 'brand new day'. evo recimo da upoznam još nekoga na svijetu tko bi ludio za tom pjesmom kao ja, moje tvrdokorno uvjerenje da ne postoje soul mates moralo bi se poljuljati :). ovak moram ostat pri tome da mi je van morrison soul mate :D

    al zabrazdila sam u digresiju. život je, ovakav zbrčkan i pun felera, najbolji mogući. ovm je rečenicom, čini se, natjecanje u emo serendanju i službeno otvoreno.

    avatar

    09.02.2009. (23:36)    -   -   -   -  

  • Lund

    Stalo mi je da slučajno ne zajebem ovu krasnu atmosferu koju su ovdje stvorile autorica posta i autorica prvog komentara pa bum samo šutil i disal ovaj mirisni zrak na rahatlinom blogu :)

    avatar

    10.02.2009. (01:46)    -   -   -   -  

  • alexx

    :)

    želim reć nešto što nije smajlić ali ustvari samo.. :)

    avatar

    11.02.2009. (19:00)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...