Komentari

stifmeister.blog.hr

Dodaj komentar (15)

Marketing


 • čudim_se_svijetu

  Jesi ti čuo onu: 'tko ne uspije, poučava o tome' ? nekako mi se čini da i ti to tako s tim savjetima...ne znam jesam li pogodila ali tako nekako ide. I, iskreno, čitajući ovo umirala sam od smijeha nadajući se da je ovaj tekst trebao samo nasmijati ljude. Međutim, palo mi je na pamet da ti to možda i ozbiljno. To me je rastužilo pomalo... po tvom tekstu shvatila sam da sve cure navodno imaju te neke frendice koje im žele zlo i jednostavno pizde od ljubomore kad im frendica ulovi nekog pastuha kao što si možda ti... Ako kreneš sa stavom da će te njezine frendice odmah mrziti i bacati joj čini protiv tebe, zamisli se malo... imaju li razloga? zašto im ne pristupiš onako nekako kao što postupaš prema svojim frendicama... ako ih imaš. a promisli isto malo, ako ti cura ima za frendice taj tip osoba koje si ti naveo onda bih se ja malo bojala... kažu, s kim si takav si. S kakvom to curom uopće furaš? pogleč s kakvim se gadurama druži. zapravo ti one čine uslugu ...
  i izraz ' pokušati odvojiti od izvora zla' podsjeća me na one manijakalne tipove koji su posesivno-ljubomorni, koji smatraju da su sve njene frendice glupače i pune joj glavu glupostima. iskreno se nadam, da ti ipak nisi takav slučaj...

  avatar

  09.02.2009. (22:01)    -   -   -   -  

 • novinar

  jasno mi je o čemu govoriš. imao sam problema s "njima"...skoro smo prekinuli, na kraju sam ih prihvatio iako i danas kad idemo na kavu s njima ne komuniciram baš previše ili se pravim dobar...užassss kako te žene mogu bit komplicirane

  avatar

  09.02.2009. (22:46)    -   -   -   -  

 • traženje sebe

  nisam citala tekst jer po naslovu i ovim boldanim slovima mi se samo kosa digla na glavi..
  taj tekst bi ti ono prosao za neki teen magazin..al koliko ti ono imas godina? na koju publiku ciljas?

  ako ovako pises onda mislim da nisi dosao do stadija kad upoznajes starce npr od cure..frendice tj frendovi su tada mačlji kašalj jer kad uvjeris starog il starijeg buraza od cure da si ti taj onda si na konju..toga se cure boje a ne jebenih frendova jer briju na to da si dovoljno musko da izades na kraj s svim njenim prijateljima i prijateljicama...a ti nisi ni tu ziher sam sa sobom...

  Stifleru..ovo je koma-ne zasluzujes trenutno taj naziv,al ono fakat!!!!

  znas kaj su moje cure napravile kad sam skuzila da je lik podvio rep i otisao bivsoj curi jer je ova trznula telefonom samo,a ja se nasla tu tek friska? e cure moje su dosle za pola sata s litrom votke,narucile smo picu, napile me, i navijale i zaboravila sam ga u 2 dana...

  avatar

  10.02.2009. (00:31)    -   -   -   -  

 • windfuckersister

  Hajde, što ste se okomili na jadnog čovjeka. Istina, malo je prenapuhao čitavu stvar, ali činjenica je da zaista ima takvih slučajeva. "Najbolja" prijateljica moje frendice podivlja svaki put kad ova nađe nekog mužjaka. Odmah mu pronađe milion mana, secira i analizira svaki njegov postupak i naravno, izvlači isključiov negativne zaključke. A zapravo je samo ljubomorna jer ona više nije u cetru pažnje. Ne propušta priliku za zloban komentar. Rekla sam sto puta frendici da je se kloni, da ta žena nije baš čista i očito ima velikih psihičkih problema. Što će joj emocionalni vampir. Ali činjenica je da svojim konstantnim njurganjem takve osobe ipak uspiju posijati sjeme sumnje. Ili osjećaj krivice (tvoja frendica umjesto da se raduje s tobom predbacuje ti i vrijeđa se, dakle očito si negdje pogriješila, zanemarila si je a nisi toga svjesna,bla bla bla...). Ipak, u većini slučajeva normalnce cure imaju i normalne i ok frendice. I naravno da će te one staviti pod povećalo i pod mikorskop ako treba jer stalo im je do tvoje cure i ne žele da je povrijediš (vjerovao ili ne, to je čest hobi vas muškadije).
  Pogledajmo čitavu stvar s drugog aspekta... i ti imaš frendove koje će cura kad-tad upoznati. Jesu li oni baš uvijek tako divni i krasni i dobronamjerni?
  Mislim da ti nije bila namjera pljuvati po ženskom rodu nego unjeti u post određenu dozu humora. Ali ako se varam, ja ću ti prva polomiti kosti, ha ha ha! A ima me poprilično.... be affraid... be verry affraid....

  avatar

  10.02.2009. (08:26)    -   -   -   -  

 • nadal

  "...jer kad uvjeris... starijeg buraza od cure da si ti taj onda si na konju..."

  Ovo je najveća istina koja postoji! Amen!

  avatar

  10.02.2009. (10:14)    -   -   -   -  

 • beega

  Doživio sam suprotan slučaj gdje je frendica od cure "navijala" za mene.Cura nije bila ružno pače kojem nitko ne prilazi, pa joj prijateljice iz sućuti pokušavaju uvaliti bilo koga, Nju sam bio izabrao, nju sam želio. Priznala mi je da je djevica i situacija je bila jasna. Jednom prilikom kad sam bio kod nje frendica je kao iz topa sa smiješkom na licu pukla "I jeste se poseksali". Shvativši to u šaljivom tonu nabacio sam smješak ne obaziravši se na provokaciju, no moja cura je ljutito reagirala riječima "ja se neću seksati do 23". Ubrzo nakon toga sam shvatio da cura zaista misli ozbiljno. Imala je 19 godina, no mentalno još uvijek je bila djevojčica. Nisam nestrpljiv niti nasrtljiv tip, no ne želim se bakčati sa curicama . Da nije bilo " dobronamjerne" prijateljice možda bi zadobio njeno povjerenje i na kraju bi nešto bilo . Nažalost "navijanje" može biti i kontraproduktivno.

  avatar

  10.02.2009. (14:21)    -   -   -   -  

 • Šima

  hm
  nije sve baš tako
  Prijateljice mogu biti objektivne, pa dok još zaljubljeno cvrkućete one vide da je prija u toj vezi "jebena stranka" pa joj to kažu i onda ispadne da su prije kučke, a ne da je dotični papak!
  ili njoj uopće nije stalo do njega kad je netko drugi može uvjeriti da on nije taj....

  u svakom slučaju ... prijateljice su najmnja briga ako je on taj pravi!

  avatar

  11.02.2009. (13:37)    -   -   -   -  

 • praktikum

  ima li smisla boriti se neku takvu koju malo jači vjetar okreće gdje hoće? :) da sam muško, to bi mi se činilo gubitkom vremena; ako već koristim mozak, da ga iskoristim da nađem neku karakterniju ženskicu :)))))

  avatar

  12.02.2009. (09:14)    -   -   -   -  

 • just for me

  ne treba previše filozofirati, ako cura nema svoje mišljenje, onda stvarno ne vidim nešto u njoj, frendice su frendice za čitav život, ponekada se češće druže, ponekada se samo čuju, ali iskreno - uvijek su tu samo za tebe, ne protiv tebe....gdje li samo nađeš primjere ovog tipa, mora da su to neke nesigurne klinke koje hodaju u čoporu radi lakše obrane - tipa ovaj tip nije za tebe jer nije niti za mene, hellouuuu? Svaki pametan komad na kraju ipak zna što želi.

  avatar

  12.02.2009. (09:36)    -   -   -   -  

 • neva

  Uopće ne mislim trošiti svoje vrijeme na tako kvalitetan blog koji u već u naznakama daje do znanja da se radi o latentnoj mizoginiji autora, odnosno oslobađanju iste! Komentirala sam prošli blog u nadi da sam se zeznula, no čini se da si ti ipak ogorčen na žene - priznao to javno ili ne. Možda nisu dugo imao djevojku, možda te neka jako povrijedila - ne znam i ne mislim pogađati. Smatram da bi jedna mlada visoko obrazovana osoba trebala raditi na promicanju tolerancije i širenju horizonata, a ne prerasuda i stereotipa. Voljela bih da me demantiraš, ali čini mi se da si običan nesretan ženomrzac.

  avatar

  13.02.2009. (14:20)    -   -   -   -  

 • Stifmeister

  hehe, baš je seksi kad me cure vrijeđaju ;)

  avatar

  13.02.2009. (20:02)    -   -   -   -  

 • miki

  To je tako u 90% slučajeva,išao sam u ekonomsku gdje je bilo nas 5 i 30 cura i svaki dan bio svijedok takvim spletkarenjima.

  avatar

  14.02.2009. (09:42)    -   -   -   -  

 • Stifmeister

  istina, postoje različite mogućnosti. u mom slučaju ova kombinacija moji muški frendovi i nova cura miriše na nevolje :)

  avatar

  14.02.2009. (22:04)    -   -   -   -  

 • Joanna has left Stepford

  e sad...bome se nikom od mojih bivših a ni sadašnjem nije sviđalo to što umjesto legica imam lege:D ukratko vi muški svemu nađete manu:)

  avatar

  15.02.2009. (00:17)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...