Komentari

exblento.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • ćiril

    vječnog li naivčine. u momentu kad sam poslao post, došla mi je SMS poruka. nevjerojatno kakva telepatija, pomislih; ja o njoj, a ona o meni. no, bio je to samo VIP.

    avatar

    09.02.2009. (11:00)    -   -   -   -  

  • KemoTerapija

    Mostar je pun tih Svjetlana, Emina itd. Meni je osobno draga Suljagina Fata. Zbog naivnosti. Htjela je nešto kupovati, ta raskošna svjetlost za muške ruke, oči itd.. I došla kod Muje u šoping. Ovamo, onamo, i trgovac ostade trgovac. Rekao je Fati da ima nešto u magazi. A Fata naivna. Mislila je da je magaza ondašnji šoping centa, ono od igle do pojasa nevinosti svih veličina.. A nije. I krene ona pogledati izbor robe u toj magazi, tamo kod Staroga mosta. I, uđe, naivna kakva biješa bila. Pjesnik kaže u završnom distihu, kad je već dotičnica-utičnica, rekao bi Ladan, ušla u magazu: "Prevari se, Suljagina Fata/ Haj za njom Mujo zamandali vrata." E, sad, ostaje jedino otvoreno pitanje zašto je za njom Mujo zamandalio vrata? Možda zato da ona na miru može pogledati svekoliki izbor, a da joj on bude vodić kroz, ili je ipak nešto drugo, nešto što bi nam jedino ti mogao razjasniti. Uglavnom, mislim da je netko nešto pokazivao. Nadam se da su oboje bili zadovoljni viđenim. I da mu je Fata bila dobar vodić kroz topline njenih magaza. A kad je riječ o dami koja nije VIP, mislim da bi bilo najbolje da nabaviš magazu. Ili pak da joj ponudiš jaja na miješanje, kao što je to učinio Jakša Fjamengo s Nadalinom. Pa da vidiš, prika, kad Nadalina miješa jaja... ajme! Rekao bi moj splitski davni prijatelj, Pero Panjković - Ta Nadalina je svima miješala. I, mogu ti reć - sjajno.

    avatar

    09.02.2009. (13:16)    -   -   -   -  

  • ćiril

    za nutkanje jajima treba imati, prika, muda. nažalost, kako ih ja očigledno imam jer sam dotičnoj dami u par navrata predlagao upravo magazu, čini se da je stvar u drugim stvarima. možda suptilnijima, možda jajastijima, bog će je znati, a kako veli pero koji takođe nije stero, zubac. ja samo znam, ne da ne znam, nego da pojma nemam !

    avatar

    10.02.2009. (08:47)    -   -   -   -  

  • KemoTerapija

    Mili, imaj povjerenja u žene. Tako će i one imati povjerenja u tebe. Nemaš pojma koji smo mi majmuni u odnosu na njih. Bože, što li sve trpe od nas! Isus Krist je zapravo trebao biti žena. Jer samo neki takav Horus ili Mitra ili Dionizije ili Shiva, ili svi skupa, mogao preuzeti sve one grijehove koje činimo u odnosu na ta nebeska stvorenja. Pa bi, takav jedan koji oprašta, bio razapet, ah da ne kažem na čemu ili u čemu. Inače nisi ono što kažeš da jesi.

    avatar

    10.02.2009. (10:00)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...