Ja volim isprobavat sve moguće kuhinje ali moram priznat da ne volim jako začinjenu i ljutu hranu :)), a na kraju najbitniji bude ugođaj, pa se često uz ugođaj i zaboravi što se jelo :)))
07.02.2009. (09:53)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
interesantan post. bila sam nekoliko puta u tom restoranu i uživala u hrani koju pripremaju. ja sam inače u mojoj obitelji a i okolini osoba koja izlazi iz uobičajenih okvira kada je hrana u pitanju. dok je većina ljudi oko mene prilično konzervativna, ja sam, od kad znam za sebe, voljela isprobavati raznu egzotičnu i neuobičajenu hranu. kinesku kuhinju naprosto obožavam, etiopijsku također, volim i meksičku, arapsku, čak je i, za naše nepce neuobičajena, indonezijska hrana koja spaja slatke i slane okuse s dosta butera od kikirikija, pravi užitak za moje nepce.
o indijskoj hrani... jednom u addis ababi, na nekom seminaru, saznali smo za dobar indijski restoran i pošli tamo na večeru. dvije kolegice, indijke, kao prave poznavateljice svoje domaće kuhinje, a u neku ruku i domaćice tada, pomogle su nam odabrati savjetujući nas u skladu s pojedinačnim ukusima. i mogu vam reći da nikada, ali nikada, u svom životu do tada, nisam pojela ništa toliko ukusno kao što je bila ta hrana koju sam po uzoru na kolegice indijke, jela prstima kako to čine indijci. mogu slobodno reći da mi je to bila najbolja hrana koju sam pojela u životu. dakle, indijska hrana je raj za nepce, a prija još bolje kada je jedete prstima. :) mmmmmmmmmmm a tako jedu i etiopljani, arapi, afrikanci... vjerujte, znaju ljudi što čine.
07.02.2009. (13:58)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
za kinesku hranu ne znam,ali me ni nezanima previše,iskreno, dok se nisam navikao na japansku hranu kada sam boravio u japanu, jeo sam po indijskim restoranima,indijska hrana me spašavala, odgovarala mi je itekako,sada sam već pohvatao što mi je fino u japanskoj kuhinji,ali još uvijek sam početnik,samo što sam sada otvoreniji nego prije,također,u tokyu sam imao priliku jesti i u korejskom restoranu, bilo je fino,ali mi je bio bed pitati što smo jeli
: )
07.02.2009. (17:20)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Često imamo predrasude prema nekome ili nečemu, ... , ali nakon upuštanja u dublje upoznavanje i kušanje znamo se ugodno iznenaditi. I naše raspoloženje i ugođaj koji je tom prilikom poseban zna pridonjeti promjeni dugogodišnjega krivoga mišljenja i možda loših iskustava ... Valja se upustiti u otkrivanje i sebi priuštiti iznenađenje /dati se iznenaditi!/ ... i radost doživljenoga ! ... Probat ću ! I gledat ću da bude posebna prigoda i da budem otvorena za novost ! Ti to tako divno opisuješ da ne mogu odoliti ... Hvala !
BTB !!!
Lijep pozdrav ...
07.02.2009. (19:24)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
hvala na preporuci, nisam ni znao da postoji, a obožavam curry
07.02.2009. (20:16)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
T.
Ovdje u Francuskoj, gdje sam trenutno, imam u blizini jedan izvrstan kineski restoran. Kvaliteta i ukusnost hrane je konzistentno visoka, a cijene su vrlo povoljne. S druge strane u Zagrebu mi je onaj kineski restoran kod Sheratona bio tako-tako, nista posebno, a jedan na Pescenici je bio odvratan. Doslovno nisam mogao ni jedno jelo pojesti. Tako da to ovisi o restoranu!
Hvala na preporuci za restoran, pokusat cu nagovoriti drustvo da odemo jednom tamo. Samo bojim se da su svi strasljivi sto se tice isprobavanja strane hrane. Kakve su cijene u tom Maharadji?
07.02.2009. (20:57)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Ako mene memorija dobro služi onda sam došla na vrijeme poljubiti dragu Aquariu i poželjeti joj sve naj,najbolje i puno smjeha i topline:) Ja ti nisam baš od ljudi koje vole eksperimentirati sa hranom,a kako sam pola života zbog zdrastvenih problema na posebnom režimu prehrane onda i nisam ljubitelj,a i nisam naviknuta na začine tako da ne znam kako bih se snašla sa ovom hranom:) Pravi indijski čaj nisam probala,ali isto kao i to čajeve ne volim i ne volim,pa ni šipkov:) Pozdrav draga veliki ostavljam
07.02.2009. (21:15)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
bijah jednom :)) pred nekih 5 godina ili tako nešto. ili čak i manje. bilo je fino! jela sam štapićima malo nespretno, ali jela sam.... sva sam si bila čudna. zdjelice juhe... neobične.... uopće ne znam što smo jeli ;)) ali nije bilo preljuto, valjda su moji domaćini tako naručili. desert: pohane banane s medom - njam.... i sjećam se da smo ruke prali kipućim bijelim salvetama. jedva držiš salvetu kako je vruća, ali fino miriše... da se razumijemo - nisam od preljutoga, ali mogu svašta probati. i nekad bude jako fino. žao mi je što nisam imala prilike ponovo uživati u tom meniju. lijep ti pozdrav! i hvala na čestitkama :))
07.02.2009. (23:09)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Sjecam se da sam svojedobno u Kini onako stosa radi jeo morske krastavce. Gadilo mi se ali izaziv je bio jaci. Uglavnom, bio je to dobar trening da ne ostanemo gladni. Neces vjerovati, koako smo se nakon mjesec dana prehrane sa stapicima veselili McDonaldsu na Salisbury roadu u Kowloonu?
Inace, mene to od hrane vise privlace zutblijede i tamnopute ljepotice iz tih egzoticnih krajeva. Na zalost, u nedostatku njihovih pojava na ovim meridijanima i paralelama, prisiljen sam okrenuti se hrani. Ipak, ruku na srce, to sto ovdje prodaju pod istocnjackim kuhinjama (ima puno kineskih i jos vise indijskih kuhinja) uglavnom nema veze sa onom pravom. Nedostaje originalnih zacina a ni namirnice koje su zajednicke nemaju isti okus i ukus. A da te stvar utjesi, ni u Londonu nije drugacije.
Pozdrav ostavljam, Bocaccio
08.02.2009. (02:06)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Volim isprobavati razne kuhinje, a osobito volim osjetiti mirise i okuse raznih začina. Nažalost jedno jelo još nisam uspio savladati - nikako mi ne ide bakalar (izgleda da je moj nos prvi došao u doticaj s tom vrstom hrane i bez mene donio odluku kako to nije dobro)... :)))
08.02.2009. (10:12)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Ey, svako malo navratim na Tvoj blog i provjeravam postiche... Zbilja imash (ili, da kazem - IMATE-) dobar stil opisivanja, tako vjerno prikazano,da, dok citash, kao da si tamo, u ovom slucaju u tom restoranu. Wau, indijski caj s mlijekom! Mora(te)s biti jaaako hrabra da bi to probala! :-) Navracat chu i dalje i kommat ti (Vam)! Ocekujem i Tvoja (Vasa) nova kulinarska iskustva!
Anchy
08.02.2009. (12:47)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Volim egzotične kuhinje ali dragi mužić nije sklon tome tako da ne zalazimo u restorane tog tipa. N areću mi frendice imaju isti ukus kao i ja, tako da ne ostanem zakinuta za nove okuse. U indijskom jos nisam bila iako sam neka jela te kuhinje probala kod frendice i svidjelo mi se.
Sretan rođendan.
08.02.2009. (14:31)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Joj, kako su mi sada narasle zazubice! Jako volim i kinesku i indijsku, a i sve ostale egzotične kuhinje (osim što ne bih jela npr psa ili mačku nikada, premda možda uopće nije loše). A što je jelo ljuće i pikantnije, meni je slasnije jer obožavam ljuto, a ne volim kiselo. U kineskom restoranu sam prvi put probala žablje krakove i bambus i bili su mi ukusni. Za ovaj indijski restoran u ZG imam pitanje. Kakav je po uređenju, je li čisto, ima li mnogo ljudi i kakve su otprilike cijene? Idem baš pogledati na Net, možda ima svoju web stranicu. :)
08.02.2009. (15:08)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Indijsku kuhinju obozavam. A naan kruh ... predivno. Trebas probati zacinjene, posebno peshwari naan, u kojeg stavljaju grozdjice, pistaccio, bademe ... fino ide uz blazu indijsku hranu (korma, na primjer). Puno pozdrava!
08.02.2009. (17:34)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
dobro je eksperimentirati, onda na kraju shvatiš što ti odgovara...od kineske sam samo probala neki rižoto, al' mi nije nekako pasao jer je bio slatkast... ;))) p.s. vratila sam se, ipak ne mogu bez vas. ostavljam pozdrav! ;))
08.02.2009. (18:09)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
slatko grko
Ja volim isprobavat sve moguće kuhinje ali moram priznat da ne volim jako začinjenu i ljutu hranu :)), a na kraju najbitniji bude ugođaj, pa se često uz ugođaj i zaboravi što se jelo :)))
07.02.2009. (09:53) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
jimbo
Dijelim tvoje mišljenje o kineskoj kuhinji, a moram priznat da nisam nikad imao prilike probat indijsku, a sad znam da je sigurno neću izbjegavat.
07.02.2009. (10:32) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
mama sepia
huh, krenule sline :)))
07.02.2009. (11:03) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
makedini dnevnici
interesantan post. bila sam nekoliko puta u tom restoranu i uživala u hrani koju pripremaju. ja sam inače u mojoj obitelji a i okolini osoba koja izlazi iz uobičajenih okvira kada je hrana u pitanju. dok je većina ljudi oko mene prilično konzervativna, ja sam, od kad znam za sebe, voljela isprobavati raznu egzotičnu i neuobičajenu hranu. kinesku kuhinju naprosto obožavam, etiopijsku također, volim i meksičku, arapsku, čak je i, za naše nepce neuobičajena, indonezijska hrana koja spaja slatke i slane okuse s dosta butera od kikirikija, pravi užitak za moje nepce.
o indijskoj hrani... jednom u addis ababi, na nekom seminaru, saznali smo za dobar indijski restoran i pošli tamo na večeru. dvije kolegice, indijke, kao prave poznavateljice svoje domaće kuhinje, a u neku ruku i domaćice tada, pomogle su nam odabrati savjetujući nas u skladu s pojedinačnim ukusima. i mogu vam reći da nikada, ali nikada, u svom životu do tada, nisam pojela ništa toliko ukusno kao što je bila ta hrana koju sam po uzoru na kolegice indijke, jela prstima kako to čine indijci. mogu slobodno reći da mi je to bila najbolja hrana koju sam pojela u životu. dakle, indijska hrana je raj za nepce, a prija još bolje kada je jedete prstima. :) mmmmmmmmmmm a tako jedu i etiopljani, arapi, afrikanci... vjerujte, znaju ljudi što čine.
07.02.2009. (13:58) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
ljelja
Sve treba probati, makar da naučiš reći ne :)
07.02.2009. (14:44) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
mushin munen
za kinesku hranu ne znam,ali me ni nezanima previše,iskreno,
dok se nisam navikao na japansku hranu kada sam boravio u japanu,
jeo sam po indijskim restoranima,indijska hrana me spašavala,
odgovarala mi je itekako,sada sam već pohvatao što mi je fino u
japanskoj kuhinji,ali još uvijek sam početnik,samo što sam sada otvoreniji
nego prije,također,u tokyu sam imao priliku jesti i u korejskom restoranu,
bilo je fino,ali mi je bio bed pitati što smo jeli
: )
07.02.2009. (17:20) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
mirjam
Često imamo predrasude prema nekome ili nečemu, ... ,
ali nakon upuštanja u dublje upoznavanje i kušanje znamo se ugodno iznenaditi.
I naše raspoloženje i ugođaj koji je tom prilikom poseban zna pridonjeti promjeni dugogodišnjega krivoga mišljenja i možda loših iskustava ...
Valja se upustiti u otkrivanje
i sebi priuštiti iznenađenje
/dati se iznenaditi!/
... i radost doživljenoga !
...
Probat ću !
I gledat ću da bude posebna prigoda
i da budem otvorena za novost !
Ti to tako divno opisuješ da ne mogu odoliti ...
Hvala !
BTB !!!
Lijep pozdrav ...
07.02.2009. (19:24) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
salvetna tehnika
definitivno mexikana.
07.02.2009. (19:48) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
pametni zub
hvala na preporuci, nisam ni znao da postoji, a obožavam curry
07.02.2009. (20:16) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
T.
Ovdje u Francuskoj, gdje sam trenutno, imam u blizini jedan izvrstan kineski restoran. Kvaliteta i ukusnost hrane je konzistentno visoka, a cijene su vrlo povoljne. S druge strane u Zagrebu mi je onaj kineski restoran kod Sheratona bio tako-tako, nista posebno, a jedan na Pescenici je bio odvratan. Doslovno nisam mogao ni jedno jelo pojesti. Tako da to ovisi o restoranu!
Hvala na preporuci za restoran, pokusat cu nagovoriti drustvo da odemo jednom tamo. Samo bojim se da su svi strasljivi sto se tice isprobavanja strane hrane. Kakve su cijene u tom Maharadji?
07.02.2009. (20:57) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Santea
Ako mene memorija dobro služi onda sam došla na vrijeme poljubiti dragu Aquariu i poželjeti joj sve naj,najbolje i puno smjeha i topline:)
Ja ti nisam baš od ljudi koje vole eksperimentirati sa hranom,a kako sam pola života zbog zdrastvenih problema na posebnom režimu prehrane onda i nisam ljubitelj,a i nisam naviknuta na začine tako da ne znam kako bih se snašla sa ovom hranom:)
Pravi indijski čaj nisam probala,ali isto kao i to čajeve ne volim i ne volim,pa ni šipkov:)
Pozdrav draga veliki ostavljam
07.02.2009. (21:15) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
posoljeni zrak
bijah jednom :)) pred nekih 5 godina ili tako nešto. ili čak i manje.
bilo je fino! jela sam štapićima malo nespretno, ali jela sam.... sva sam si bila čudna. zdjelice juhe... neobične.... uopće ne znam što smo jeli ;)) ali nije bilo preljuto, valjda su moji domaćini tako naručili.
desert: pohane banane s medom - njam....
i sjećam se da smo ruke prali kipućim bijelim salvetama. jedva držiš salvetu kako je vruća, ali fino miriše...
da se razumijemo - nisam od preljutoga, ali mogu svašta probati. i nekad bude jako fino. žao mi je što nisam imala prilike ponovo uživati u tom meniju.
lijep ti pozdrav!
i hvala na čestitkama :))
07.02.2009. (23:09) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Bocaccio
Sjecam se da sam svojedobno u Kini onako stosa radi jeo morske krastavce. Gadilo mi se ali izaziv je bio jaci. Uglavnom, bio je to dobar trening da ne ostanemo gladni. Neces vjerovati, koako smo se nakon mjesec dana prehrane sa stapicima veselili McDonaldsu na Salisbury roadu u Kowloonu?
Inace, mene to od hrane vise privlace zutblijede i tamnopute ljepotice iz tih egzoticnih krajeva. Na zalost, u nedostatku njihovih pojava na ovim meridijanima i paralelama, prisiljen sam okrenuti se hrani. Ipak, ruku na srce, to sto ovdje prodaju pod istocnjackim kuhinjama (ima puno kineskih i jos vise indijskih kuhinja) uglavnom nema veze sa onom pravom. Nedostaje originalnih zacina a ni namirnice koje su zajednicke nemaju isti okus i ukus. A da te stvar utjesi, ni u Londonu nije drugacije.
Pozdrav ostavljam,
Bocaccio
08.02.2009. (02:06) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
alkion
Volim isprobavati razne kuhinje, a osobito volim osjetiti mirise i okuse raznih začina. Nažalost jedno jelo još nisam uspio savladati - nikako mi ne ide bakalar (izgleda da je moj nos prvi došao u doticaj s tom vrstom hrane i bez mene donio odluku kako to nije dobro)... :)))
08.02.2009. (10:12) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Azzazil
heh otvorila si mi apetit ,napisao sam novi post navrati
08.02.2009. (10:42) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Anchy
Ey, svako malo navratim na Tvoj blog i provjeravam postiche...
Zbilja imash (ili, da kazem - IMATE-) dobar stil opisivanja, tako vjerno prikazano,da,
dok citash, kao da si tamo, u ovom slucaju u tom restoranu. Wau, indijski caj s mlijekom!
Mora(te)s biti jaaako hrabra da bi to probala! :-) Navracat chu i dalje i kommat ti (Vam)! Ocekujem i Tvoja (Vasa) nova kulinarska iskustva!
Anchy
08.02.2009. (12:47) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
champs-elysees
Volim egzotične kuhinje ali dragi mužić nije sklon tome tako da ne zalazimo u restorane tog tipa. N areću mi frendice imaju isti ukus kao i ja, tako da ne ostanem zakinuta za nove okuse.
U indijskom jos nisam bila iako sam neka jela te kuhinje probala kod frendice i svidjelo mi se.
Sretan rođendan.
08.02.2009. (14:31) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Kinky Kolumnistica
Joj, kako su mi sada narasle zazubice! Jako volim i kinesku i indijsku, a i sve ostale egzotične kuhinje (osim što ne bih jela npr psa ili mačku nikada, premda možda uopće nije loše). A što je jelo ljuće i pikantnije, meni je slasnije jer obožavam ljuto, a ne volim kiselo. U kineskom restoranu sam prvi put probala žablje krakove i bambus i bili su mi ukusni. Za ovaj indijski restoran u ZG imam pitanje. Kakav je po uređenju, je li čisto, ima li mnogo ljudi i kakve su otprilike cijene? Idem baš pogledati na Net, možda ima svoju web stranicu. :)
08.02.2009. (15:08) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
bajkoviti snovi
Ja volim sve kuhinje, a to se i vidi na meni :)
Pozdrav ostavljam!
08.02.2009. (15:09) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
LittleMissG
Indijsku kuhinju obozavam. A naan kruh ... predivno. Trebas probati zacinjene, posebno peshwari naan, u kojeg stavljaju grozdjice, pistaccio, bademe ... fino ide uz blazu indijsku hranu (korma, na primjer). Puno pozdrava!
08.02.2009. (17:34) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Destination Unknown
dobro je eksperimentirati, onda na kraju shvatiš što ti odgovara...od kineske sam samo probala neki rižoto, al' mi nije nekako pasao jer je bio slatkast... ;)))
p.s. vratila sam se, ipak ne mogu bez vas. ostavljam pozdrav! ;))
08.02.2009. (18:09) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
fra gavun
Definitivno se slažem, sve valja probati, kako bi inače znali što je dobro. :)))))))
08.02.2009. (18:17) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
happywedding
to bih volio probati...
08.02.2009. (20:34) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
zoccao
Odlična recenzija. Svakako ću posjetiti to mjesto za koje nisam ni znao da postoji.
Pozdrav!
08.02.2009. (21:49) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
posoljeni zrak
mali ispravak :)) sad mi je kliknulo da sam pisala o tvom uvodu a ne glavnini posta :)) možda previše nedjeljnog opuštanja ;))))
pusa!
08.02.2009. (22:00) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...