Komentari

ovoono.blog.hr

Dodaj komentar (55)

Marketing


  • Athena Air

    Fali nam senzacija, pa želimo vjerovati da je ovaj slučaj neki big deal koji će rasvijetliti mračne veze i dati nam nadu da je dobro pobijedilo i tako dalje. Ali nekako mi se čini da se ipak radi o poremećenom umu čovjeka kakvi pune crne kronike svakodnevno, samo što žrtve obično nisu tako eksponirane. 'Woke up this morning, had a blues, bum, bum!

    avatar

    07.02.2009. (11:20)    -   -   -   -  

  • ovajonaj

    Fali nam senzacija??
    Je, vremena su naprosto premirna i predobra, fali nam senzacija i sranja umjesto da uzivamo u idili koju smo evo konacno ostvarili....

    avatar

    07.02.2009. (14:33)    -   -   -   -  

  • sta te kurac boli

    a covjek se sad bar udomio...super im je prica...hrvatska policija..mito i korupcija

    avatar

    07.02.2009. (15:05)    -   -   -   -  

  • rahatli

    ma ono, ne znam tko u ovo moze povjerovati

    avatar

    07.02.2009. (15:05)    -   -   -   -  

  • nervozni

    a ko je digao u zrak pukija?
    konobar iz obliznje kafane kojemu je puki ostavljao premalo baksisa?!

    a iza ovoga svega stoji to da nas sviju boli dupe za sudbinu sludjenog klosara.

    avatar

    07.02.2009. (15:58)    -   -   -   -  

  • Rock Roll

    A ne znam što reći, priča s beskućnikom je naizgled šuplja, ali nisam siguran da je netočna. Naime, klošara ima puno u svakom gradu i najčešće ih nitko ne primjećuje (vjerojatno zato što ih se ni ne želi primijetiti, ali to je dio neke druge priče) pa me ne bi čudilo da je upravo nekakav klošar mogao mirno odšetati s mjesta zložina bez da bude zamijećen. Mlađi, na kratko ošišani lik koji je viđen da brzo hoda u blizini mjesta zločina je možda kasnio na, recimo, sastanak. Jednom je frend (i još četvorica njegovih drugara) cijelu noć proveo na policiji jer ih je na odlasku u disco klub zaustavila policija koja je tragala za petoricom pljačkaša koji su netom prije u sličnom autu pobjegli s mjesta pljačke.

    S druge strane, u alternativnoj teoriji, čak mi je izglednije da su pravi počinitelji, a ne policija ponudili klošaru da prizna ubojstvo (i dali mu pištolj), te mu osim hrane i spavanja u toplome osigurali i pozajmašnu svotu novaca za trošenje kad se za par godina vrati na ulicu...

    Vidjet ćemo što će službena istina biti, a je li prava jednaka službenoj, moći ćemo samo spekulirati.

    avatar

    07.02.2009. (17:24)    -   -   -   -  

  • metabolik

    ...ne razumijem zasto ljuudi u ovo ne vjeruju...pa zivot pise najnevjerojatnije, a opet tako "jednostavne" price...to sto se sada opet povlace teorije zavjere je rezultat medijskog vatrometa vijesti i nagadjanja tko bi mogao biti ubojica, u stilu krimica kojima ni najnevjerojatnija solucija nije nemoguca samo da bi stroija bila originalna..i kada znamo da mediji, propaganda i sustav rade sto rade, tesko je prihvatiti da je ubojica amater s narcistickim motivom? Amater koji je u tuznoj bilanci vlastitog propalog zivota odlucio okriviti nekoga tko je nekada davno nesto jednom obecao, a nije povezan niti s politikom niti s mafijom?
    Meni je ovo potpuno prihvatljivo, tako zivotno, (a tuzno) da zivotnije ne moze biti..

    avatar

    07.02.2009. (18:22)    -   -   -   -  

  • ovajonaj

    dasta da su ovo samo spekulacije...

    RockRoll: ni ja ne mislim da mu je policija to ponudila, samo da bi rijesila ubistvo; vec da, pravi pocinitelji. No s obzirom na cijelu situaciju, pravi pocinitelji/narucitelji su itekako povezani sa "strukturama", pa tako i s policijom (i drugim "organima drzave" poput tajnih sluzbi)...

    metabolik: zivot pise najnevjerojatnije price, poput one da "general" koji bojista nije vidio bude najodlikovaniji u cijeloj armiji. Ali "motiv" beskucnika bi mi bio daleko pretanak sve i da nema drugih kandidata... a da ne spominjemo ovakvu situaciju sa ovakvom gungulom motiva (povezanih sa slucajem Zagorac)

    avatar

    07.02.2009. (18:28)    -   -   -   -  

  • ludlud

    Nisi spomenuo zanimljiv "socijalni" side-efekt koji proizlazi iz naglasaka dnevnih novina i vijesti: građani se diskretno senzibiliziraju kontra beskućnika, "korisnika javne kuhinje" i klošara općenito, dok se bijes kontra "zlatne mladeži" i povlaštene klase lagano smiruje, kako bi sve opet došlo na svoje mjesto, u idiličnu harmoniju društvenih odnosa. ;))))

    avatar

    07.02.2009. (18:44)    -   -   -   -  

  • ovajonaj

    ludlud: excellent point!
    zapravo sam mislio da jesam spomenuo, na jedan nacin (spominjao sam nesto tipa 'ocito se vise treba paziti ljudi za koje oni koji ih znaju kazu da su "uvijek bili malo cudni"'), ali se to izgleda izgubilo u prepravljanju texta...
    inace, imas pravo, ovo ima i tu, niposto nebitnu, dimenziju...

    avatar

    07.02.2009. (19:17)    -   -   -   -  

  • ne vjerujem

    NE vjerujem da je taj covjek uspio pucati mladoj zeni u glavu. Dvaput. Preporucila bih da procitate o ubojstvu britanske novinarke Jill Dando. Scenarij je vrlo slican, optuzen je Barry George, beskucnik, koji je gotovo 10 godina kasnije oslobodjen. Slucaj nije rijesen, kao krivci su se spominjali svi, od bivsih partnera preko kriminalaca do Arkana i Karadjica. Linkovi sa Wiki:
    http://en.wikipedia.org/wiki/Jill_Dando
    http://en.wikipedia.org/wiki/B arry_George

    avatar

    07.02.2009. (19:50)    -   -   -   -  

  • zanovijetanja

    ISTA STVAR
    Kralja je opet lovila nervoza zbog situacije u kraljevstvu i nesposobnih ministara. Jednoga dana ih je pozvao i vrlo, vrlo odlučno zatražio od njih da hitno naprave neki pametan potez i time vrate ljudima barem djelić povjerenja u svoju vladu.
    Mislili ministri, mislili i odlučili osnovati novo ministarstvo: Ministarstvo uspješnosti. Uhljebili, kao i obično, u novome ministarstvu svoje sinove, kćeri, zetove, snahe, ostalu rodbinu i tazbinu i pokojeg prijatelja. Kad su to lijepo sredili, trebao im je neki uspjeh. I dosjete se! Sazvali veliku konferenciju za podobne novinare i objavili predobru vijest:
    - Nikad više neće biti nestašice plina. Kupili smo ogromno podzemno skladište plina.
    - Oh, bravo - razveseli se kralj. - Sad kad imamo dva skladišta stvarno se ne moramo bojati nestašice plina sljedećih zima.
    - Otkud ti ideja, kralju, da imamo dva skladišta? Imamo samo ovo jedno koje smo upravo kupili - rekoše ministri.
    - Govorimo li mi o skladištu Oboli koje sam ja svojevremeno izgradio? - začudi se kralj.
    - Pa da, sad smo ga kupili i sad je naše.
    - Kako ste ga kupili, zaboga, od koga? Pa to je moje skladište, ja sam gradio svojim novcem!- uzruja se kralj.
    I onda ministri počeše nadugo i naširoko objašnjavati. Njihova su objašnjenja, kao i uvijek, vrijeđala uši normalnoga čovjeka i kralj ih nije mogao slušati. Shvatio je da mu je sva djedovina mic po mic netragom nestala i da nema više ništa. Zapravo, da ima Ministarstvo uspješnosti! Ono postoji zato da njegovim kraljevstvim novcem katkad neki djelić njegove nestale djedovine otkupi po dvostruko većoj cijeni od one po kojoj su ga potajice bili prodali.

    avatar

    08.02.2009. (08:22)    -   -   -   -  

  • novinar

    lijepo objašnjeno, svaka čast.....

    avatar

    08.02.2009. (14:11)    -   -   -   -  

  • Pokojnici i pijanci

    Meni je tragičnije što se o ubojstvima djece roditelja koji nisu poznate ličnosti govori puno manje ili se ne govori uopće. Iznimka je Luka Ritz. A što je s malim Klasnićem u Vinkovcima? Tko to uopće više spominje? I ona djevojka koja je bila ubijena isti dan kada i nesretna Ivana? Ni nju nitko ne spominje. I oni su žrtve, zar ne?
    Dakako, neopisivo mi je žao svakog izgubljenog života. Djevojka je bila mlada i to što joj je učinjeno neoprostivo je. Na stranu ona kršćanska ideja oprosta, takve stvari razuman čovjek neće oprostiti.
    I još nešto, salva nasilja, brutalnih ubojstava, silovanja i sličnih besmislica ponovno aktualizira potrebu uvođenja doživotnoga zatvora.
    Zašto nitko ne govori o onome što je Srđan Mlađan najavio, da će, jednom kada izađe, opet ubiti? Zar i najmanja mogućnost njegova puštanja na slobodu ne znači izravnu odgovornost države? On je najavio nova ubojstva, ali i pored toga zakoni su takvi da će prije ili kasnije izaći. I nikom ništa.

    avatar

    08.02.2009. (14:16)    -   -   -   -  

  • Kinky Kolumnistica

    Mogu ti samo reći da se slažem s tobom, ne zato da bih tek nešto napisala, već doista. Stoga ću ponoviti svoj komentar ostavljen kod Skaske:

    Tko zna što je zapravo istina. Možda je taj tip "kamikaza" koja dobrovoljno pristaje žrtvovati sebe u ime viših ciljeva, a kako bi zaštitio krupnije ribe. Štogod da je istina, sigurno je jedno: još jedan žohar više oko nas.

    I slažem se s prvom rečenicom od Pokojnici i pijanci.

    avatar

    08.02.2009. (14:31)    -   -   -   -  

  • ovajonaj

    Kinky: ne vjerujem da bas "dobrovoljno pristaje žrtvovati sebe u ime viših ciljeva" - ili je natjeran (prijetnjama/nasiljem) ili mu je nesto obecano (npr. da nece otici u zatvor ali hoce na suho, toplo i svakodnevnu hranu - tj. u bolnicu)... a vjerojatno oboje, za svaki slucaj

    avatar

    08.02.2009. (14:54)    -   -   -   -  

  • minervariranje

    Ma kakav Šlogar. Japanska jakuza na hrvatski način. Odabrali čovjeka koji je dužan preko grla, organizacija/mafija ga natjerala da proguta kost, da ''prizna'' i to je to. Ma nema šanse, nema šanse da je istina da je taj čovjek zaslužan za ubojstvo.

    minervariranje.blog.hr

    avatar

    08.02.2009. (14:55)    -   -   -   -  

  • missillusion

    Samo idiot može vjerovati u takav rasplet, idiot i oni kojima odgovara da postoje takvi idioti. Čim sam čula da je riječ o beskućniku i psihičkom bolesniku preokrenula sam očima jer je tragikomično, pa naravno, ne trebamo se bojati ni mafije ni pravih kriminalaca, opasnost leži u poremećenim klošarima, dadada. Odvratno, naprosto. Jednako su odvratni oni koji su morali pristati na takvo rješenje. Još odvratniji oni koji se svim silama upiru da kažu da je to istina, da uvjere narod. Narod je pak najgnjusnija točka, on će popušit ama baš sve i nastaviti svoju kolektivno kratkoročno pamćenje privoditi savršenstvu. Živjela Hrvatska!

    avatar

    08.02.2009. (17:20)    -   -   -   -  

  • Traganje za izgubljenim vremenom

    ma svima je to čudno sumnjivo a ovo samo govori za kakve nas idiote oni guzičari na političkim pozicijama smatraju

    avatar

    08.02.2009. (17:20)    -   -   -   -  

  • ~...Be my teddy bear...~

    ja nisam u to povjerovala
    onakkk
    to samo da se više ne
    priča o tome
    ma dajjj
    neka skitnica da ubije baš
    NJUUUU???
    nema šanseee
    aaa odkud mu pištolj
    al ajd oke....
    ja ne vjerujem u to...

    avatar

    08.02.2009. (20:31)    -   -   -   -  

  • windfuckersister

    ...i onda je svizac zamotao čokoladu....

    avatar

    08.02.2009. (20:41)    -   -   -   -  

  • fotkam, kuham, putujem...

    je, i sjetil se ubit onog dana kad mu je ponestalo novaca pa je morao ici zivjet na cestu...ma neznam, meni to tak sve smrdi...ko da su trazili neko super banalno rjesenje da podvale javnosti koju smatraju glupom :(

    avatar

    08.02.2009. (21:29)    -   -   -   -  

  • Ribafish

    žrtvovalo sitnu ribu. naručitelj čist, policija sretna, televizije imaju priču, čiča na tri obroka.
    idila.
    svaka čast, uštedi mi sat vremena pisanja...

    avatar

    09.02.2009. (07:15)    -   -   -   -  

  • kizzy

    ne znam te baš predugo, al vidim da si genijalac bistra uma
    to volim
    politiku baš previše ne pratim, al u ovoj priči stvarno previše toga smrdi
    oduševio me tvoj grafikon-drhtalica...................;o))

    avatar

    09.02.2009. (07:55)    -   -   -   -  

  • Music

    Nemoguće da je beskućnik ubio Ivanu H.!!!
    Pištolj je dokaz ali netko ga je mogao podmetnut!

    avatar

    09.02.2009. (07:56)    -   -   -   -  

učitavam...