Komentari

paor.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • Divan -skitnje

    Pa evo vidim da raž nisu uzimali. Zar nisu velikodušni.
    Ma, sarkastičan sam prijatelju. Za p.... Ima toga i danas, samo malo prikrivenije. Evo, recimo "Zakon o golf igralištima"...

    avatar

    07.02.2009. (22:50)    -   -   -   -  

  • prorok

    Danas se to radi na mnogi finiji i opasniji način za psihu čovjeka. Prije te udari uglavu i trpiš jer znaš što ti je, a danas te puštaju da umireš polako. Ti nisi dobio svoju djedovinu u cijelosti ali su zato poneki "novi drugovi" za badava dobili i zemlju i tvornice koje su bar u formi bile narodne. Stvori smo nove bogataše bolje reći stvorismo moderne knezove i potlačene kmetove. Zlo i jedno i drugo neznaš koje je veće.

    avatar

    08.02.2009. (23:14)    -   -   -   -  

  • lola i bekrija

    E moj baja ta ni to prvi doba da smo najebali. Zapravo mi stalno iznova nejebemo. U nom sistemu se divanilo daj čojk naše najveće blago. Njege se za marvu kaže blago. Vi danas eto baš jučer ministar poljoprivrede divani na televizije daj zemlja naše blago. Jebi im mater. Na jednoj strane vako na drugoj nako eto kako njima odgovara a nas ko jebe. Ta nek idu u kurac. Dasam malo mlađi jebo me svako ak nebi kud ošo u pizdu materinu sam da nisam u voj jebenoj države. Stalno divane mi smo u banani. Ta kakoj banani mi smo u kurcu.

    avatar

    09.02.2009. (10:33)    -   -   -   -  

  • Rib@rnica

    Sve je tako i moj djed Stjepan pričao.Isto se dešavalo i njemu.Uzeli mu zemlju, uzimali žito,mast, svinje, ždrijebe...a on i njegovo petero malih su jeli slabo, jer im nije ni ostajalo...skoro pa ništa...i još kad čujem da se govori za Thompsona nešto loše....pa ja poludim...

    avatar

    10.02.2009. (16:45)    -   -   -   -  

  • prorok

    nema to veze sa Perkovićem, otimali su nam zemlju prije u ime naroda, a sada će nam otimati zemlju u ime golfa za domovinu.

    avatar

    12.02.2009. (18:41)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...