Komentari

hrpolitika.blog.hr

Dodaj komentar (3)

Marketing


  • zanovijetanja

    Često razmišljam o tome da je našoj Vladi Slovenija zapravo učinila ogromnu uslugu blokadom pregovora. Unatoč blokadi panično donosimo zakone i prilagođavamo standarde standardima EU. Vrlo je vjerojatno da unatoč toj paničnoj brzinskoj proizvodnji papira ipak nećemo stići sve obaviti. Al iza to, dakako, neće biti kriva Vlada koja je, kao i uvijek "učinila sve". Krivi će biti zločesti Slovenci koji su nas blokirali.

    avatar

    06.02.2009. (07:58)    -   -   -   -  

  • Bocaccio

    Stari, kaj da ti velim. Jesam gradjanin Hrvatske ali godinama boravim u inozemstvu, sirom EU. Jedino sto sam u citavoj prici vidio jest da se Dezela u svim podjelama svrstava u Balkan, pocevsi od vremenske prognoze do strateskih podjela u velikim tvrtkama. Zato ni politika nije niti moze biti drugacija.

    Po onome sto znam (a znam mozda vise no sto mnogi nasi politicari profesionalci i amateri znaju) jest da ce Hrvatska u EU prije no sto 95% vas ocekuje. Usprkos i unatoc Dezeli. Ipak, vjeruj mi da ce vecina zbog toga pozaliti kao sto je to pozalila u onih koji u njoj vec jesu od jucer, prekjucer ili tko zna od kada. A Hrvatska ce imati granice iste kao sto to ima i sada. Na kopnu, moru i zraku.

    I upravo zato se pametan covjek ne uzbudjuje glupostima i ne guta igre vec trazi kruha a sto u prijevodu znaci - radi. A tu i tamo se malo poigra politikom iako je ona kurva.

    Pozdrav iz Bocacciograda

    avatar

    06.02.2009. (08:55)    -   -   -   -  

  • SUNSHINE

    ma prejudicirali su oni granicu bezbroj puta...sitimo se samo onog njihovog retardiranog memoranduma iz 1993., pa njihovo proglašenje gospodarskog pojasa na kojeg nemaju pravo, pa proglašenje ribolovnih zona A, B i C, koje su svugdje samo ne u sloveniji...
    nadajmo se da će naši političari poslušati struku i ne odustati od međunarodnog suda!

    avatar

    07.02.2009. (17:43)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...