Komentari

slagerpevac.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


 • mama

  Slažem se u potpunosti, samo te genitalije malo nose...

  avatar

  08.02.2009. (00:59)    -   -   -   -  

 • šlagerpevač

  Jebo majku! Kako to misliš da me genitalije malo nose!? Kad se povede rasprava o pizdama i pičkama tu samo erekcija pomaže, hrvatski narod se pokazao impotentnim u vođenju države. Trodioba vlasti je u potpunosti podbacila, zakonodavno smo potpuno nekretivni jer saborski zastupnici izglasavaju samo plitke, nedorečene zakone i zakone prepisane iz zakonodavnih sustava zemalja eurpske zajednice. Izvršna vlast nije sposobna organizirati državni aparat niti provoditi zakone koje je donosi sabor a pravosuđe je u potpunosti zakočeno i ispolitizirano. Hrvati su se pokazali da su fenomenalni gutači govana jer uvijek i iznova glasaju za isti set ljudi koji se vrzmaju u političkoj vrhuški ove jadne zemlje umjesto da ih trpaju u zatvore, izgone iz zemlje tamo od kud su došli ili da ih stavljaju pred prijeki sud zbog veleizdaje. Da, ostajem pri tvrdnji da su Hrvati pičke jer to jednostavno jest tako, da se primjerice Francuzima dešavaju ovakve svinjarije kakve se dešavaju nama, cijela zemlja bi stala i pokrenula bi se tek onda kad bi se giljotina umorila od glavosječe!

  avatar

  08.02.2009. (10:12)    -   -   -   -  

 • lostways

  odlična definicija. aksiom dapače. i ja , eto, potvrđujem tezu. hrvati su pičke.
  to kaj si mi dozvoljavamo, to mogu samo pičke. i poneki šupak, možda.
  više od 50.000 likova je potpisalo nekakakv faking proglas na internetu. kol'ko ih se pojavilo na trgu? birtija, omiljeno mjesto za kukanje nad situacijom, jadnih i belosvetskim urotama ugroženih, hrvata. postotak izlaza na izbore?
  jad i bijeda.

  avatar

  10.02.2009. (15:16)    -   -   -   -  

 • šlagerpevač

  Guverner Hrvatske arodne banke Željko Rohatinski rekao je kako su banke pokušale ostvariti slučaj bez presedana - kredit državi uvjetovati pritiskom vlade na HNB.
  Banke su htjele sa centralnom bankom dogovarati tečaj.

  Drage Hrvatice i Hrvati upravo je ovim potezom banaka koje su u rukama stranaca pokazano da građani Hrvatske nisu više državotvorni jer je vlada u rukama kamatara i mi više ne gospodarimo svojom sudbinom.
  U budućnosti možemo očekivati daljnju rasprodaju državne imovine pod krajnje nepovoljnim uvjetima te nakon toga kapitulaciju.
  Obzirom da ovaj narod nema hrabrosti da ustane i provede opću nacionalizaciju počevši od banaka, nemamo se više čemu nadati nego dužničkom ropstvu koje će uz nas uživati i naša djeca, unuci, praunuci...

  avatar

  18.02.2009. (12:40)    -   -   -   -  

 • stroke

  dobro si uočio što se zbiva u spičkanoj nam državi. ovo je tek početak kraja...naprčim im se majke garnituraške!

  avatar

  18.02.2009. (23:18)    -   -   -   -  

 • Koraljna

  Tako nam i triba kad smo retardirani i zakinuti po svakom pitanju. Samo neizmjerno glup narod može podržavati ove pizdune. Neće ode nikad biti dobro...

  avatar

  27.02.2009. (23:32)    -   -   -   -  

 • xiola bleu

  nama su banke polunacionalizirane, nije nam nista bolje.

  avatar

  07.03.2009. (22:18)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...